utopia Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çeviri için güç kuvvet lordum pls amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 seni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çok canım sıkılıyor be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Yemek çok güzeldi tabii ki. Yalnız sonra dışarda kahve içerken hakkaten dizlerim ve çenem titredi. I-ı-a-a GİDELİM dedim sonunda. Sigara isteyip kitleyen Amerikalı da tam bir Amerika'lıydı. İngiltere'de çok üniversite var mı? gibi bir soru sordu. Neyse böylece tipik Londra hayatına tam gaz başlamış bulunduk. Cuma da Ministry'ye gittik mi tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hala notlar açıklanmadı, plan yapamıyorum abv usis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ZaugnaKhaldun said: kedi boku temizlemek(td) deme öyle tonton :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 KİM ALDIYSA SPEARLŞLARIMI SS LERİMİ TAAAA HEPSİNE OTURSUN.HAYVAN ADAM EMEK VARDI ULAN ORDA.İNSAN REG PARASI BIRAKIR PUŞT.SENİ BULACAM OLUUM.SENİ BULACAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yoruldum ve dikkatim dağıldı.. kendimi erol evgin gibi hissediyorum. aklıma nedense kedi düşünürken müşfik kenter geldi. kim çocuğuna müşfik adını koyar ki.. gerçi çok daha kötü adlar var. mesela direnç! ne biliim yaygın adlarda da gıcık adlar var. taylan, efe, ege.. geneli ağzına ağzına vurmalık adamlar oluyor. istisnalar olsa bile.. neyse daha yapacak çooook iş var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 çok gereksiz bir mutluluk var üzerimde günlük ya. sırıtıp duruyorum. mutfağa birşey almaya giderken oynaya zıplaya gidiyorum falan. noluo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 günlük az önce bişey oldu gözümü kapattım açtığımda mutfakta tıkınıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 günlük gözümü açtım kapattım aynı yerdeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kapatıp açman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 şeytan diyo yat uyu,gitme finale. 1 dönem uzasın nolcak. aklımı çelmek üzere..... neyse 13.30a kadar zamanım var yetişir belki. final değil büt bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 "böö" gibi anlamsız bir efekt bile, bazen gülümsemeye neden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Biraz erken yatmışım sanırım, uyanmış bulunmaktayım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 son 4 saat 45 dakkam naapsam ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Peki ya bu karın ağrısı? Nedir bu? Ha evet şu kadar saat sancılar içinde yatakta sağa sola dönerken şöyle bir rüya gördüm. Aynen CoD'de olduğu gibi millet spawn oluyor (Quarry'ye benziyordu mekan daha çok) ama spawn olanlar avukat, ben böyle gidiyorum karnım çok ağrıyor bir türlü durmuyor diyorum. Evet biz şesunun avukatıyız bikbik diye beni savunuyorlar. Ta ki biri gelip onları öldürene kadar adskjegnw. Boston Legal izliyorum bu aralar ondan oldu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kızlar uykusuz bu gece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 starwars galaxies e bir turlu baglanamamanin icimde yarattigi huzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hiç böyle doğum günüm olmamıştı. daha doğrusu hiç biri böyle başlamamıştı, devamı nasıl olacak merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Anelor said: starwars galaxies e bir turlu baglanamamanin icimde yarattigi huzun olm bak ben somestrda ara verdim wowa sen de bırak su isleri artık cıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 facebookta tek online kimdir bu saatte diye bakıp,sora hemen tek online yakalanmamak için alt f4 çekmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 daha 9 sınavım var çok mutsuzum günlük bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 iyi ki mutluyuz dedik ya. iki dakika rahat bırakmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 abiii unuttum,bu şehirde 12den sora uyunmuyo,çocuk zırıltısı işçiler bilmemne,gene uykusuz kaldık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar