Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

rüyamda katilim, herkesden saklı bu, herkesden kaçıyorum.
çünkü işe giricem, hapse girersem gençliğim yanıcak, gelecek bitecek kahretsin falan. Tüm düşüncem böyle ve rüyada bildiğin sinir stres oluyorum.

daha sonra bıçakladım kişi karşıma çıkıyor ve bana bir şey demiyor, hayret diyorum affetti heralde çok sıcak da davranmıyor ama bir şey demiyor, ölmemiş diye seviniyorum.

daha sonra adamı bıçaklamadımı öğreniyorum ve kalkıyorum.

nasıl rüya lan bu?
Sosyal ağlarda paylaş

Of. Hayvan gibi uyudum.

Rüyamda Lamborghini almıştı babam bana aksjnasf. Ama hala ehliyetim yoktu. Sinem diye arkadaşım kullanıyordu o yüzden kaza yapıyordu sonra. Yalnız 1 haftadır 2. kez araba görüyorum rüyamda.

Evi temizlemeye de nasıl üşeniyorum belli değil ya.
Sosyal ağlarda paylaş

hatunla limoni durumlar birkaç gündür. okul işleri hallolmaya başladığı için biryerlerden çıkmalıydı hayatıma giren güzel şeyler tabiki. neyse sabah dokuzda falan sızarak uyudum. demin gözlerimi açtım biri saksafon çalıyor. live komşu böle. bide tam ayrılık şarkıları falan çalıyor. mesaj mı veriliyor napmalıyım ibret mi almalıyım lan. nese ben labratuara gideyim. kurbağa murbağa keseyim
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hafta gece çıkmamaya karar verdim. Genç değilim artık, çabuk tükeniyorum sdfg. Amma babişkocuğumla rakı balık yapacağız. Kas yığınına da çok kötü süpriz yapacağım. İntikam duygularım çok kuvvetli benim ya. Elime ayağıma dolaşır yapıcağım şey diye düşünüyodum. Geçen gün mesaj attığı zaman çok kolay olucağını gördüm. Meh.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...