vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 TAAM CANIM TAMAM HADI ALLAH VERSIN BASKA KAPIYA TÜRLAR IN DEIN SCHÖNES GESICHT CARPMASIN HIC INSALLAEAH HEILIGE MARIA GOTTES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 olur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 askusum <33 estel ne guzel kedin varmis ehu patipet albume gogogogogo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 gitti günlük is yerindeki büro kadini gitti zaten her dakka bas ucuma gelip bakiyor kil ediyordu beni. neyse midesini bozmus su gibi siciyorum diyor. o bisi degil bide caaarrrt diye osuruyor yanimda. kimse yok kafa dinliyorum simdi gidip güzel bir ögle yemegi alacam kendime dana gibi yiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Bugün doğumgünüm, hasta oldum klima yüzünden. Boğazım şiş, ateşim var. Tonla iş var, tek istediğim eve gidip uyumak. Bir göz açıp bir göz kapalı durumda çalışıyorum. Bombok bir gün vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Ne çok kiloyla satılan kaşar insan var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 günlük bu hızmalar neden bu kadar kolay çıkıyo ben ağlayan bi insanım her seferinde bitane kaybetcek miyim dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Kıyamam lan ağlama. LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 takma arkadaşım o zaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Yarın yine okul var.Ve benim yine tonla ödevim var. Ben yaz okulunu böyle güzel hep spor yaparken eğlenirkende bi yandan ders işlediğimiz ufaktan bi yer olarak hayal etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 OF :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 AHAHAHA gec kalmamisim kayitlar icin^^ EHU GEC KALMAMISIM GEC KALMAMISIM!!!! AHAHAHAHAHAHAHAA cok mutlu oldum^^ lan? hakkaten gec kalmamisim ehi ehi. ehi ehi tamam sakin beyler, cok fazla gülmeyin. yine dötümüzde patlamasin. ama EHEUEUEHUEU . ooooooh^^ mail atmistim, nille butler die kalmis ismim. adam maile ''sevgili nille butler'' diye baslamis. ama umrumda diil. ay cok güldüm. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Öküz gibi Adana yedim. Gerçi lavaşsız yedim. Ama çok şiştim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 me back.. ulan gelmiştim istanbul'a 2 gün kalıp yine kaçıverdim.. neyse döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 benim yeni tanrım artık gigapedia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 klimadan gebermeden staj bitiyor. çok şükür ya, bedava emek de bir yere kadar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 a.k.a: kölelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 öyle demek istemedim biterken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Sonunda kaldı 100! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 günlük gülme krizi tuttu olm yaklasık 15 dk dr gülüyorum lan,off sinirimden olucak dün aksamdan beri trip yapıp duruyor ama ben hala gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 olm hadi lan güzel gidiyosun tutucak bu sefer son dk kurbanı olmayım yine lütfen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 oh be bu sefer şans benden yanaydı lan yarında benden yana olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 özlemişim patiyi nan hüseyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sevgili günlük gerci bu gün deil dün oldu bunlar ama finaller aciklandi akademik yetersizlik yemedim cok pis mutluyum gz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Yaz okulundan nefret ediyorum. Son final bugün. Bitse de gitsek moduna girdim dünden itibaren. Adam gibi de çalışmadım, 2. vize geçen haftaydı diye. Vize de iyi not alınca bir de göt kalktı, inş patlamayız finalde günlük =[[[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar