Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mogwai kısa filmi çok kötü olmuş. Bide bir ton hispter fashion whore basmıştı salonu. Sanırım festival için kuaförler var böyle, giriyorsun "Ben şu festivale gidicem" diyorsun ona göre kesiveriyor random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Xaenin said: wastyrx said: haksızlık lan kimse bana doğmak istiyor muyum die sormadı ama ben ölmek için birilerine sormak zorundayım -.- ASDASDADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADS bişimi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Rakıyı çok seviyorum ya. Çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 oha stella allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bu hafta sonu eve iş getirdim :( İnternet sayfasının çevirisini yapacağım ühü ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hey günlükkk ay bu gun dinlendim evde öğlene kadar yattım sonra; kalkıp temizlik yaptım-yemek yaptım(fırında beşamel soslu patates püresi-kremalı mantar soslu sıpagettı-tutmaç çorba-kızarık domteslı bıber esmesı bide çuklatalı tart) ay sonra bi yedim bi yedimmmmmmmm off uyuyakalmısım jsgjkalhkaş cok guzeldı işte :D mutlu oldum azcık sonra işte simdi uyucam bye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 günlük selam. elime geçen büyük bi miktar para var. para adamı bozarmı lan. zengin oldummu olamadımmı karar veremiyorumda parayla napsam bilemiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Selam, tanısalım mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 vaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 napim abi para lazım :D http://forum.paticik.com/read.php?62,4678601,4678641#msg-4678641 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ilk tuzağıma düşen sen oldun. zengin olunacak bi para değildide bağışta buluncam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bütün gün yeni gelen mallarında fotoğraflarını çektim. koliler geldi taşıdık ettik. yoruldum.bide bugün hayırlısıyla yengem olacak dağıstanlı gelinin haşlamasını yedim. ilk kez denemiş pek bi güzeldi. ps3 oynadık kuzenle bi de keyifliydi. rusyada geçirdiğim ender güzel anlardan gecelerden biriydi. sevgiler saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kaliteli içtim. kendime geldim gibi biraz. ohh rakı türk ırkının başına gelmiş en güzel şey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bana rahat batmaya başladıya,hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 İyi geceler Günlük, sanırım iyileştim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 günnük, sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 İçim çürüdü be günlük, 1 ay oldu neredeyse galiba. Şimdi buraya bunu yazınca ne kazanacağım, hiçbir şey. Ulan sen de bir boka yaramıyorsun be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 kum torbasıyla birkaç saat; priceless ^_^ Bana huzur,Hakoya prenses. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 erzurum taşlıköyünden nefret edioz penta gayrimenkul olarak :O amma çok ağaç varmış lan değerle değerle bitmedi T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 günlük 4 gün önce arkadasıma arabamı verdim yarım saat sonra pert etti kendisi hastaneye kaldırıldı gene 3 ay arabasızım cocukta saglam karsı tarafta saglam ben kötü oldum anasını satiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 kermit said: ilk tuzağıma düşen sen oldun. zengin olunacak bi para değildide bağışta buluncam zaten. çok gözümden düştün çok............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ya niye her gün rüya hatırlıyorum ben anlamadım ki. Çok gereksiz. Yine başım ağrıyor ayrıca, ama bu sefer daha bir kötü şarap yüzünden. Bir de nezle olmak üzereyim galiba, tatsız. Ama en kötüsü bugün artık cidden evi temizleyip, ders yapmam gerektiği gerçeği. Ne olurdu ki tamamen zıt bir insan olup, okumayıp, yemek yapmayı falan öğrenseydim evde? Bir erkek gelsin beni halıya sarsın kaçırsın diye bekleseydim. Neden böyle kolay olmuyor hayat yeaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 azıcık uyiyim günlük sonra şu son dosyayı bitiricem ondan sonrada bikaç saat daha yurmuklucam kum torbasını :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 mezun olduktan sonra ilk defa eskisehir e geldim bugun. Annem ankarada ki evimi kapisindan cikarken` kopamadin bi turlu eskisehir den`dedi. her halde yaninda istio kadincagiz, e tabi 4 yildir bi hasret var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar