sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sağolasın conem. @Dworgian e hani vardı senin konun? Yok muydu o başkası mıydı Wow üzerine yazan?
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sesu said: Tezimi yazmaya başladım lan. Cidden başladım bu sefer. Çok mutluyum^^ Sesu kolay gelsin canım :D oh bugün evimde kalıcam. bekle beni tonton sdf
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sesu said: Sağolasın conem. @Dworgian e hani vardı senin konun? Yok muydu o başkası mıydı Wow üzerine yazan? ben konumu buldum da, hocam bundan tez olmaz lan dedi halbukisi konu süper. " Online oyunların yarattığı yeni bir sektör olan sanal para satışı üzerine bir inceleme." gayet de süper işte. adam ben de merak ediorum ama olmaz akademik diil dedi. :S lan çin de sektör oldu bu be. ohooo
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 günlük, bugün çok dandik bir gün geçirdim. ve kendimi çok i$siz ve fakir hissettim. böhüüü
Bella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 günlük, açıklanmayan tek dersim kaldı.ve en çok korktuğum ders.resmen herşey ona bağlı.geçersem geçiyorum,kalırsam 1 dönem uzuyor. cumaya kadar belli olcak.çok korkuyorum.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 günlük bugun secmem gereken ve secmis oldugum derslerime ve saatlerine baktım da hepsi cakisiyor. hani 1 er saatleri cakissa tamam dicem de. direk hepsi cakisiyor. sıctım napıcam bilmiyorum. cozum de yok gibi. off
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 parkman'ın yeteneğine ihtiyacım var.. öle saçma salak insanların kompleksleri ve yarattığı sorunlar yüzünden bu ay da berbat geçecek şimdi. lan o kadar iş yapıcaktım. mal gibi şeylerle uğraşıcam boş yere. günlük hayatta oldukça kibar olan ortaçağ sorgulama tekniklerini kullanabilelim ya da parkman'ın yeteneği verilsin bi zahmet.. herkes yalan dolan, herkes kompleks sahibi deli yahu..
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bugün hatunla kadıköyde guitar hero oynadık çok zevkliydi sonra onu evine bıraktım eve döndüm bitti
daylan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 insan kaynakları mudresınden nefret edıyorm kadın resmen iki yuzlu çöp ya salak karı bugun onun yuzunden ıkı manken arkadasım ıstıfa etti gunluk :( ondan nefret edıyorum arkadaslarımla mutluydum pislik karı ondan nefret edıyorum inşallah arabasının egsoz borusuna kaaçar zaten cok zayıf aptal karı!!!!
feliss Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 uykularım ve uyku öncesi rüyalarım bana geri dönsünler günlük
balon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ahah günlük leeds taraftarı çok komik sdf
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kavurma makarna garnitür üçünü tek tencerede birleştirince güzel oluyor günlük acıktım ama bu saatte tekrar yenmez
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 artik ders calismaya baslamam lazim 2 haftam kaldi. vicdanim cok pis sizliyor. yarin direksiyondan soora direkt kütüphaneye atsam kendimi ne güzel olurdu. ayrica gözlerim daha cok bozulmus, hep takmam gerekiyomus gözlük. lens mi alsam. arada takarim. hmm
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 lan günlük. bu kıza a$ık oluyorum galiba.
varlok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 işte bu da günün özeti. iyi geceler günlük.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 kafam pek bi karışık ya hayırlısı olsun. özellikle şu sıralar ne yapacağımı bilememiş, şaşırmış durumdayım. bakalım ne olacak günlük. sağ ol var ol.
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yarın dişçiye gitçem stresten uyuyamıyorum ya 2.5 saatte 3 kere çişe kalktım döndüm durdum yatakta uff
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 günlük. iş - servis - ev - cod6 temposundan iş - dolmuş - kurs - motor - dolmuş - ev - uyku temposuna geçmek moral bozdu. sanki sadece çalışıomuşum gibi hissediyorum. bi ara aktara uğramam lazım galba bide
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Günaydın Günlük; İşe geldim, patron yok kahvaltı edip takılıyorum. Birkaç şey var halledeyim çıkarım ben de ooh mis. :)
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Jahrein said: İşyerindeki kız da biraz bayram etsin. Kahvaltı falan yapsın takılsın öğlene kadar. Ahahah ahah. Benim patron kadın yalnız. Olmamış =)
Öne çıkan mesajlar