napae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ay daha duşa bile girmedim 2de okulda olmam lazım, napıcam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 gitmiceksin tabiiki edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dworgian said: @dory; http://www.tabirlerim.net/d-2803-gebe+kadin+gormek,+hamile+bir+kadinla+karsilasmak.html yok bu cok sacmaymis fringe izleyip uyudum akrep cocuklu bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 açık kalmışın o zaman accık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Çok içtim dün gece günlük, kendime gelemedim, bi de saçma sapan bi sürü olay oldu, sinirlerim bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 benden sonraki hekim işe 1 saat erken geldi kırk yılda bir ama gel gör ki 3 saat önce aradığım kargo hala gelmediği için buraya tıkıldım kaldım günlük. bu ne bohem hayat bu nasıl yaşamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dün fena içmişim bu gün çıkmasam iyi olur günlük yarın zaten yılbaşı malum çıkılması farz bi gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 lensleri ter takmışım bütün gün serseme döndüm. salak bir gündü zaten. bişiler eksikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 günlük gittik abimle tombala aldık. eğer yarın evde olursak güzel geçeceğe benziyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Öldüm 2 gündür günlük ya 8.30da çıkıorum kaçta dönüyorum belli deil yaf :/ anca yazabildim sana, arada accık uzandım bide yemek yedim o kadar sen anla halimi günlük baldırlarım deli kasılmış ayakta durmaktan yürümekten fln ne biçim gencim ben ya dicemde madalyalı koşucu olsa dayanamaz bu kadar mental + fiziksel yorgunluğa işte öyle.. bugün 2 ara bi derede liseden kızlarla buluşmayı ihmal etmedim ama :D özlemişim yaf fıstıklarımı ii oldu, moral oldu öyle dayandım bu kadar işkenceye :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Gunluk 2010 10 numara olacakmi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oyy şu yarışı buldum gezerken. ne güzel koşmuştu bold pilot. ne deli bağırmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yıl biterken bugün(dün) yaşadığım olaylar critledi resmen. yılın en kötü 3 gününden biri oldu. fail üstüne fail yaşadım artık bir sinir seviyesini aştıktan sonra gülmeye başladım yolda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 paticik nasıl bir bağımlılıktır anlamadım gitti, vay anasını be. 2004'ten beri takılıyoruz, lise bitti üniversitedeyim, 1-1.5 sene sonra o da bitecek. hiç tanımadığım adamların fotoğraflarına güldüm, 4 kere küfürden banlandım, gittim farklı accountlar açtım, onlarla da banlandım. Bu sırada 1-2 kere LAN party'e gittim, 1 kere paintballa gittim etkinlik olarak, hala ara ara muhabbet ettiğim adamlarla tanıştım. adminleri, modları delirtti, bir daha girmeme kararı aldım, yine girdim. sınav çalışırken, laptopta yine paticik açıktı, sonuçta yine çalışamadım. neyse lan, al sana günlük mesajı. osurdum, sıçtım, gezdim, tozdum gibisinden yazmadım pek gerçi. ilk ve son mesajım olsun günlüğe, mümkünse paticik'e. lisedeyken sözlük diye delirirdik, ahanda 2 senedir yazarım, toplasan 200 tane entry yok. paticik gibi sarmadı. yapıştırın cool story bro'yu, tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 rahatsiz said: lensleri ter takmışım bütün gün serseme döndüm. salak bir gündü zaten. bişiler eksikti. nan altıma işedim akşam akşam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 http://1.bp.blogspot.com/_d_v3uWfQ0sM/Sk0B38eKC0I/AAAAAAAAAKA/Td7c7oz2O5Y/s320/CoolStoryBro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 rahatsiz said: lensleri ter takmışım bütün gün serseme döndüm. salak bir gündü zaten. bişiler eksikti. olm çok acıtıyo öyle yapınca. bana bi kere oldu, çıkartana kadar ağladım. ciddi ciddi ağladım yani, yüzüm her tarafım ıslandı gözyaşından. tişörtüme damladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Yarın gece sigarayı bırakıyorum günlük bana şans dile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Neden yarın 2010'a temiz bir başlangıç mı nedir niye ya neyse inş bırakırsın sağlığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yalan olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bırakamazsınız kendinizi kandırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Zam gelicekti galiba yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yılbaşı gecesi icip icip pakette ne kadar kalırsa kalsın atacağım paketi, 2010a sigarasız başlayacağım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 12den sonra içme o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 pakedi atma bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar