rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 off uzun zamandır bu kadar kötü birgün geçmemişti. tebrik ettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 günlük ya, wot döşedim, tam göndere bastım topik kaldırıldı. gözümden yaşlar süzüldü. hayat mı benimkisi ///_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ehuahueauha şu son bir saatte çok güldüm be günlük. inşallah başıma bişe gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 tanrım bana biraz daha sabretme gücü ver yoksa çok kırıcı olabiliyorum olaylar karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 utopia said: günlük ya, wot döşedim, tam göndere bastım topik kaldırıldı. gözümden yaşlar süzüldü. hayat mı benimkisi ///_- yigit gönderdi, teşekkür ederim tatlım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 günlük, yarın sözlü olcam iş hukukundan.-gerçi o da kesin değil- kurtulamadım gitti şu dersten.karda kıyamette 2saat yol gidicem.bıktım lan bu okuldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Bella, foruma ne zaman girsem okulla ilgili ya sınavın yada sözlün var. helal sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Bugün öğrendim ki, kuyruk acısı insanları insanlığından çıkartabilirmiş. GG arkadaslar, üzgünüm, oh olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Xtreme_Chill said: Bella, foruma ne zaman girsem okulla ilgili ya sınavın yada sözlün var. helal sana. sözlüm ilk defa olcak şu üniversite hayatımda da, sınavlarım ve bütlerim artı sonsuza gittiği için bitmiyo ehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Günlük,naber ? biraz daha rayına oturdu her şey. eccük daha güzellik katmam lazım, onu da yaparım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Bella said: Xtreme_Chill said: Bella, foruma ne zaman girsem okulla ilgili ya sınavın yada sözlün var. helal sana. sözlüm ilk defa olcak şu üniversite hayatımda da, sınavlarım ve bütlerim artı sonsuza gittiği için bitmiyo ehau hukukta sözlü nasıl oluyor ki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bilmiyorum valla geçen sene sınırda kalanlara öyle yapıyomuş,bu uygulamalı bireysel iş hukuku olay verip sorar muhtemelen. bu adam problemli biraz 150 kişiden 8 kişi geçti geçen sene mesela. bu sene dava ettiler daha fazla kişi geçirdi. öyle işte yarama tuz basma sdfg lan kanunu ezberledim.bıktım ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bili$im suçları kanunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 4857 sayılı iş kanunu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bf2 oynicam oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sabahtan beri honda delay vardı neyseki şimdi geçti rahatım ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 günlük antalyada ilk defa bu kadar mutluyum sanırım. ehee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yancı detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 orphaned land günlük. evet. sevdim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Arkadaşımı aştiden aldım ayak parmaklarım sızlıo lan günlük :O bide arabayla gittim dolmuştu ankaraydı fln kullansam noolurdu allah bilir.. Herhalde yarı yolda kaskatı kesilirdim :O hoş çokta souk deil -5,5 derececik. Neyse yarın iş var güç var hade baş baş. Bana huzur, Hakoya prenses. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sevgili günlük saat itibariyle ve hasta olmaması nedeniyle acil ekibi çıldırdı alt katta mikrofonu açıp şarkı söylemeye başladılar ''anons bıdısında'' ve sesleri de berbat bi tanesi kendini ankaralı namık sanıyo :D:D:D ama çok güldüm gece gece saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 penceremden dışarıya baktığım da tek gördüğüm duman çıkaran sap gibi durmuş bir küçük doğal gaz sanayisinin borusundan çıkan duman var ucunda da sarı ve hiç sönmeyen ışıkları var bir bankayla apartmanın arasından gözüken. türkiye'yi özledim mesela. -26 derece mesela dışarısı şu anda. evim sıcak ama özledim. her gün aynı ekmek yenmiyor. aynı hava tadılmıyor. bir de bugün sabah azıcık yağmur çiseledi o yüzden dışarı çıktığımda şak yerde buldum kendimi sağ baldırım acıyor. her yer yine buzdu. ben hala burda yürümeyi öğrenemedim, Günlük! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 günlük, yine enteresan bir günü geride bıraktım. sevgilimin beni aldatmasından $üphelenip evini basmam ayrı bi rezillik, annemi herkesin içinde azarlamam ayrı bi rezillik, babama para vermedi diye ağzıma geleni söylemem ayrı bi rezillik. kendimi çok gereksiz ve zararlı hissediyorum. yine tek yancım sigaram... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kaşar ucuzlamış günlük. yarın gidip 16 kilo alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kendimi bazen rotası şaşmış bir geminin izi bulunsun diye ardında bıraktığı ekmek kırıntıları gibi hissediyorum.yada rengi solmuş palyaçonun ruhunu araladığında görünen cinayet sahneleri gibi... son zamanlarda böyle günlük aglama ya gidiyorum mendilim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar