Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Günaydın günlük gene pek uyuyamadım toplam bi 7 kere fln kalkmışımdır 1den 9a kadar ama yataktaydım en azından o süre zarfında :) birazdan çıkıp 3e kadar 2 farklı hediye alıcam sonra arkadaşımın kız arkadaşına vericem.. Kızıda hediye seçmemde yardımcı ol bana pls pls die kandırdım sözde (ben olsam çakardım valla benim sevgilim askerde olacak en iyi arkadaşı hediye seçmemde yardım et dicek askerden çocukta, yazıktır çocuğa bi gidiver yardım ediver dicek teey tey :D ) neyse bugün amme hizmetim bitio.. Yarında bence çok beğeneceği ve güleceği bişi alıcam prensesime :O (saolasın onurcum :D ) bitsin bu işler gelip eve yatıp zıbarcam yaf kaç gündür sabahtan akşama iş akşamdan geceye koşturmaca..

Bana prenses, Hakoya huzurlu bi uyku, consun pıtısı iyileşsin pls :O. Amin.
Mesaj tarihi:
günlük
uyanmama yarım saat kala arkadaşım aradı uyandırdı, çok mutsuzum
sabah da kargodan aradılar, oda karanlıktı bilmediğim bi numara olunca direk babam öldü diye açtım telefonu resmen
saçma sapan rüyalar gördüm
bi de kızılaydan mesaj attılar son kan bağışınızın üstünden 3 ay geçti diye ama istemezler kanımı bi süre
keşke yağmur dursa
xoxo
gossip girl
Mesaj tarihi:
bugün işe gidemedim günlük gülistanlık dün çok geç yattım bi de sabah anormal baş ağrısıyla uyandım. hastalar beni affetsin
amin

p.s hala ağrıyor başım =((
Mesaj tarihi:
Resmen zorla evden çıkarılıyorum. Oysa ki asosyalliğim haylice üzerimdeydi bugün. Gözlerimi açar açmaz şöyle kitabımı alayım da okuyayım bütün gün demiştim kiiii, zil çaldı -.-
Mesaj tarihi:
55 milyar değil olum bak şimdi.
50 milyar borcumuz var,
iddaadan toparlamaya başlıyoruz böyle balya balya
en son elimizde 5.5 milyar kalıo
adamlar hala toparlayamadıysanız
ölün ozaman diyip bizi vuruyolar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...