Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İstiklalde rakı-balik ve saray muhallebicsi kombosu inanilmazdi. Bunlarin ustune yarin ankaraya donmem uzucu. 1 haftada 5 sehir degistirdim ve suan ofisimde kahvemi yudumluyorum.
Mesaj tarihi:
günlük,
şu yaşıma kadar kamelya çayı ve tomurcuk karışımının mükemmel uyumunu bilmediğim için çok şey kaybetmişim evet.
91 bardak falan içerim ben bundan.
Mesaj tarihi:
üü günlük yine merdivenlerden düştüm
bu sefer çok kötü oldu bileğimi burktuktan sonra yarısını popomun üstünde indim
abim de 3 parmağını kaynar suyla yaktı bugün
nazar var nazar sdf
Mesaj tarihi:
okuL biteli 7 ay olmuş arkadaş.gelde depresyona girme:S :S hala işsizim lan! onca sene okuyacama keşke kaportacı olsaydım şimdiye usta ve 2 çocuk babası olmuştum kafama asdasf
Mesaj tarihi:
Akşamdan kalmak kötü şey lan günlük. Hele de az uyuduysan. Sonra uykun olduğu halde uyumak istemiyorsan. Böyle benim gibi saçmalarsın işte.

Her şeyin hayırlısı değil mi?
Mesaj tarihi:
Dövmecim yaklaşık 234567 kere taşındığı için adamı kaybetmiştim. Geçen gün buldum tekrar yeni yerini falan. Acayip mutluyum. Tez vakit gideceğim inşallah.
Mesaj tarihi:
günnük olm.

askerdeyim, biliyosun zaten. ilk çarşımı aldım. hayvani bi kahvaltı yaptım. internete de daldım. bacak bacak üstüne atmanın bile özgürlük haline geldiği bi şeymiş burdaki askerlik, keşke doğuda gitseydim dedirtti yani. ama bakalım denetleme sonrası neler değişecek, belki bu görüşüm de değişir. zaten her şey göstermelik :D
Mesaj tarihi:
Bu aralar sürekli 12'de kalktığım için çok uyuduğumu sanıyordum. Halbuki 8 saat uyuyumuş oluyorum yine geç yattığım için. Onu fark ettim. Yine erken yatmaya başlamak lazım.

Ama o da imkansız artık, yarın Ayano geliyor. 20 gün hiç evde durmayacağım resmen çok yorucu olacak ama inanılmaz eğlenceli de olacak. Bugün de evi mevi toparlamak lazım o zaman.

Peki bu tez ne olacak acaba? Neyse bir çaresine bakarıng.
Mesaj tarihi:
Vatan için askerdesin koçum:D

Sen sınırları koru ki, biz burda 4chan'den yunanlılara küfrederken Yunan ordusu sınırdan geçmesin:D

(şaka şaka, Allah sabır versin, biran önce teskerini al işn:))
Mesaj tarihi:
günlük annemler şu an deniz kenarında yürüyüş yapıyolarmış
ben adam gibi gezmediğim gibi ders de çalışmıyorum
arkadan dalga sesleri gelince üzüldüm
bi an önce geçse de şu 2 gün gitsem antalyaya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...