Khelben Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 günlük sıkıcı bi akşam ya. birşey yapmadım dışarı çıkmadım falan. niye çıkmadım?
irin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ardeth said: irin said: nişanlımz irin said: iyice özledim hatunu ?? homofobia has no mercy
Osso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 gümlük kaburgamı çatlattım ama inanmıyo kimse bana çok acıyo lan =(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 olm günlük bunalımdamıyım neyim çözemedim anlamadım noluyoruz lan
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Günaydın günlük gene pek uyuyamadım toplam bi 7 kere fln kalkmışımdır 1den 9a kadar ama yataktaydım en azından o süre zarfında :) birazdan çıkıp 3e kadar 2 farklı hediye alıcam sonra arkadaşımın kız arkadaşına vericem.. Kızıda hediye seçmemde yardımcı ol bana pls pls die kandırdım sözde (ben olsam çakardım valla benim sevgilim askerde olacak en iyi arkadaşı hediye seçmemde yardım et dicek askerden çocukta, yazıktır çocuğa bi gidiver yardım ediver dicek teey tey :D ) neyse bugün amme hizmetim bitio.. Yarında bence çok beğeneceği ve güleceği bişi alıcam prensesime :O (saolasın onurcum :D ) bitsin bu işler gelip eve yatıp zıbarcam yaf kaç gündür sabahtan akşama iş akşamdan geceye koşturmaca.. Bana prenses, Hakoya huzurlu bi uyku, consun pıtısı iyileşsin pls :O. Amin.
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 günlük uyanmama yarım saat kala arkadaşım aradı uyandırdı, çok mutsuzum sabah da kargodan aradılar, oda karanlıktı bilmediğim bi numara olunca direk babam öldü diye açtım telefonu resmen saçma sapan rüyalar gördüm bi de kızılaydan mesaj attılar son kan bağışınızın üstünden 3 ay geçti diye ama istemezler kanımı bi süre keşke yağmur dursa xoxo gossip girl
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 4 dükkan 3 farklı laptop hiçbirinin stokta olmaması standakini alıp eve gelmek yanlış kutuya konması pilin uymaması araya giden 4 saat şaka.
balon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Günlük , tüm arkadaşların çalışıyor olması sux
Bella Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 kaç gündür hava ne güzeldi, şimdi benım en yoğun olduğum gün + akşamda konserin olduğu gün mü böyle çılgınca yağmurlu böhü.
Denn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Denn said: uykumun gelmesini istiyorum. bi de uyanınca iyilesiyim olur mu? iyilestim olley^^
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bugün işe gidemedim günlük gülistanlık dün çok geç yattım bi de sabah anormal baş ağrısıyla uyandım. hastalar beni affetsin amin p.s hala ağrıyor başım =((
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 kafamla duvarı kırdım günlük. saygılar.
sesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Resmen zorla evden çıkarılıyorum. Oysa ki asosyalliğim haylice üzerimdeydi bugün. Gözlerimi açar açmaz şöyle kitabımı alayım da okuyayım bütün gün demiştim kiiii, zil çaldı -.-
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 lan ölüyomuşuz rüyada o nasıl bi rüya 55 milyar için adammı öldürülür lan =/
Osso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 55 milyar değil olum bak şimdi. 50 milyar borcumuz var, iddaadan toparlamaya başlıyoruz böyle balya balya en son elimizde 5.5 milyar kalıo adamlar hala toparlayamadıysanız ölün ozaman diyip bizi vuruyolar.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 maçları hatırlamaya çalış bu gün basalım parayı jasfdasd
Öne çıkan mesajlar