fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 içim geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ıhıgı hıgı hıgııhıgı coooooolll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Edison da puştun tekiymiş. ulan günlük, herkes mi puşt olur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 "roket adam" said: sesu said: Nenemin yaptığı apple pie ı yerken insanların nenesi apple pie yapıyor arkadaş. benimki en fazla "yevrum ıspanahlı bürek yaptım yiyin" canım arkadaş öyle yazmış olsada elmalı pay değil midir o? çogu annane yapar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Elmalı turta değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ahahah değişe değişe son halini buldunuz tatlının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 pekaziz said: Elmalı turta değil mi o? benden çok yaşıcaksın azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ayrıca torrent download yapmak güvenli midir aceba. hayır security freak olarak bile isteye açık port bırakmak hoşuma gitmio da benim. yok torrent kullanmadım dielim neyime yarıcak 20mbit bağlantı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 İşkence gibi başladı gene gün öğlen arasındayım günlük artık akşama kaçta biterse eve geldiğimde gene görüşürüz günlük. Kaçır beni günlük şöyle tropikal bi iklimegidip sepet satalım senle sazdan yaparım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dworgian said: "roket adam" said: sesu said: Nenemin yaptığı apple pie ı yerken insanların nenesi apple pie yapıyor arkadaş. benimki en fazla "yevrum ıspanahlı bürek yaptım yiyin" canım arkadaş öyle yazmış olsada elmalı pay değil midir o? çogu annane yapar yahu Elmalı turta evet. Bizde kimse yapmıyor valla nenemin yaptığını da ilk defa gördüm. Bir mükemmel sormayın ama. Mutfakta duruyor sürekli gidip bir çatal alıp odaya dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Dworgian said: ayrıca torrent download yapmak güvenli midir aceba. hayır security freak olarak bile isteye açık port bırakmak hoşuma gitmio da benim. yok torrent kullanmadım dielim neyime yarıcak 20mbit bağlantı? Rapid rulz. Birde, ilk önce elmalı başka bir şey vardı, pasta mı desem kurabiye mi bilemedim. Böyle üstünde bol bol pudra şekeri olan, turta falan hikaye. Budur http://www.portakalagaci.com/oburcuk/images/elmali_kurabiye.jpg kurabiyemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oy elmalı tatlı, anne elinden çıkanı makbuldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi bunlar ağızda büyüyo kötü oluyo bence hiç ayarını tutturamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 haydaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Isırıp yiceksin, hepsini bir kerede değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben 3 tanesini yerim 1 kerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://apple-pie.urbanup.com/602350 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 razzRaziel said: ben 3 tanesini yerim 1 kerede http://lh6.ggpht.com/borneomonkey/RsqF7l7tq9I/AAAAAAAAAoM/4DYh6E8_JUY/s800/VeryBigMouth.jpg gibi misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 rahatsiz said: http://apple-pie.urbanup.com/602350 Ya ingilizcede herşey vajina demek zaten. Sanki çok geniş bir dilleri varmış gibi herşeyi onun slang i yapmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ı ı, ben peş peşe takıp şeklini bozmadan indiriyorum onları mideye doğru. konvoy gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sesu said: Dworgian said: "roket adam" said: sesu said: Nenemin yaptığı apple pie ı yerken insanların nenesi apple pie yapıyor arkadaş. benimki en fazla "yevrum ıspanahlı bürek yaptım yiyin" canım arkadaş öyle yazmış olsada elmalı pay değil midir o? çogu annane yapar yahu Elmalı turta evet. Bizde kimse yapmıyor valla nenemin yaptığını da ilk defa gördüm. Bir mükemmel sormayın ama. Mutfakta duruyor sürekli gidip bir çatal alıp odaya dönüyorum. tarçını bol dimi dimi of be =/ benim yerime de at bikaç çatal dreagloth said: Dworgian said: ayrıca torrent download yapmak güvenli midir aceba. hayır security freak olarak bile isteye açık port bırakmak hoşuma gitmio da benim. yok torrent kullanmadım dielim neyime yarıcak 20mbit bağlantı? Rapid rulz. Birde, ilk önce elmalı başka bir şey vardı, pasta mı desem kurabiye mi bilemedim. Böyle üstünde bol bol pudra şekeri olan, turta falan hikaye. Budur http://www.portakalagaci.com/oburcuk/images/elmali_kurabiye.jpg kurabiyemiş site de tavsiye et abi =) ayrıca benim de annane böyle yapıo artık. eskiden tepside yapartı turta style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Siteyi öm atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 download monster olcam büünce ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sevgili gunluk, psikolojimin olmasi gereken yerde bir domates tasiyorum artik. *porc* dun gece hayvani bi kabus gordum, uzun surede etkisinden cikamadigim icin uyuyamadim korkudan. bi tane kadin vardi ruyamda, hamileydi. ruya odamda geciyo, ben yatakta yatiyorum ve kadin bizde kalicakmis bi sebepten, istemiyorum kalmasini, karnindaki sey bebek degil yaratikmis bunu biliyorum ve resmen yataktan kalkip odamin kapisina gitmeye calistikca yenden uyaniyorum ruyamda ve yenden kapiya gitmeye calsiiyorum, yataga falan boyle bastiriyo beni, tam elimi kapi koluna uzatiyorum bi anda yine yatakta aciyorum gozumu loopa girdim ve cok korkunctu. kadin habire "bu cocuk dogucak" diyodu. ben kacmaya calisiyodum. sesim falan cikmiyodu resmen karabasan ve kabus kombosunu birlikte yasadim. zar zor uyandim ve baya korkmustum, uyyamadim bi sure ve derse de gec kaldim 2 dk. gunluk, mayis gelsin artik nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 @dory; http://www.tabirlerim.net/d-2803-gebe+kadin+gormek,+hamile+bir+kadinla+karsilasmak.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar