aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 oha kıza bak, memiş diye sayıklıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 requiem for a dreamin soundtracki ilen söyleyince çok güzel oluyo ince bi sesle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 2. kedimi aldım. burdan ardeth'den de özür dilemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 burmez mi siyam mı? eheh çok bebek daha rengi koyulasır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Gözleri şaşı siyam nerden bulurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 veriyim bendekini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Doğurursa alırım, şaşı çıkmazsa arkadaşlar var kesen, onlara veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 pogodi said: requiem for a dreamin soundtracki ilen söyleyince çok güzel oluyo ince bi sesle oturup bunu yaptım, noluyo lan ? of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kendisi 2,5 aylık bir siyam. dişi sanırsam. hala isim seçemedim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 benimki doguramaz kısır :D estel hayırlı olsun weplaya gel dota var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Pluie koy, çok entel olur. Ya da şantiye koy, baya iyi. Chantillet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Koydun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kulagına fısılda ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Problem değil yani benim annem bir kedisinin adını Şerafettin koydu, sonra kedinin kız olduğunu farketti ama değiştirmedi. Duruyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 çomar bobi veya çok hareketli olduğu için şu an fünye gündemdeki isimler. alternatiflere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Fişfik. Füze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Estel_Anorien said: 2. kedimi aldım. burdan ardeth'den de özür dilemek istiyorum. ben o kediyi 1 ay önce falan verdim zaten seni bekleyeceğimi mi düşündün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 abi o dönemler çok pis dönemler oldu. evden atıldım, evlatlıktan reddedildim sokakta kaldım iki üç gün falan. pis bir periyoddu =) umarım o da güzel bir ev bulmuştur kendine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 buldu buldu konservatuar mezunu birine gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 KRAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 OF UMARIM OLUR! umarim olur! lütfen olsun! bence istersem olur. yeterince istersem daha cok olur! bence 1 sene sonra buraya cok güzel postlar atcam. evet evet askusumla hayallere daldik, süperdi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 İŞALAH OLUR İŞALLAH VANİL HEP MUTLU VE İYİ HAVASINDA VE MSNDE OLUR ! =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 AY AMIN AMIN! AMA SANA HEP ALMANCADA YARDIM ETMEZ INSALLEAH.=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 yorgunum günlük yine yenildik :( 5 haftadır böle artık kafam bozuldu bi daha gitmicem. hem kendisi istiyo hem de kendisi vazgecio ulan ne dengesiz bu ya bıktım artık bi de trip yapmazmı offf offf bktm artık :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 vaniLLe said: AY AMIN AMIN! AMA SANA HEP ALMANCADA YARDIM ETMEZ INSALLEAH.=))) YYEEEEAAAA BEN SENİN İYİLİGİNİ İSTİYORUM O BAKIMDAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar