roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 geçen gün söylediğim muhteşem kızla ilgili bişi daha dicem. kızla buluştum, benim karnım açtı. o ben yemicem falan dedi. ısrar ettim. yok dedi. sonra istiklalde yürüdük. önce hamburger yiyek dedim. yok dedi. ya bişi dicem ama ister misin bilmiyorum dedi. çin yemeği yer misin dedi. yok dedim. sonra gittim yarım ekmek döner yedim. kız da öyle izledi. daha doğrusu ıslak hamburger aldı ama güzel değil diye yarıda bıraktı. ilk buluşmada yarım ekmek döner yiyen erkeğin şansı yüzde kaçtır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 et dönerse %90a yakın tavuksa zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 sorun dönerde değil zıtlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 et döner kanka. bu arada dişi kişi oldukça elit ve zengin gördüğünüz gibi. ya buluşmadan önce fazla bişi düşünmüodum kızla ilgili. iyi hoş falan. 40 dk beklettim zaten. ama buluştuktan sonra.. tüm düşüncelerim değişti. hastasıyım şu an. çok pişmanım beni affetsin bi daha buluşsun bi daha bi daha. msn de hep önce o yazardı rokeet diye. cevaplardım muhabbet ederdik ama fazla değildi yani. öyle bi arkadaş işte. 19.30 da ok dedim kıza, 20:10 da mı ne gittim yanına. 23 gibi de kalkar evime giderim diye düşünürken baktım saat 2 olmuş. daha da giderdi yani. ilk buluşma, yüzsüzlük olmasın o kadar da dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bekletme konusu için özür dile. Çok güzel hani istediğini elde edebilcek bi tipse biraz süründür Ayrıca zengin elitse belki o sıradna hep aynı şeylerden sıkılmıştır yani farklı yaşamak isteyebilir gece çıkıp balık ekmek yemek gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ahah özür diledim zaten. o konuda problem yok. öyle havalı bi kız değil zaten ya. işin esprisi o. gece gece belki enteresan bişiler çıkar diye yazdım buraya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ulan şaka maka çok canım sıkıldı ya. msn de takılıodum, msn de çöktü girmiyor. yatayım en iyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ehihiy :) seviyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 sevgili günük, dün akşam dışardayken elimi bişey sokmuştu, biraz kabarmıştı filan. sonra bu sabah o bölgeyi kaşıyarak uyandım ve hala kaşınıyor, sağ elimin başparmağı bileğe kadar şişti ama hala kaşınıyor, kaşıdıkça daha çok kaşınıyor, kaşınıyor da kaşınıyor vs. sinir oldum ^____________________________^ bi de hellsing avo serisini şey ettim bugün, ama en heyecanlı yerinde bitti 6. bölüm öyle bişeyler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 eşşek arısı sokmuştur eşşek adam olucan yavuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 buna da şükür, ya kalas adam olsaydım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Günlük çok yorgunum salak gibi oturuyorum. Yatayım artık iyi geceler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Saeros said: buna da şükür, ya kalas adam olsaydım :< duvara dayardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 amcasıda gelir döverdi lan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Günlük, naber? yok bunu sormadım çaktırma. Arkadaşlarımın satışları dolayısıyla gidemediğim bodrumu tekrar ayarladım birkaç kız sayesinde they want , I deliver hesabı oldu hafif haftaya gidiyorum kısmetse. Ayrıca bu LAN party olayları çıktı yine yapacaz bakalım tatil dönüşü. neyse yatıyım ben önce kitap sonra uyku yaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 3. paketin yarısındayım. iç iç ağzım kurudu. kafam beynim yoruldu düşünmekten sürekli. ney düşünüyom bende bilmiyo. her bok takılıyo kafama. bi gol atmalıyım lan öne geçmeliyim artık dimi. alt yapı sağlam değil galiba ondan oluyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 günlük rüyamda ersin karabulut gördüm ve gözleri maviydi annemin depresyondasın sen iddiaları tam gaz devam etmekte eylül gelse de bitse bu buhranlar antalyadan nefret ediyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 sevgili günlük, tatil dönüşü öyle berbat bi hafta geçirdim ki dün sabah işe giderken yorgunluktan zırladım resmen. work sux be günlük, hayat böyle geçer mi be?! sonra dün akşam karnı burnunda hamile kankişimle yemek yedik, her an suyum gelebilir gerilimiyle eğlendik güldük. boğazın maslak'a hemen çıkabiliceemiz yerlerinde gezindik ki emersonfitibaldi tarzımla zooart diye doğuma yetiştirebiliim cicimi deyu. sabah kalktım restoranıma, çiftliğime, hayvanım bakiym diye, feysbuk çalışmıyo. domateslerim çürüycek sevgili günlük. hayır canım da sıkıldı, kocacık uyuyo. naapıcam ki ben 1 saat daha yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Off günlük, akşam bir akrabanın düğünü var. Hiç gidesim yok ama baskılar sonucunda gitmem kaçınılmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Göz kalemimi silmeyi unutmuşum yatmadan önce; sokak çocukları gibi uyandım. Kalem heryerime akmış. Öyle ki, burnumla ağzım arasında ve omzumda bile vardı. Burnum ve kaşlarımın arası konusuna zaten değinmiyorum bile asjdhafjhbweg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 dun gece efsane bir duman performansı izledim gunnuk.2.5saatten fazla kaıp ustede 2-3 sarkı bisledir.bi ara siyah-gri kareli gomlegiyle Laraken i gordum ama sesim iptal oldugu icin duyuramadım kendimi.foca da guzel yermis ayrıca yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yine yemek yok evde , uykuya tam gaz devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 sesu said: Burnum ve kaşlarımın arası konusuna zaten değinmiyorum bile asjdhafjhbweg. sdjkkadna eskişehir işi biraz ertelendi çarşamba perşembe falan gidicem sanırım yarın denizle denize gitme eylemini gerçekleştirecekmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ilk kez bir yazı pogodisiz geçirmiş olcam galiba günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yemek ısmarladım ^^ oley!yaşasın yemeksepeti. bide iddaa oynadım ikinci kez bakalım tutcak mı ahah insanlar böyle böyle kumarbaz oluyomuş. çok zevkli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar