varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 eğlence bitti, şimdi ders zamanı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 çamaşırımı asıp yatayım günlük, keşke biraz daha iradeli olup şu ders notlarına baksaydım fotokopi çektirmekle bitmyior iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 lan çamaşır yıkamayı unuttum -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yarın ki sınav yalan oldu günlük. çok darlanıyorum. merhaba,ben 8 büt. 8 büt selam. selam ben 8bütü olan bağyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 00:46 okumam gereken metinlerden ilki bitti, geriye 14 tane daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Yahu bu ne herkes bir sınav derdinde. Ben gerildim okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 benimki hayat sınavı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ve benim sınavlarımın başlamasına tam 8 gün var 8 gün ardından 2 hafta boyunca sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Benim bir tane sınavın var o da Mayıs'ta. ZAA. SınavıM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 hadi bu kadar ara yeter. 30dk ara 10dk çalışmak olmaz. yakışık almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Selam Doğumgünümün ertesi günü sabah 9'da kalmamam için en az 70 almam gereken bir sınavım var, yeni öğrendim. seni sevmiyorum hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Zaa yarın matematik sonra ingilizce sonra iktisat sonra işletme cuma boş zaaa sıçmışım ağlayanım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sefil öğrenci milleti, sürünün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 @Sipeys Doğum günleri overrated zaten boşver. @Dartanian Sen bitmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 biri bana çalışma şevki aşılasın, elimde soruları olan derse dahi çalışasım gelmiyor. ağlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 2 projem (biri grad. project) 5 sinavim var. hastayim ve daha baslayamadim. ilki sali gunu. yarin da proje hocamiza gidicez, hani su gecen gunku radyo yayinimi facebooktan sabote eden insan. HAPSUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAA @sipeyskeyk 4 senedir doom gunumde HEP final derdim oldu. ya o gun ya bi gun sonrasi kutlayamadim Kutlatmadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Bella said: yarın ki sınav yalan oldu günlük. çok darlanıyorum. merhaba,ben 8 büt. 8 büt selam. selam ben 8bütü olan bağyan. ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 utopia said: biri bana çalışma şevki aşılasın, elimde soruları olan derse dahi çalışasım gelmiyor. ağlamak istiyorum. O şevki aşılayan kim olursa söyle beni de aşılasın. @şesu teşekkürler moral için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 @dory allahsızlar :( @sesu orası öyle ama insana koyuyo yine de, içemicem bile yani. @dartanyan selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 en güzeli yazma işini cp'e dökeyim de okumaya girişeyim ben, yoksa hiç çalışmayacağım. şimdi nereye koydum printerı xfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 "roket adam" said: Bella said: yarın ki sınav yalan oldu günlük. çok darlanıyorum. merhaba,ben 8 büt. 8 büt selam. selam ben 8bütü olan bağyan. ahahahahaha çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sipeyskeyk said: @dartanyan selam Aleyküm selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar