rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 günlük cağ kebepcısı ilan bırakmış. yılbaşında BALO düzeliyorlarmış, sınırsız cağ kebabı dansöz filan. hadi gel gidelim günnük. cağ kababın dibine vuralım. adamların internet siteleri de varmış: http://mecidiyekoycag.com/index-18.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ev sahibinin gelini aşure getirdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 İkinci parmağım da yarısına kadar şişti, çaydanlık falan bile tutamıyorum. Aciz bişey olup çıktım. Neys. Son 4 gündür çok uykusuzum diye bugün bütün gün uyudum. Şu parmağım yüzünden gerçekten hiç keyfim yok. Hiç bişey yapasım gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 günlük benim pedere koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 herkesin kafasını toplaması için destek grupları gerekli.. azıcık kafanı boşaltıp huzur bulmak ve sakin kararlar alabilmek için. yıpratıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ben 2010'a girmeden dönerim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 günlük 1 saat sonra tarihin arka odası başliyacak... bu arada sanırım murat bardakçı fanboy olcam, abi bi insan nasıl her konuda herşeyi bilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 finaller öncesi depresyon dönemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 sevgili idiot, bol aksiyonlu bi gündü. öncelikle bisletle geziniyim demistim, hava karanlikti. maske takmis iki üc issiz karanlikta duruyomus, milleti korkutmak icin. neeyse ben kulagimda empü$ player pek aldirmadim bunlara, mal gibin baktim. bunlar isyan etti, pesimden kosmaya basladilar. sdlkdfg defolun pis veleeeeeedler die bi bagirdim almanca.. noldugumu sasirdim resmen. neese soora jelibon yerken boguluyordum. g.w bush pretzel yerken bogulmustu en azindan. jelibondan gg olsaydim, baya komik olurdu. sonra yegenim serra iki saat birakmadi, popomun dibinden ayrilmiyo. zorla sarki söylettirdi bana. baris manco - nane limon kabugunu 10 tur söledim resmen. özellikle ha ha ha haa haaapsu kismini bin kere söylettirdi. 1 yasindaki cocugun kölesi oluyoruz, teyzelik böyle bisi iste. neyse simdi acilen ders calismaya baslamam lazim. cu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 buraya herkes içini mi döküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ingilizce bilmiyorum diye yapılan muameleye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ne muamelesi kardesim =D fikrimizi belirttik. bilmiyosan cikismican gereksiz yere, git ögren. gec degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Günlük, karnım feci ağrıyor off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 öğrenirsem gaza gelir her mesajımı ingilizce yazabilirim. neyse şaka bi yana english time'ı araştırıyım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 0ne kadar olamazsin korkma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 0ne haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 this language is bored Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 0ne zaten 1'dir. 1 olan şey 1 dir yani. başka olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 11 al 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 neyin kafasındayım neyi kanıtlamaya çalışıyorum bilmiyorum günlkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 eleven olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 sevgili günlük. bugün bi topikteki ani "ingilizce cıkışım" yüzünden tepkiyle karşılandım. herkes "ayıp sana yuu insanmısın sen" demeye başladı. özel mesajlar yağdı art arda. küfürler edildi. ülkeyi terketmem söyledin. ama vanille'nin ısrarları ve ortalığı yatıştırmasından sonra bu ingizlice olayını geliştirmeye karar verdim. yarın ne olacak bilmiyorum günlük sabaha çıkarsam görüşelim olur mu sçs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Sevgili Günlük; Bugun fark ettim ki, ayın 26sı olmuş, benim 30 ve 31 aralık teslim tarihli iki tane kocamaaan projem var, sonrasında 5 ocak itibari ile finaller başlıyor. Ölmek istiyorum, bi de hala hiçbirine başlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 günlük karar verdim bizim ufaklık dönünce açtırıcam wow accountumu, çükecem olmuo böyle fişvil bile oynuyorum nan sıkıntıdan :S bide bizim ufaklık diorum ama eleman bizim 1.4 katımız yaşı küçük die ezmemek lazım. Şimdi antremanlı gelir askerden almasın paçamızı aşağı ahah. Özledim yaf zibiliği gelsede bi hayırlısıyla hayatını çekilmez kılmaya devam etsem :D sooracııma bugün çıkmadan önce yazdığım arkadaşımla buluşamadım şansızlık sonucu ama şansıma alanyadan arkadaşım gelmiş ehliet sınavı için onla görüştüm. Oda iyi oldu yarın gidiomuş gene alanyaya. yarında çıkıcam dışarı baya bi sosyal oldum yaf :D merve sevinicek günlük yaa yaa :D neyse yarın görüşürüz artık kendine iyi bak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar