Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dworgian said:

@dory;

http://www.tabirlerim.net/d-2803-gebe+kadin+gormek,+hamile+bir+kadinla+karsilasmak.html

yok bu cok sacmaymis
fringe izleyip uyudum
akrep cocuklu bolum.
Mesaj tarihi:
benden sonraki hekim işe 1 saat erken geldi kırk yılda bir ama gel gör ki 3 saat önce aradığım kargo hala gelmediği için buraya tıkıldım kaldım günlük.
bu ne bohem hayat
bu nasıl yaşamak
Mesaj tarihi:
Öldüm 2 gündür günlük ya 8.30da çıkıorum kaçta dönüyorum belli deil yaf :/ anca yazabildim sana, arada accık uzandım bide yemek yedim o kadar sen anla halimi günlük baldırlarım deli kasılmış ayakta durmaktan yürümekten fln ne biçim gencim ben ya dicemde madalyalı koşucu olsa dayanamaz bu kadar mental + fiziksel yorgunluğa işte öyle.. bugün 2 ara bi derede liseden kızlarla buluşmayı ihmal etmedim ama :D özlemişim yaf fıstıklarımı ii oldu, moral oldu öyle dayandım bu kadar işkenceye :O
Mesaj tarihi:
yıl biterken bugün(dün) yaşadığım olaylar critledi resmen. yılın en kötü 3 gününden biri oldu. fail üstüne fail yaşadım artık bir sinir seviyesini aştıktan sonra gülmeye başladım yolda falan.
Mesaj tarihi:
paticik nasıl bir bağımlılıktır anlamadım gitti, vay anasını be. 2004'ten beri takılıyoruz, lise bitti üniversitedeyim, 1-1.5 sene sonra o da bitecek. hiç tanımadığım adamların fotoğraflarına güldüm, 4 kere küfürden banlandım, gittim farklı accountlar açtım, onlarla da banlandım. Bu sırada 1-2 kere LAN party'e gittim, 1 kere paintballa gittim etkinlik olarak, hala ara ara muhabbet ettiğim adamlarla tanıştım. adminleri, modları delirtti, bir daha girmeme kararı aldım, yine girdim. sınav çalışırken, laptopta yine paticik açıktı, sonuçta yine çalışamadım. neyse lan, al sana günlük mesajı. osurdum, sıçtım, gezdim, tozdum gibisinden yazmadım pek gerçi. ilk ve son mesajım olsun günlüğe, mümkünse paticik'e. lisedeyken sözlük diye delirirdik, ahanda 2 senedir yazarım, toplasan 200 tane entry yok. paticik gibi sarmadı.

yapıştırın cool story bro'yu, tam olsun.
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:

lensleri ter takmışım bütün gün serseme döndüm. salak bir gündü zaten. bişiler eksikti.

olm çok acıtıyo öyle yapınca. bana bi kere oldu, çıkartana kadar ağladım. ciddi ciddi ağladım yani, yüzüm her tarafım ıslandı gözyaşından. tişörtüme damladı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...