sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 vaaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ne sandın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 vaaaaaaaaaaaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Devlet atamıyor mu yani sizi? Atanınca memur olmuyor musun? Gitmiceksen nolucak peki onlar mı kovucak seni? Ya da başka bi yere atama mı bekliceksin? Nasıl olucak? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 napae said: Aşşağıdaki daireden üst kata o tür ses gelmez ama. :) gelebilitesi var :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 wastyrx said: napae said: Aşşağıdaki daireden üst kata o tür ses gelmez ama. :) gelebilitesi var :O Hayır yok. Olsaydı duyardım şimdiye sjıdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 wastyrx said: Devlet atamıyor mu yani sizi? Atanınca memur olmuyor musun? Gitmiceksen nolucak peki onlar mı kovucak seni? Ya da başka bi yere atama mı bekliceksin? Nasıl olucak? :P seneye tekrar kuraya katılıcam. atamayı kabul etmeme şansın var. şimdi 5 yer tercih ediyorsun onlardan biri olmazsa açık olan kadro varsa oralara atıyo devlet. gitmezsen seneye tekrar kuraya girebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 eveeeeet sinema haftası. bugün aileyle "adalet peşinde" pazar tek "ninja'nın intikamı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 copry said: evet biz de doktoruz =) bide bikbik ediodun dogtur diil diş hekimiyim die busted!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 medikal doktor sananlara diş doktoru olduğumu belirtmek için öyle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Çok uykum var günlük, salak gibiyim, hiçbir şey anlayamıyorum, devreler yanmış artık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sabahtan beri yatızlıyorum iş yerinde...5 saat daha dayanabilir miyim bilmiyorum..çok korkuyorum günlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ELAİDİ <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 oh, ben de özledim, benim icin de öbün yanaglarindan =( günlük, ölecegim mide bulantisindan. 20 dakka soora direksiyon dersim vardi, arayip gelemicegimi söyledim. bu halde kullanamam sanirim. neese of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 vaniLLe said: oh, ben de özledim, benim icin de öbün yanaglarindan =( günlük, ölecegim mide bulantisindan. 20 dakka soora direksiyon dersim vardi, arayip gelemicegimi söyledim. bu halde kullanamam sanirim. neese of. geçmiş olsun beybi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hep aynı ben günlük, senden naaaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 oh bee bugunde bitti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sabah altıya kadar hon oynayıp 4 saat uykuyla kimya lab sıanvına girdim. 2 sene veremediğim lab'ı 10 dakkada 70-80 falan alacam . neler oluyor lan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Uyumam lazım artık. Ses kesilmiyo deliricem. Bi de böyle yine alakasız bi insana değişik şeyler hissetmeye başladım. Benim sonum iyi değil sdjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 seks kesilmiyo okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bu kadar da çaresiz olunmaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 az kalsın yüksek gelirim hattına kapılıyodum. benim acil zekat sadaka falan vermem lazım. ölüyodum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 burda hep bi libido var gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hmmm. stcokholm sendromuymuş. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sazanım ok bye =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar