ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 geç de olsa hak eden birilerinin yörüngeye uçtuğunu gördüm gözlerimle; tek bir tepkim var: (tu).
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hah yavaştan aileyle de tanıştık. dur bakalım hayırlısı
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ZaugnaKhaldun said: geç de olsa hak eden birilerinin yörüngeye uçtuğunu gördüm gözlerimle; tek bir tepkim var: (tu). olm kafamdaki soru işaretini çözdün saol. kim acaba kim acaba diye düşünüyodum geçen lan partydeyken.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ZaugnaKhaldun said: geç de olsa hak eden birilerinin yörüngeye uçtuğunu gördüm gözlerimle; tek bir tepkim var: (tu). priceless.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 olm benden iyi dedektif olur bi anda çözdüm olayı
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 kermit said: olm benden iyi dedektif olur bi anda çözdüm olayı şapşal sana sorduk ya nasıl oluyor diye =) bilmesek inancaz. ^^
Bella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 zehir gibisin kermit/ sevgili günlük, çok uykum var ama ben arkadaşımla buluşmaya gidiyorum çok fedakarım vesselam.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 QueenofSpades said: kermit said: olm benden iyi dedektif olur bi anda çözdüm olayı şapşal sana sorduk ya nasıl oluyor diye =) bilmesek inancaz. ^^ yok o değil benim olay ben başka bişiyi çözdüm kimin banlaandığını değil BAMBAŞKA Bİ OLAYDI ÇÖZDÜĞÜM.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 PATİCİK ARTIK ÇOK DAHA GÜVENLİ BİR YER. İT KOPUKLARDAN ARINIYORUZ.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 çözdüğüm şey bende kalır ama millet msnden haraslıyo neyi çözdün diye söylemiyom. söylememde.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Arada bir yabancı bir dünyadaymışım da öyle izliyormuşum gibi gelio burada yazılanları okurken. fransız kaldım dicem ama tu ne parle pas française =/
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi sanki çok önemli bişi, geri gelir zaten yardacım, merak etme
napae Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Günlüüüük, Kuzenim Amerika vatandaşı olucak. Yazın giriş yapması lazım ülkeye. Beraber New York'a gitmeye karar verdik o yüzden. Çok güzel olucak ya. Yaz gelsin pff.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ya bu almanlar cok pis düdüklediler sanirsam beni. ehliyet masraflari 1800€yu gecmis direksiyon dersleriyle beraber. of. neyse ki 2-3 ders sonra sinava girebilirim heralde galiba.. stres oldum simdi. neyse simdi gözlükcüye gidip gözlük begenmek lazim. zor karar veren birisi oldugum icin zor olcak baya. cya.
sesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bu akşam Absolute Ice Bar'a gidiyorung çok heyecanlı. ICE ICE BABY! Bir de çarşamba günü Tom da bizimle Zoo Bar'a geliyor. Mihiey^^
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Yaşlandım lan günnük. Artık 1500 dedin mi enerjim bitiyo dedin m?
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ne mal insanlarla uğraşıyorum ya.
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 İş yerinde wow oynamak priceless dicektim artık ne indiriyorlarsa ya ühühü lagdan hiç bişi yabamıyorum :'( Bana prenses, Hakoya huzur. Amin.
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bavul toparlamam lazım, odayı toparlamam lazım. Canım hiç birini yapmak istemiyor..
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ha gayret, 1 saat 20 dakika kaldı. Lütfen bugun bitsin, eve gitmek istiyorum. edit: aa sayfa başı, hem de 500. sayfa. SÇS günlük.
Öne çıkan mesajlar