wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Sensin depresyonda!!! bana prenses, hakoya huzur. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Kızkardeşimin Yeni laptopunu çaldım, Oyun oynamak için:D Eğer farkederse kıyamet kopacak.Ama ben büyüğüm, erkeğim abiyim, İsteklerim emirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 İstiklalde rakı-balik ve saray muhallebicsi kombosu inanilmazdi. Bunlarin ustune yarin ankaraya donmem uzucu. 1 haftada 5 sehir degistirdim ve suan ofisimde kahvemi yudumluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 günlük, şu yaşıma kadar kamelya çayı ve tomurcuk karışımının mükemmel uyumunu bilmediğim için çok şey kaybetmişim evet. 91 bardak falan içerim ben bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Günlük, İşe gitmeyi isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Annem de iyi gibi, sıkıldım ben evde artık işe gitsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 üü günlük yine merdivenlerden düştüm bu sefer çok kötü oldu bileğimi burktuktan sonra yarısını popomun üstünde indim abim de 3 parmağını kaynar suyla yaktı bugün nazar var nazar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Günlük bugün büyük bi aile tranvası ya$adım. çok zoruma gitti. ke$ke daha sakin olsaydı herkes ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 böyle gelmiş böyle geçer dünya, günlerimiz bitecek birgün saya saya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 okuL biteli 7 ay olmuş arkadaş.gelde depresyona girme:S :S hala işsizim lan! onca sene okuyacama keşke kaportacı olsaydım şimdiye usta ve 2 çocuk babası olmuştum kafama asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Akşamdan kalmak kötü şey lan günlük. Hele de az uyuduysan. Sonra uykun olduğu halde uyumak istemiyorsan. Böyle benim gibi saçmalarsın işte. Her şeyin hayırlısı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Dövmecim yaklaşık 234567 kere taşındığı için adamı kaybetmiştim. Geçen gün buldum tekrar yeni yerini falan. Acayip mutluyum. Tez vakit gideceğim inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 günnük olm. askerdeyim, biliyosun zaten. ilk çarşımı aldım. hayvani bi kahvaltı yaptım. internete de daldım. bacak bacak üstüne atmanın bile özgürlük haline geldiği bi şeymiş burdaki askerlik, keşke doğuda gitseydim dedirtti yani. ama bakalım denetleme sonrası neler değişecek, belki bu görüşüm de değişir. zaten her şey göstermelik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Günlük bir kız neden erkekleşir, erkek argosu, küfürleri tavırlarıyla yaşar. Kızsan kızlığını bil len, çekiciliğin sıfırlanıyor, erkek arasak gey olurduk:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bu aralar sürekli 12'de kalktığım için çok uyuduğumu sanıyordum. Halbuki 8 saat uyuyumuş oluyorum yine geç yattığım için. Onu fark ettim. Yine erken yatmaya başlamak lazım. Ama o da imkansız artık, yarın Ayano geliyor. 20 gün hiç evde durmayacağım resmen çok yorucu olacak ama inanılmaz eğlenceli de olacak. Bugün de evi mevi toparlamak lazım o zaman. Peki bu tez ne olacak acaba? Neyse bir çaresine bakarıng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Günlük cuma akşamı yaptığım bi hata yüzünden bugün ofiste bi başımayım. Pizza falan yedim mutlu olayım diye ama olmuyor :( ofis cok sessiz tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 günlük başım ağrıyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yagmurdandır sinüzit var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 tekiladan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 tatile girdim dagıtıyorum diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 günlük 1.5 saat sonra nöbete gidiyorum EVET PAZAR PAZAR =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Vatan için askerdesin koçum:D Sen sınırları koru ki, biz burda 4chan'den yunanlılara küfrederken Yunan ordusu sınırdan geçmesin:D (şaka şaka, Allah sabır versin, biran önce teskerini al işn:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 günlük annemler şu an deniz kenarında yürüyüş yapıyolarmış ben adam gibi gezmediğim gibi ders de çalışmıyorum arkadan dalga sesleri gelince üzüldüm bi an önce geçse de şu 2 gün gitsem antalyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 lol 200nlaments gunluk ´just another day at the office´ di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bişi anlatasım yok bugün günlük, o yüzden direk.. Bana prenses, Hakoya huzur. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ya bugun çok kötü bi pazar günü, hiç bir şey yapamıyorum günlük evde bi ton iş var :( Darlandım artık kendi evime gitmek istiyorum. Neyse yarın iş var günlük, bakalım belki biraz havam değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar