pogodi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben de küçükken postacı olmak istiyodum ben de öyle yapıcam sanırım sıkıldım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sevgili günlük valencia'daki 3. gunum bugun. suana kadar en ufak bir zorluk dahi çekmedim. insanları çok iyi, ingilzice bilmiyor kimse, e ben de ispanyolca bilmiyorum fakat gene de anlasıp gidiyoruz. yardım etmeye calisiyorlar. kaldıgım hostel resmen mukemmel otesi. tertermiz ortamı cok cok iyi. herkes birbiri ile 2 saat icinde kaynastı. hatta dun hostelce gecelere aktık. erkekler icin ise ayrı guzel bir hostel. hostelde sanirim sadece 5 erkek filanız suan. gerisi kız. odalar super 10 kisilik karısık ve millet cok temiz tutuyo. eheheh(:P) aynı zamanda calisanları da muthis insanlar. ev bulmamda bile yardım etmeye calisiyolar. ispanyadayım ama buraya geldigimden beri 6 amerikalı, 7-8 italyan, 2 hollandalı, 2 yunan, 2 avusturaylı, cek, alman ve daha unuttugum diger ulkelerden insanlarla tanıstım kaynastım fakat daha ispanyol arkadasım olamadı. cok ilginc geldi. neyse super otesi bir sehirmis valencia. eski tarihi binalara benzer bi cok yer var. resmen yururken saga sola bakmaktan yolları ogrenemedim. yemek konusuna gelince dun yedigim makarna beni izliyodu. sonra resmini koyucam . simdilik bu kadar Adiós Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Dalgınlıkta son nokta: 2 dakikalık aralarla paketten 4 tane sigara çıkarıp yan yana dizmişim göya sigara içeceğim diye. Neyse. Dersim baya güzel geçti. Evime geldim yemeğimi yedim, Call of atayım accuk. Akşam da midye yemeye gideceğim. Hayatım yemek üzerinden yürüyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 3 dersten 2si belli oldu günlük. FF ve CC. Sonuncudan CB alırsam (ki almam lazım) atılmıyorum okuldan. CC gelirse sıçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Bella said: ayrıca nasıl bir özentiysem eve 2349085 kutu şeker,haribo falanla geldim böyle bi insanım. of ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Seni seviyorum fizik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 günlük, sabahtan beri dizi izledim, anime izledim, izlicek film baktım bulamadım, daha saat 5 olmuş. yarın neyse ki işim gücüm var. böyle zamanlarda çok alakasız da olsa hiperaktif olup olmadığını merak ediyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 akp'nin belediyelerinden birinin tur otobüsünün içine basılacak görsellere şeytan logosu ve defol akp yazısı iliştirdim, süper süper gizledim gibi birşey ohohoho. ne güzelmiş lan kendimi akp'yi hacklemiş gibi hissettim! fdsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ben kendimden dengesiz bi insan daha görmemiştim bu güne kadar. İnsanların yanında tamamen değişen bir erkek arkadaşım varmış meğer. Seviyorum falan ama katlanamadım yine. Tanımadığım bi adam oluyo başkalarının yanında. Böyle umursamıyomuş gibi konuşmalar falan. Zorla diil ya dfggh. Ayrıldım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 günlük, marketteki alamancinin bakisini hala unutamiyorum, öyle eblek bi bakis atti ki.. ama sanirim hakliydi, cünkü ben yine kendimi mp3playerimda calmakta olan bi müzige kaptirip hafif bi dansetmeye baslamistim. ehehe. soora irkildim ve kendime geldim. neyse bi jelibon icin bu karli havada bisiklete binip ciktim ya, gurur duyyorum kendimlen. yok aslinda jelibon icin degil. vesile oldu. yok ya ondan mi yoksa. bilmiyorum. sanirim aksam sinema yatcak hmffs. ayrica bugün kendime mola verdim, daha az ders caliscam. dün 200 sayfa bitirdim. had simdi go go battlestar galactica! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sen de benim haribolardan özendin di mi doğru söyle? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 eööö.. eöö YOOOO HICTE BILE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dalga dalga yayılıyor bu hareket sdfgh yaşasın jelib! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bu gidisle götümle bütün ulmü devircek kivama gelcem asdfnmdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bişi olmaz sdfg erittirirm ben istanbulda sana ^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 son sınavım çarşamba 4te, uçağım 10da, yanmıyo biletim ^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 trafik olucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 @vanil: kotum dolmasın tam da sizin aradığınız ürün. üstelik şimdi 20dakika içinde ararsanız %25 indirim çeki ve diyet yapmalı! hey! paketi sizlere hediye!! http://forum.paticik.com/read.php?3,3461034,3461248#msg-3461248 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 @ günlük yine bu nalet yerdeyim ve uyumayı yasakladılar . heryerde de kameralar var. kör nokta için keşfe çıkıcam birazdan. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kardeşimle monoploy oynuyoruz ya of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 baba daha 3 ödev düzletebildim.. sabaha kadar 60sf falan daha düzeltmem lazım.. form falan kasmak da zor.. =( ye-tiş-me-li! ama baydım bak.. çok baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kedi boku temizlemek(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 evim var lan artik evim vaaaar =) cok guzel oldu var ya acayip icime sindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 mustang ne oldu ondan haber ver sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 usis'i açtım 5. doneme kadar geldim.korktum bakamadım,kapadım. bugun kaç saat uyudum bilmiyorum.telefonumun sarjı bitmiş.allahtan sehirde patlama falan olmadıgından bu sefer.arayanların geneli doğal gaz yorumu yapmış.malum en son aynı boku yediğimde havaifişek fabrikasında öldüğümü sanmışlardı ki o güne nazaran merak edenim az olmuş.yarın artık bi insan içine çıkayım,şahane abiye film vereyim,film alayım ki antalya da kazık yemeyeyim evet planım budur.bi de simon efendi artık paramı yatırsın da huzura erebileyim.haydi rastgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar