dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 cumartesi günü kararları 1. karadenizli olmayanların her karadeniz ile alakalı müzik, şarkı vs duyduklarında "ha uşaum" demeleri yasaklanmalı.. kurala uymayanlar dövülerek elleri ve kolları ve çeneleri yeterli ölçülerde kalacak şekilde kırılmalı 2. trafik tamamen yasaklanmalı ve şehiriçi araba kullanmak izine bağlanmalı.. bu yüksek fiyatlı izini tamamen keyfi olarak almak isteyenler belirlenmeli ve araba içine zincirlenip araba ile yakılmalı. şehiriçi ulaşım sadece toplu ulaşım ile sağlanmalı 3. hmm yok, bu kadar bugünlük.. ah ah nerde o eski asmalı, kesmeli günler be conan dayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Saçlarımı kestirdiiiiiiiim :) Hafifledim resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Hala sinirliyim asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yarın foto koyarım görünce aman da aman ne şirin olmuşsun dersin sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 o-saç-niye-kesilir-ki? on the other hand günlük, fizik ödevim var. gene yine yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Of asla kıyamam saçlarıma. ASLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Aferim hep böyle ol.Hani bişey olur depresyona girersin koluna faça at ama saçını kesme asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 meriç 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Kısa saça karşıyım acaip.Ucundan diye diye bi kız vardı 3numara saçları oldu. Ayrıca meriçlik (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yavşaklık kötü meriçlik iyiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bi de alternatif tıp var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Kesin ateşim çıkacak akşama ya. OF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 günlük, iddaa kuponunu yatırmayı unuttum. unuttum ya, kesin tutar o şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ii halt yedin. son maça kalmıştın. neyse ben alırım parayı sen bakarsın ağzı açık ayran delisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 :(:(:(:(.88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 6 maç söyledim 5 i tuttu bi taneside oynanıyo ve güzel gidiyo. ne diyim sana şimdi ? hani kendinide evde unutsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 son maç bitmedi daha sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 nedir şu erkeklerdeki kezban saçı sevdası anlamamak ben günlük gayet güzeldi dün akşam. bugün de bütün beşiktaşı yürüdüm, çok yoruldum. geçen hafta aldığım telefonum elimden uçup girintili çıkıntılı yüzeyle buluştu ve 8 9 tane çizik sahibi artık. evlat acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 günlük, yine bi 9 saatlik bi uyku furyası yaptım. yine başım ağrıcak. yine günü adam gibi yaşayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ah günlük Haris Alexiou - Fevgo Coveri nı yapmıs emre aydın dinledim dağıldım süper olmuş şarkı bgun yıne cok sıradandı uyuyakaldım yıne ıse gec kaldım-çalıstım-yürüdüm-yemek yedim-iş çıkısı aısverıs yaptım kulaklarımız üşümesin diye kulaklık aldım-makyaj malzemelerine zam gelmiş asdfgmoralm bozuldu eve gelip yine yemek yaptım, yedim sdfgh bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 günlük şuan Eskişehirde olmak istiyorum ışınla beni lütfen! özlemem alışırım diyodum ama 2 sene yaşadıklarını nasıl silsinki insan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Her şeyi yiyebilecek kadar açım ama o kadar midem bulanıyor ki hiç bir şey yemek istemiyorum. T_T Enteresan bir şekilde hala ateşim çıkmadı. Sürekli esniyorum ilaç yüzünden ve dişlerimi sıkıp duruyorum. Yine dişlerim ağrıyacak yiea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 hah günlük bugün puding yaptım, sonra da bi güzel yedim ama sütü biraz az gelmişti, bi dahaki sefere 4 bardak koyayım akşam eragon izledik sonra ben v for vendetta izledim birazdan himym izlemeye başlarım, 4. sezonu bitiririm heralde bugün, hem belki barney'yi düzeltmişlerdir sezon bitmeden, çöplerin arasından çıkıp da i'm awesome diyen barney'yi görmek istiyor insan bi de saçıma makas değmesi lazım artık, arkadan toplanmıyor meret bari şeklini düzelttiriym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Abi-kardeş garip bi gün geçirdik günlükcüğüm. Abim bana parfüm aldı lan O_o çakma flnda deil ha çatır çatır saydı paraları :O Kum torbasıda alıcaktı eve ama asmasını beceremeyiz die almadı, gene spor salonuna kaldıkda olsun noolcak :) annaneme telefon aldık pek bi sevindi. Yarında anıtkabire götürücem kaç kere geldi hiç kısmet olmadı artık inşallah yarına =) tabi önce raporları bitirmem lazım T_T fıstığım benden uzak duruo bilmiyorum ne olucak halimiz ama kararlıyım aramıcam pek bi kırdı beni özlerse arar nasılsa.. Aramazsada tüm o seni çok seviyorumlar yalanmış der devam etmeye çalışırım.. Sooracığıma ameliyat olmaya karar verdim. Zor oldu baya ama biraz daha katlanırım bizimkiler için napalım :) bakiim bakiim başka bişi yok gibi öbdüm günlük.. Bana huzur, Hakoya preses. Amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar