napae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Rüyada diş çekilmesi ne anlama geliyodu? Biri söylesin. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 akşama evde kabak dolması var demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Günlük bugün pek çok kişiyle son kez(!) görüşeceğim. İçimi bir hüzün kapladı. Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 napae said: Rüyada diş çekilmesi ne anlama geliyodu? Biri söylesin. :/ kan varsa bozulmuştur zaten boşver ^^ rüyada diş çektirmek http://www.diyadinnet.com/RuyaTabiri-4286&Tabir=di%C5%9F yok artık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 rüyamda katilim, herkesden saklı bu, herkesden kaçıyorum. çünkü işe giricem, hapse girersem gençliğim yanıcak, gelecek bitecek kahretsin falan. Tüm düşüncem böyle ve rüyada bildiğin sinir stres oluyorum. daha sonra bıçakladım kişi karşıma çıkıyor ve bana bir şey demiyor, hayret diyorum affetti heralde çok sıcak da davranmıyor ama bir şey demiyor, ölmemiş diye seviniyorum. daha sonra adamı bıçaklamadımı öğreniyorum ve kalkıyorum. nasıl rüya lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bu pazar 2. yılımız günlük. tütüttü maşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hazirim sinav icin okeeey. simdi yol icin hazirlaniyim. aci yok raaki aci yok! öberim. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bazen çok gülüyorum günlük, 1.5 haftadır pek bişey yapmadım. ama bugün bi başlıyo, tam başlıyo. bugün arkadaşımın doğum günü var, süslenmeye hiç bu kadar üşenmemiştim sanırım. bi de ipek ve damlaları hiç sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 günlük 2 dilekçe vermek için okula gidicem inanılmaz üşeniyorum.dün unutmasaydım bugünüm bölünmezdi ne güzel. bi de vega konserine gitsem mi gitmesem mi çok kararsız kaldım.aslında bak okula başlamadan önce güzel bi moral olabülü.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sınavdan sonra ipek ve damlayla vega konserine gidebilirim yada watching the game have a bud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 copry said: napae said: Rüyada diş çekilmesi ne anlama geliyodu? Biri söylesin. :/ kan varsa bozulmuştur zaten boşver ^^ rüyada diş çektirmek http://www.diyadinnet.com/RuyaTabiri-4286&Tabir=di%C5%9F yok artık :S Yoktu kan :/ ghfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Of. Hayvan gibi uyudum. Rüyamda Lamborghini almıştı babam bana aksjnasf. Ama hala ehliyetim yoktu. Sinem diye arkadaşım kullanıyordu o yüzden kaza yapıyordu sonra. Yalnız 1 haftadır 2. kez araba görüyorum rüyamda. Evi temizlemeye de nasıl üşeniyorum belli değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hatunla limoni durumlar birkaç gündür. okul işleri hallolmaya başladığı için biryerlerden çıkmalıydı hayatıma giren güzel şeyler tabiki. neyse sabah dokuzda falan sızarak uyudum. demin gözlerimi açtım biri saksafon çalıyor. live komşu böle. bide tam ayrılık şarkıları falan çalıyor. mesaj mı veriliyor napmalıyım ibret mi almalıyım lan. nese ben labratuara gideyim. kurbağa murbağa keseyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 evde süt yok, çok mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 maaşımı aldım herkese benden bira :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Çok iyi maaşın vardı di mi senin :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yok be idare eder :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Hayırlı olsun doya doya harcamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 labratuara gidicem diye evden çıktım. sakal traşı olup döndüm eve. bide poğça falan almışım. zamanda bir kırılma oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 haksızlık lan kimse bana doğmak istiyor muyum die sormadı ama ben ölmek için birilerine sormak zorundayım -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 günlük, kavga etmeyeli baya olmuştu. özlemişim. karambolde tekme yesemde sırtım feci ağrıyo. kaçmasaydık polis içerde ağırtıcaktı bizi. neyse iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 wastyrx said: haksızlık lan kimse bana doğmak istiyor muyum die sormadı ama ben ölmek için birilerine sormak zorundayım -.- ASDASDADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADSADS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 AZRAİLDE BİR MELEKTİR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bu hafta gece çıkmamaya karar verdim. Genç değilim artık, çabuk tükeniyorum sdfg. Amma babişkocuğumla rakı balık yapacağız. Kas yığınına da çok kötü süpriz yapacağım. İntikam duygularım çok kuvvetli benim ya. Elime ayağıma dolaşır yapıcağım şey diye düşünüyodum. Geçen gün mesaj attığı zaman çok kolay olucağını gördüm. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bazen diyorum ki "Şesu çok kahve içiyorsun, içmeyince başın ağrır oldu". Sonra gidip kahve yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar