wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Devlet atamıyor mu yani sizi? Atanınca memur olmuyor musun? Gitmiceksen nolucak peki onlar mı kovucak seni? Ya da başka bi yere atama mı bekliceksin? Nasıl olucak? :P
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 napae said: Aşşağıdaki daireden üst kata o tür ses gelmez ama. :) gelebilitesi var :O
napae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 wastyrx said: napae said: Aşşağıdaki daireden üst kata o tür ses gelmez ama. :) gelebilitesi var :O Hayır yok. Olsaydı duyardım şimdiye sjıdf
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 wastyrx said: Devlet atamıyor mu yani sizi? Atanınca memur olmuyor musun? Gitmiceksen nolucak peki onlar mı kovucak seni? Ya da başka bi yere atama mı bekliceksin? Nasıl olucak? :P seneye tekrar kuraya katılıcam. atamayı kabul etmeme şansın var. şimdi 5 yer tercih ediyorsun onlardan biri olmazsa açık olan kadro varsa oralara atıyo devlet. gitmezsen seneye tekrar kuraya girebiliyorsun
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 eveeeeet sinema haftası. bugün aileyle "adalet peşinde" pazar tek "ninja'nın intikamı"
eski Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 copry said: evet biz de doktoruz =) bide bikbik ediodun dogtur diil diş hekimiyim die busted!!
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 medikal doktor sananlara diş doktoru olduğumu belirtmek için öyle dedim.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Çok uykum var günlük, salak gibiyim, hiçbir şey anlayamıyorum, devreler yanmış artık sanırım
aente Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sabahtan beri yatızlıyorum iş yerinde...5 saat daha dayanabilir miyim bilmiyorum..çok korkuyorum günlük!
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 oh, ben de özledim, benim icin de öbün yanaglarindan =( günlük, ölecegim mide bulantisindan. 20 dakka soora direksiyon dersim vardi, arayip gelemicegimi söyledim. bu halde kullanamam sanirim. neese of.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 vaniLLe said: oh, ben de özledim, benim icin de öbün yanaglarindan =( günlük, ölecegim mide bulantisindan. 20 dakka soora direksiyon dersim vardi, arayip gelemicegimi söyledim. bu halde kullanamam sanirim. neese of. geçmiş olsun beybi :(
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sabah altıya kadar hon oynayıp 4 saat uykuyla kimya lab sıanvına girdim. 2 sene veremediğim lab'ı 10 dakkada 70-80 falan alacam . neler oluyor lan bana
napae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Uyumam lazım artık. Ses kesilmiyo deliricem. Bi de böyle yine alakasız bi insana değişik şeyler hissetmeye başladım. Benim sonum iyi değil sdjkf
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 az kalsın yüksek gelirim hattına kapılıyodum. benim acil zekat sadaka falan vermem lazım. ölüyodum lan.
Öne çıkan mesajlar