utopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dasaaa, bak ben iş hukuku çalıştım oturup. bak özendireyim. hatta irinle griswoldu kapadım skype'tan, biri hukuk okuyor öbürü renk katıyor, hep beraber çalıştık. bak hukuk diyorum. iki soruyu çözmeye üşeniyorsun. koca iş hukuku. kaldır o zenci poponu ve git soru çöz dasaaa. yap bunu. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 1sn, dasaaa ders çalışması gerekirken çalışmıyor muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 sözel bişiyse calısılmaz bence bu saatte özellikle. ben iş hukuku dinledim mesela,bildiğin dinleyici olarak katıldım programaüstelik;böyle bir çirkinlik yok.niye sayısalcıyım diye sorgulardım ara ara.tövbe bi daha yapmam,o ne ya öyle.bık-bık bıkbık sonra tekrar bık bık. oku teoriyi,ver formulu,inceleyeyim diaygramı,sonra hızlı bir şevişme hesap makinesiyleN ohh<3 ikinci dönem beklesin beni yaldır yaldır geliyorum yeminle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 biri beni mat çalıştırsın. ggyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 lan çalışmak yerine 1 dakikalık filmler izledim.. http://www.youtube.com/watch?v=Ex0ANhZ1Y6o&feature=related http://www.bigumigu.com/haber.asp?hid=5231 empire'ın yarışması.. bi sürü var...Bİ SÜRÜ!! neyse yatayım da 10gibi kalkar başlarım.. meh.. 1dakika da hallederim bence.. bu ise reklam ama yine de süper.. aynı kullanıcıdan bakın işte bunlara da.. http://www.youtube.com/watch?v=N3ssK4j2ktU&feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=kTD1e3nyCLM&feature=channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 CIK CIK CIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Another TROLL detected Another TROLL detected Another TROLL detected Another TROLL detected Another TROLL detected Another TROLL detected Another TROLL detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hey... pişmanım tamam mı.. ühühüühühü gidip üzüntümü bişiler izleyip boşa vakit geçirerek bastırayım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bana söylediklerini hatırla ve kendinden utan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 of ya of. yarın sınavım var. eşşek yükü konusu var. daha başlayamadım. dün 4.5 saat sınavdan sonra bi uyumuşum ki erken kalkıcaktım yalan oldu. hadi ona kalkamadım çalışamadım, şimdi yetişmesi imkansızken saat akşam 8'e interview heyecanı yaşamak tuz biber oldu. istesem de hazırlanamam o interview'e ben. ne olacak şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Birazdan sınava gidiyorum, bölüm sınavı hem de, ama hiç çalışmadım çünkü deli gibi çalıştığım ilk sınavdan 40 alınca moral kalmadı. Hayırlısı, belki girmem bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bu sabah otoparkın köpeği beni görünce yanıma geldi. -ah canım özlemiş heralde filan dedim, kafasını okşadım. itoğluit eşelendi durdu ben anlayana kadar ayağıma işedi bir güzel. nasıl bir güne başlamak bu, bi de pazartesi.abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 işe geldim günlük, çok fena bi pztsi sendromu var burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Pazartesi yine, 2 saat geçti, kaldı 7, akşam içsek bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 İşyerindeyim, violet hill&fear of the dark dinliyorum sürekli başa alarak. playlistteki sadece iki şarkıdan acayip memnunum ve süfer gazlıyım günlük. Tasarım yaparken iyi gitmiyo pek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Vingthor said: biri beni mat çalıştırsın. ggyim. +1 =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 çok gerginim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 imdat ya. uykusuz ehliyet sinavina giricem 3 saat sonra. ve hala kendimden emin degilim, umarim kolay sorular gelir. bitse de su artik, gitsem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 günlük dün kardeşimin 3. yaşını kutladık, sanırım bu akşam bi daha kutlicaz kavgalı eş dost akraba saks bi de boğazımın şişliği sonunda inişe geçti, hem de hiç ilaç almadan. gurur duydum kendimle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Günnük anladım ki patinin alayı tembel tenekeymiş.. Bi tanemi ohh hayvanlar gibin çalıştım sınavda koyucam çocuğu demez yaa. Ayıb ayıb! Diorumda 2. dönem benide görücez aafsdfasd Neyse ağustos kısa dönemler bugün terhis oldu mu denir bilemiyorum pek, umrumdada deil ya yanlış kullansamda :P Saat 6 gibin aştide olurum iş gelmezse, gelirsede evine giderim artık nabalım iş güç sahibi adamız (sıkaja gel maaş bile vermiolar :( ) Dün gene ıkındım uyuyana kadar ama ilk defa ara ara uyanmadım. Son zamanlarda babamı beklememde gerekmio geceleri iyi gidioz baya.. bana prenses, dasaaa ders çalışsın terbiyesiz millete artizlik yapıo bide,dorye koccuman pasta, Buğra ya iş, Buna kredi kartı, bana sabır. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 allahim. of heycan basti :/ olaya ne kadar relax bi bakis acisiyla baksam bile kramp girdi mideme. ALO DURDURUN SUNU LÜTFEN bwöööeeeaaaaaaaaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Nil-chan! Ehliyet sınavında başarılar, bol şans! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ehe ece-san tesekkür ederim, sansa ihtiyacim olcak. üüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 vaniLLe said: allahim. of heycan basti :/ olaya ne kadar relax bi bakis acisiyla baksam bile kramp girdi mideme. ALO DURDURUN SUNU LÜTFEN bwöööeeeaaaaaaaaaaaaah Aslan gaplansın sen.. Sen geçemiceksinde kim geçicek ehliyet sınavını. Yörü bea kim tutar seni.. RIN RIN RIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar