ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 geç de olsa hak eden birilerinin yörüngeye uçtuğunu gördüm gözlerimle; tek bir tepkim var: (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hah yavaştan aileyle de tanıştık. dur bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ZaugnaKhaldun said: geç de olsa hak eden birilerinin yörüngeye uçtuğunu gördüm gözlerimle; tek bir tepkim var: (tu). olm kafamdaki soru işaretini çözdün saol. kim acaba kim acaba diye düşünüyodum geçen lan partydeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ZaugnaKhaldun said: geç de olsa hak eden birilerinin yörüngeye uçtuğunu gördüm gözlerimle; tek bir tepkim var: (tu). priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 olm benden iyi dedektif olur bi anda çözdüm olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 kermit said: olm benden iyi dedektif olur bi anda çözdüm olayı şapşal sana sorduk ya nasıl oluyor diye =) bilmesek inancaz. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 zehir gibisin kermit/ sevgili günlük, çok uykum var ama ben arkadaşımla buluşmaya gidiyorum çok fedakarım vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 QueenofSpades said: kermit said: olm benden iyi dedektif olur bi anda çözdüm olayı şapşal sana sorduk ya nasıl oluyor diye =) bilmesek inancaz. ^^ yok o değil benim olay ben başka bişiyi çözdüm kimin banlaandığını değil BAMBAŞKA Bİ OLAYDI ÇÖZDÜĞÜM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 pardon pm olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 çözdüm bişiler üstüme gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 PATİCİK ARTIK ÇOK DAHA GÜVENLİ BİR YER. İT KOPUKLARDAN ARINIYORUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 çözdüğüm şey bende kalır ama millet msnden haraslıyo neyi çözdün diye söylemiyom. söylememde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 söyleme kanka kıvransınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 çok zevkli lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Arada bir yabancı bir dünyadaymışım da öyle izliyormuşum gibi gelio burada yazılanları okurken. fransız kaldım dicem ama tu ne parle pas française =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi sanki çok önemli bişi, geri gelir zaten yardacım, merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Günlüüüük, Kuzenim Amerika vatandaşı olucak. Yazın giriş yapması lazım ülkeye. Beraber New York'a gitmeye karar verdik o yüzden. Çok güzel olucak ya. Yaz gelsin pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 şans işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ya bu almanlar cok pis düdüklediler sanirsam beni. ehliyet masraflari 1800€yu gecmis direksiyon dersleriyle beraber. of. neyse ki 2-3 ders sonra sinava girebilirim heralde galiba.. stres oldum simdi. neyse simdi gözlükcüye gidip gözlük begenmek lazim. zor karar veren birisi oldugum icin zor olcak baya. cya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bu akşam Absolute Ice Bar'a gidiyorung çok heyecanlı. ICE ICE BABY! Bir de çarşamba günü Tom da bizimle Zoo Bar'a geliyor. Mihiey^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Yaşlandım lan günnük. Artık 1500 dedin mi enerjim bitiyo dedin m? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ne mal insanlarla uğraşıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 İş yerinde wow oynamak priceless dicektim artık ne indiriyorlarsa ya ühühü lagdan hiç bişi yabamıyorum :'( Bana prenses, Hakoya huzur. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bavul toparlamam lazım, odayı toparlamam lazım. Canım hiç birini yapmak istemiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ha gayret, 1 saat 20 dakika kaldı. Lütfen bugun bitsin, eve gitmek istiyorum. edit: aa sayfa başı, hem de 500. sayfa. SÇS günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar