Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 adamınbiri said: para istemiyorum olm tarifi vermem diyorum getir malzemeleri yaparım :D nerde nasıl buluşcas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dasaaa said: bu değil diyorsun yani http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=votka+f%c4%b1nd%c4%b1k öküzüm orda bakmadıydım hiç lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/13248042.asp?yazarid=12 pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 az evvel cok sevgili ekürimin bugun tam olarak 5 saatini kanyonda bana leopar desenli tayt arayarak geçirdiğini öğrendim.''kendimize deil bir hanım''arkadaşa diye bütün dükkanları gezmişler. dalga geçmeyen kasiyer kalmamış.maymuna dönmüşler. ne aradıklarını duyan bi kaç müşteri bile kikirdemiş. nitekim bulamamışlar. bulsalar emeğe saygı diye evin içinde falan giyerdim heralde ya sdgjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sesu said: Nenemin yaptığı apple pie ı yerken insanların nenesi apple pie yapıyor arkadaş. benimki en fazla "yevrum ıspanahlı bürek yaptım yiyin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 lam dün geceden beri bi akşam yemeği yedim ki dün gece de akşam yemeği yemiştim sanırım.. acaip yoruldum artık be.. sinirler süper gergin geziyorum.. e leri falan ters görüyorum artıkın :( pahueeeeeeeeeeeeeeeeee :'( inşalla bu dönem hayırlısıyla geçer gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Günlük. Yılbaşı partisi bize göre fazla çılgın ve O.C kıvamında. Tanrı bizi korusun, hepimiz korkuyoruz adfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 cocuk sesi ne illet birseymis. o kadar pedagoji okuduk, iyi ki birakmisim. nasi dayanmisim yau. uyuyamiyorum, uyanamiyorum ve ders calisamiyorum kendisi sayesinde. allah belasini versin. (yok o kadar dramatize etmeye gerek yoktu esasen kulakligimi takip ders caliscam mesela simdi.) bi deeee. insanlar döt olunca lafi cevirip ''ay yok öle bisi, ne alakasi var! sacmaliyo sekerim bu'' agzina dönüs yapmiyolar mi cok egleniyorum. tabi gönül isterdi ki adam gibi tartisalim, ama yoook nerde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 günlük, bugün yorgunum. az önce öm yerine yanlışlıkla alıntı yaptım falan. kafa dağınık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Günlük degişik duygular içindeyim yine,gecmişi düşünmekten bir türlü kurtulamıyorum,sonra gelecegimi merak ediyorum,sonra melankoliye baglıyıp 78rms lik hop.leri kökleyip,hip-hopcu ev arkadaşlarımı evden kovuyorum.Şimdide şarap almaya cıkıyorum. Bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 grooveshark neden yavaşladı lan. noluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Günlük sabah 8.30dan beri anam ağladı dışarda, sonra bugün birden çok kere gözümün önüned sarı oklar belirdi adamın kafasını soldan sağa çeviriniz diye. Bazı insanlar cidden zopa istiyor yaf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 tanrı diye birşey varsa eğer, bu aralar beni çok seviyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bir dahaki dönem almayı planladığım dersler differentiable manifolds functional analysis quantum geometric approach to mechanics group theory and physics introduction to lie algebra oh matematik ve fiziğe doyacağım sdf ama danışmanlarım kabul etmeyecek muhtemelen matematikçi misin evladım sen diyecekler bana biliyorum bunu yapacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 baba kaç saat uyuyon allassennn! ben bu aptal işlere/derslere/ödevlere yetişemiyom be... ühühühüühüü sokarım.. tinerci gibi bıçak çeker ve keserim nuelbabayı. yaklaşmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bu dönem mesela tüm derslerim 1de bitiyor. 1den 10a kütüphanedeyim hehe (arada veriyorum tabi toplamda 2-3 saat sdf). ama bu dönem 4 ders var. bakalım bunları yetiştirebilecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ölene kadar rakı içesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 3 2 1 iyi geceler günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 günlük; projeden sıkıldım ders çalışmaktan sıkıldım wowda quest yapmaktan sıkıldım hiçbişi yapmiom şu an hiçbişi yapmamaktan da sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Bi insanın yılbaşı proğramı 10 kere değişir mi lan? Proğram diyince de aklıma ortaokuldaki tarih hocam geldi. Parağraf falan derdi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sümkürdüm, işedim. çok sarıydı çişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 dışkı bırakmadınmı orçuncuğum diye sorular alıyorum heryerden. herkes merak içindeymiş. hayır arkadaşlar bugün kaka etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Zaa çok uykum var. Reunion da baya kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben bi antalyaya gideyim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hayatımı mahvedebilcek , tetiği çekebilcek cesaretim olsa keşke günlük =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar