wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 narziss said: yav, öyledir de, nebiliyim insan garip oluyo böyle yine de. bi de daha önce hiç yapmayınca.. Bende hiç yapmadım, büyük olasılık yapmazdımda ama yinede başkalarına demek kolay oluo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dasaaa said: wastyrx said: bana prenses, dasaaa köpekler gibi aşık olsun görsün hıh! benim köpek gibi aşık olma gibi bi durumum çok olası gözükmüyor ama ne olacağı da belli olmaz tabi.. İşte bende öyle diyordum.. Arkadaşlarım benden daha da fazla şaşırdı hatta ^^ Gel görki belli olmuyor o işler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Günlük, Mcdonalds dan yemek söledim yedim afiyetle, üstüne de marlboro mu içiorm oooh benden iyisi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bugunde finallere hiç çalışmadım artık yarın.hade iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 selam günlükcüm. eveeeet. oturup bi demografik çalışamadım yine. çay süper bişi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 I WILL SURVIVE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hebele hübele tey tey teey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Dokunsalar ağlarım. Sinirden ama hep. Bi de relationship advice'a ihtiyacım var, kimse de kalmamış msnde sdfg. Araya ingilizce kelimeler sıkıştırmayı çok seviyorum lan, ne kadar itici halbüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 gunlukcum, cok yorgunum suan. davar gibi uyucam afedersin. ehuhi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 günlük vucüdum da bi karıncalaşma var en iyisi yatmak başbaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yeter ya ehliyet calismaktan biktim cidden. 1 kere kalmak bizim almanlara farz olmus olsa da ilk seferde gecsem ne kral olur. zaten 3 saat soora yola cikiyorum. bütün gün yolda ögrencem artik. artik diger derslerime adam gibi konsantre olmak istiyorum. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ohh dün süper yedim, çok yedim, tadında içtim. ufak mekanlarda yan masaya sarkmak kötü bir şey. yapmamak lazım. susayıp uyanmak da kötü bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Günlük dün akşam 5 te yatıp bu sabah 5 te kalkmak cok iğrenç bişi. dünyanın en boş zamanları yaşıyorum şuan. millet kalksada bişiler yesem diyorum. okuduğum uykusuzları bidaha okuyorum. ııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 vaniLLe said: yeter ya ehliyet calismaktan biktim cidden. Ehliyetin neyine çalışıyorsun kaç günlerdir ben anlamadım yaf :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Sefgili Günnük, bu akşam 12 itibari ile bitti yaf askerlik, yedi bitirdi kardeşim benim bea. Yarın eve gelio nan heyecan yaptım. :D Gidip almamı istemedi ama aştiden, delikanlılık yapıo krou. Neymiş ben ararım seni gelirsin 5 dakkada bizim eve noolcakmış.. Buldu arabayı metrolarda sürünmek istio genede asdafad neyse sağ salim gelsinde farketmez. Onun dışında gene uyuyamadım, 3 günde 1 lere terfi ettim gene gözlerim mosmor saçımıda kısacık kestirince tam bağımlılara döndüm.. Kimisi dio çok yakışmış böle yap kimisi dio böyle iyi olmamış biraz uzat saçı gene kısa olsun en güzel öyle oluo fln, kibarlık yapıolar herhalde bide kilo alma tavsiyeleri ver lam günnük çok zayıfım 10 kilo almam lazım.. Millet ameliyattan sonra kilo alır bende 12 kilo verdim anasını satayım böyle adalet mi var -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 günlük naber lan? hadi kaçtım ben şimdi. görüşürüz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 "Bir daha hiçbir tatilimde İstanbul'a dönmeyeceğim" demiştim geçen sene bu vakit. Keşke kendime olan sözlerim arasında yerine getirdiğim ilk şey olsaydı. Hiçbir zaman sonu güzel bitmiyor bu tatillerin. Elimde harcadığım için olmayan paralarım bir de umursamadan yazılmış essaylerimle kalıyorum her seferinde. Şimdi de tüp bitti, değiştirecek kimse yok. Ben yapsam kesin gaz kaçağından ölürüm. Türk kahvemi de içemedim. Imık herşey iğrenç gidiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 An itibari ile mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlik mevcut. Yataktan adımımı attığım an yere düşücek gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bugün bir kaç tez okuma hayalimi gerçekleştiremediğim için yatay pozisyona geçiyorum.. bugün biter böylelikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 günlük rüyamda hügoydum kağıt külahının içindeki ağlayan kadını susturdum iyice delirdim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 wastyrx said: dasaaa said: wastyrx said: bana prenses, dasaaa köpekler gibi aşık olsun görsün hıh! benim köpek gibi aşık olma gibi bi durumum çok olası gözükmüyor ama ne olacağı da belli olmaz tabi.. İşte bende öyle diyordum.. Arkadaşlarım benden daha da fazla şaşırdı hatta ^^ Gel görki belli olmuyor o işler :) http://vimeo.com/6963456 hemşire bart simpson'ı seslendiren kadın ub arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 aynen aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 :(:D:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bladerunner gelmiş geçmiş en kral 3d olabilecek oyunlardan bir tanesi iken yeni bir BR oyununun satılmayacak diye reddedilmesi ne saçmalıktır.. gta gibi içinde gezebileceğimiz ve araştırmaları ve sorunların çözümlerini kendi kafamıza göre gerçekleştrebileceğimiz bir oyun yapılmaması üzücü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 annenin gönderdiği, bibet ezmesini, rus salatasını, sarmayı meze yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar