sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 BEN İÇERİDEYİM SİZİN DİENSİLERİNİZDE PROBLEM VAR
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 spor yapmaya yalnız gitme kararı aldım. ''kaç oldu,kaç oldu'' diyen biriyle olmuyor çünkü.hiç bir şeyi sayamadıgımdan her egzersizi fazla fazla yaptım.dökülüyorum.ayaklarım sızlıyor resmen. ayrıca hala fotograf makinamı yollamamışlar.bugun yollasalar yarın gelir.bekle bekle bekle=/
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Spor yapmak tek kişi bayaa sıkıcı bi olay. Günlük bazen keşke köse olsam diyorum ya işkence resmen.
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yanlışsın tolga.mp3 playerımla yasadıgım yalnızlığı seviyorum ben
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ne bileyim sıkılıyorum ben.Tabi yanında senle yarışa girmeyen,saydırmayan adam akıllı sadece muhabbet ettiğin biri olucak yoksa çekilmez arkadaşta.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Uykum var bide karnım çok acıktı. Akşama ders eklemişler, abimde eklio işleri.. bana ekleyen ekleyene anlıcağın günlükcüm :/ annem geliyormuş ama bugün yemek yapma derdim yok bugün en azından sdfg gerçi şimdi kadın yorgun olur bugünde ben yabiim hazırliim hadi. Bana uyku,Hakoya prenses. Amin.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Eski günlerime dönüyorum gibi heh 3 lahmacunla 1.5 litre kola içtim hala açım :O neyse biraz süre geçsin tokluk hissi gelir herhalde ^^ Bana topak topak yağ olsun, Hakoya prenses. Amin. :D
Bella Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 evet günlük. kendi dersime girmeyip arkadaşımın java dersine girerek bir supernatural bölümünü tamamladım. 555 de selam söylemekte. yihuea! bye.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hayati kendi kendime heyecanli kildim bi an dizginleri elime aldim lolol
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 of ne güzel uyumuşum miss =)) şimdi ne yapsam acaba günlük gülistanlık
sesu Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Yeaaa bu herif de gelip liberal propaganda yapıp ondan sonra gender inequality den bahsediyor. Ağzına ağzına vurmak istiyorum. Tanrım ne gerzek bir herif.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 üüüüüüü okuldan geldim hoca hiiç bi pipim anlatamıyor yaa.. Niye bişiler öğretemeyen insanlara ders verdirirler ki? Bırak proje fln yapsın adamlar. Neyseki çalışıp yababilicek kadar zekiyim sdfg bu gecede ayaktaymışız abimle, raporların bitmesi lazımmış yenilerini yabacakmışız sonra T_T millet para alıyor rapor başı ben sırtıma bi kamçı daha yiyorum her rapordan sonra tekrarlıyorum aile işi sux -.- Bana uyku, Hakoya prenses. Amin.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sektor degisikligine gitmek uzereyim cok az kaldi..
sesu Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ZAA Adama o kadar laf ettim, dersin sonunda herkesin ortasında "I think you'd make a great politician" dedi. Herkes bir "Hİİİ NE DEDİİİĞ", diye sustu. Bir de hocalar işlerinden oluyor, eğitim elden gidiyor diye protesto yaptık. Rektörün kapısını kırdık, polis geldi falan. Baya iyiydi asdasf.
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bir buçuk saat içinde kabak dolması yapıp,ardından zorro olmam mümkün mü acaba.bir denicem olmadı güzel bi yalan bulucam.gitmicem.zaten bu zorroculukta sıktı artık
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 istanbulun ortasında, mecidiyeköyde koca mahallenin elektrikleri bütün gün kesik olur mu layn! hem de tam temizlikçinin geleceği gün. bütün ütüler başıma kaldı. ofise geri geldim ben de, hiç değilse sıcak ve internet var.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ne yalan dolan insanlar var be.. sıkıştırınca bi de hesap soruyor "yavuz hırsız ev sahibini bastırır" misali.. tek ayak üstü yatmadan önce 100 yalan okuyanlar var.
napae Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ahahah ölcem. Banu'yla saatlerce tek konu üzerinde manyak gibi konuşabiliyoruz. Ve gülmekten ölüyorum.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 İşin sadece 1/4ünü yababildim daha 3/4lük kısım var üüüü sonra paramın 3/10uylada spor salonuna yazılmayı planlıyorum fsdgd dasaaa ya katılıyorum günlük bu arada, bide söz verirler sana yalan söylemicem asla die sonra neler neler yabarlar :O sabaha kadar ayakatayım gene kolamda az kaldı >.< Bana uyku, Hakoya prenses. Amin.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Off başım agrıyo deli gibi, erkenden yatmalıyım sanırım, yoksa işe gidemeyebilirim yarın. Fıstık çok hastaymış :( çarşamba günü ameliyat olacak, lütfen iyileşsin bebeğim...
Öne çıkan mesajlar