rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kötü hissettim kendimi günlük. looptan çıkartmam lazım şu şarkıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 of acaip sıkıldım. sıkıntımı geçirmek için fm, hon, worms, warhammer oynadım; film, dizi, anime izledim; içtim muhabbet ettim. hiçbiri işe yaramıyor... nabcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 o zaman seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 iyi fikir. hemen uygulayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 günlük hasta oluyorum lan walla ya, aşırı kırgınlaştım eyva eyva. koş yatağa koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hayır ne kadar iğrenç bir insansam,süt diye açtığım buzdolabında bulduğum çiğ köftelerin hepsini yedim.acısı gecmiyor diye 1 lt meyve suyu içtim,baktım hala gecmiyor kurabiyeye girdim.en işe yarayanını bulana kadar(ki çikolatalı olanlar aklında bulunsun)3 tane ,bulduktan sonra 3 tane daha yedim.saat 5 ve bu mide bana hayatımın sonuna kadar lazım,bir ayıyım evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ve 8 kilosun günlük uykum gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dragon gibiyim günlük, tek fark benim alevler gözlerimden geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 pogodi said: ve 8 kilosun günlük uykum gelsin kilo derdim yok da dert etmiyorum yani fggd,midem fenalarda ülser gastrit işte bilimum mide hastalıgı edinicem bu hırsla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 öztürkler dilli kaşarlı+atom. adam multineti getirmeyi unutmuş para yok sonra gel al diye yolladım. umarım ben yattıktan sonra gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 biergartene gitmek istiyorum. ilkbahar gelsin. hatta heidepark a gidesim geldi cok pis. of. gecsin su kar artik. sanirsam msni silcem pcden. 5 haftalik agir bi sinav maratonu basleyor zira. p.tesi de gecsin lütfen artik, ehliyet calismaktan biktim. isyanim yaradana. yeder ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 loopta kaldı bu aptal şarkı. yine aptal bi gün bekler gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 okulu birakmayi dusunuyorum gunluk. sadece kablo cikmis ya. sadece kablo cikmis butun gece internetim yok diye agladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 itiraf ediyorum son sigrayı ben içtim yine olsa yine içerim saygılar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 lan o nasıl bi rüyaydı sarılırken sanki gerçekten sarılmış gibi oldum sonra uyanınca sanki böyle hissetmişim gibiydi. lan ne fena bi rüyaydı. bu arada ankarada "çay yolu" ve "boğaz kenarı" diye bi yer varmış rüyamda öyle söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 öyle bi yer yoksada hangi şehirde varsa bulucam gidicem bi işaret bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ankarada var da biz mi götürmedik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 olm rüyamda dolmuşa biniyorum oraya gidicem ama sormadan biniyorum sonra "abi çay yolu ve boğaz kenarından geçermi " diye soruyorum dolmuş hareket edip 1 km gittikten sonra. adam hayır diyo sonra bi sokağa giriyo ama girdiği sokaktan motosiklet bile sığümaz dolmuş geçiyo lan. "burda in dümdüz şu dereyi takip et bulursun" diyo. sonra dereyi takip ederken uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 o dere boklu dere. o yol da senin hayatın, gitmek istediğin yere de yanlış yönlendirmeler sonucu gidemiyosun, bok yoluna gidiyosun. nası iyi yorumladım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hafizeyi öldürmeyen ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Günlük, ne zaman ateşim 37.5'un üstüne çıksa rüyalarım süper epik oluyor. Uyanıyorum o halde rüyamı not alıyorum. Bu seferde dünyayı ben kurtardım lan ! Obamayı dövdüydüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 günlük bence bugün dışarı çıkanların iq su 3 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 günlük bugün naapsam bilmiyorum, ankara gittikçe daha sıkıcı olmaya başladı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 pogodi said: günlük bence bugün dışarı çıkanların iq su 3 falan. çok genel bir yargı olmuş önceden söz verenlere yazık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 iptal edin programlarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar