irin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 özlemin sebebiyle dou tuvalete girmiş diye post atıcaksın diye aklım cıkıyor lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 5 gun boyunca konusamayinca, boyle ufak seylere sevinebiliyo iste insan. ama soyledigin kadar abartmiyorum, nasil sictin mi diye sormadim misal =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 günlük gülistanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 3 gundur net yoktu komsudan wayrlıs buldm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 pfff =( bugün hayattan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 uyku lan gel al beni. garip bir günün günüydü günlük. umarım daha sakin ve uyku dolu biter. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 5 gündür türkiyeye uçak bileti bulamıyorum günlük. yardım et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yuzmeyi bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 meh... zebehe kadar 3 proje revize.. 1 proje 0dan.. uhhh.. kralsın nan sen spartaküs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 günlük. aramizda karidan daha beter dedikodu yapan herifler varmis.agzinin ayari olmayan sahsiyetler. kimi kastettigim önemli degil ama gg. bitti kendisi an itibariyle benim icin sdf. + DERS CALISMAM LAZIM! bi de reklam yapiyim biraz. Bella denen sahsiyeti cok özlemisim. 4 gündür yoktu serefsiz=( sütlacla bahamalara kactigini bile düsündüydüm. neyse su lafi kopartti beni. said: Cansın says (20:19): *evet ben de az önce acıma yetime gelir koyar götüneyi yaşadm Cansın says (20:20): *bi gram börek attım ağzıma melül melül bakıodu sütlaç ona da verdm azck nille says (20:20): *NIYE *BENMIYIM YETIM YOKSA =( Cansın says (20:20): *yedi Cansın says (20:20): *sonra odama işedi nille says (20:20): *AHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Yahu arkadaş tribi de çok garip birşey yahu. "Çok pis sattın" der geçersin, 2 saat bunun muhabbetini yapmazsın günler kaçıp gitmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 vaniLLe said: Bella denen sahsiyeti cok özlemisim. 4 gündür yoktu serefsiz=( sütlacla bahamalara kactigini bile düsündüydüm. ben de çok özlemişim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 EKEKEKE. Ay aklıma arada bir sosyomat geliyo, girip bakıyorum. Hala açık duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 =é cok acayip kafamç bişey içmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 "Tough times never last, but tough people do." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 evdeki en rahatsız yerde bok boceği gibi kıvrılıp uyumayı beceriyorum orada bile uyandırıyorlar bi şekilde. katil olabilirim. tek istediğim uyku. Arvo Part / Alina :huzur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 günlük yoruldum, yatmadan bi post kasim dedim sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 3 gundur internetim yok ttnet den kacarken smile a tutuldum kafam girsin gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ahaha çok güldüm said: Son dakika: 'Yaprak Dökümü', 'Dudaktan Kalbe' ve 'Aşk-ı Memnu' ile başlayan unutulmaz eserlerden uyarlanan dizi furyasına, Karl Marx'ın ölümsüz eseri 'Das Kapital' de ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 selam günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Selam günaydın (lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 pazartesi sendromu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Son vizeme giriyorum bugün günlük. Akşama da bol bol içeceğim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Pazartesi`nin, gün olmaktan çıkarılmasını talep ediyorum. Hafta 6 gün + bonus şeklinde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 çok kötü rüyalar gördüm günlük, inşallah öyle olmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar