dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 patlıcanım iyidir. 2kilo vereyim mi abula.. ya-mu-la batlı-caanı bun-naaaar iice sıyırdım.. rapora "hede hödö sebeplerinden dolayı kuvvet yöntemi ile çözüm son derece saçmadır, nonlinear çözüm yapılır. ya nonlinear ya ölm!" diye yazacaydım.. vazcaydım.. ha bu arada tam halletim derken geçen ödevde adamın "duvar yükü çok fazla!" dediğini hatırladım.. ahanda sıçtık(m) dedim.. ki sıçmışım evet.. baştan başlıycam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 merhaba günlük uzun zaman oldu ya sana yazmayalı bu aralar dertliyim.hersey üst üste geldi lan.önce laptop ı göcürttüm,yatıo simdi.sonra cüzdanımı kaybettim.kimlik,kredi kartları,okul kimligim vs. vs. doluydu cüzdan,bi durum var ama cözemedim. onca zaman sonra tekrar konusmaya basla olmadık bi seyden yine kavga et ulan nasıl is bu ya offf gel de delirme.bilmiyorum günlük aklım öyle karısıkki sanırım cüzdanı da bu yüzden kaybettim,bulamıyorum.bir sürü de is cıktı simdi yeni kimlik cıkar,kredi kartlarını iptal ettir gazeteye ilan ver. bakalım günlük yeni yılda biseyler düzelir lan belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sen sen ol kimseye güvenme günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Hay ben böyle işin ya. Biliyorum arı sokması ve parmağımla ilgili yeterince post yazdım. Ama birden bire parmağım sımsıcak oldu ve iyice zonklamaya başladı. E sinirim bozuldukça yazıyorum ben de. Deliricem. Ne zaman inicek lan bu şiş? Öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 gecenin bu saati termodinamik almıyomus insanın beyni kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 5kat peryot 0,85!! allah aşkına yaa olmaz ki :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Günlük, Yarın önemli haberler vereceğim sana. Birazcık daha sabret. Lütfen. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bi post atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dus alıp hon a akıcam ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ya sunum hazirlayamıyorum gunluk resmen tukendim lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 şu an allah beni dünyadan alsın götürsün ışınlasın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 pogodi said: şu an allah beni dünyadan alsın götürsün ışınlasın istiyorum. oha öle bi anlaşmaya varırsanız benim tarihten silinmeyi dilediğimi iletirsen sevinirim.. çok teşekkürler, saol, kib, bye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 çok çok çok çok iyi haberler bekliyorum lan günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 sanki artık uyusam hiç fena olmıycak günlük. ama zerre uykum yok ki =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Üvey babam muazzam davul çaldı her zamanki gibi ayıptır söylemesi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Muazzam çaldı muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 eh sen yap yap oranların toplamı 1,22 çıkacak şekilde gelsin son veriler.. e sabah zaten ders. olmaz bu saatten sonra.. duşa girer yatarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 çok takmicaksın günlük ay nerde o eski boş beleş günlerim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bi agiz dolusu kufur etmek istiyorum gunlugun anasina bacisina sovebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 AREA MASTERZ cok acimasiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ÖLÜYORUM LAN. Parmağım 5 yerinden şişti. Yalan söylüyosam barnaam kopsun. Anlamadım zibidi bi arının yaptıklarını, gittikçe kötüleşiyo ama hastaneye de gidilmez bunun için ak dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 alerjin varsa gg, doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Yok ki alerjim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 o zaman bisey olmaz, normal ariysa. bi krem vardi bocek mocek isirmasi zart zurt icinde simdi adini hatirlayamdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar