vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 günlük yine mac vardı yine ii ter attım.fakat fazla yüklenemedim oyna cünkü sol ayak bilegimi gecen haftadan sakatlamstm ama futbol askı agır bastı tabii.tatlı bi yorgunluk var üzerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 günlük mahallede yine olay var ya seviyorum sokağımı. önce polis geldi köşebaşında durdu bişeler aradı bastı gitti. sonra mahallenin gençleri geldi köşebaşında arabanın altından bi paket aldılar basıp gittiler. akabinde sarhos komsum geldi paketi arabanın altından alanlar geri geldi ve sonuc alkolik vs esrarkeş kavgası. küfürler emanetler kovalamaca ... boşuna 3. sayfa haberlerinde Adanayla kapışmıyoz günlük anladın mı şimdi :) loc: Samsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 OF. CİDDEN OF. GEL SEN KONUŞ KONUŞ KARIŞTIR GİT. AFERİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kim ben mi faaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sen değil bebek. nese kibar olayım öküz falan demiyim şimdi çocuğa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sevgili günük, bu akşam yine pizza yedikten sonra bir saat içinde uyuma gafletinde bulundum, midemin içi fabrika gibi şu an şimdi entlerin barajı yıkıp nehri isengard'ın çukurlarına boşaltması gibi ben de midemi suyla doldurmaya gidicem. yanıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 of gunluk of. bi turlu aklımdan cıkmıyo. napıcam lan ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 pokerde 5-6 eldir arka arkaya kazaniyorum. askta kazanamadigim bu kadar bariz olmamali. vanille wins pot! ama kaybettigin zaman kazaniyorsun da ayni zamanda, dogru. 4 günde 140 gr.lik camel tütününün yarisini bitirdim. cok iciyorum. istahim kapandi bi de, az yemek yiyorum. gg olmamak dilegiynen. hayirli sabahlar din kardeslerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ALL IN! hala uyuyamadım. uyuyamicam bari vanilide uyutmiim sdfskl HAYDİ GEL İÇELİM? ahsuahsuahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Olm günnük. Ne fail adamım ben be. Gittim "bebek yaparız" dedim. Demek istediğim "bebek'e gideriz" idi ya. ahaha kafama sçiim. Bi de Ati denen ekran kartını üretiyosunuz da a sevgili üreticiler, sürücüsünü niye adam gibi yazmıyosunuz LAN!?! 2 gündür uraşıyorum elemana zımbırtıyı verecem diye. İşlerim var arkadaşım. alalaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ben iyileştim sayılır ama bu sefer de annem hastalandı. ateşi falan çıktı benden kaptı mikrobu büyük ihtimal sfsdf. kıyamams. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 SELEME Ne boktan bi staj yapıyom ben ya. Haftaya cumartesi gününe kadar daha sabretmem lazım ama felaket sıkıldım. Şirket yeni iş alamıyo, şu an sadece tamirle falan uğraşıyolar ki, onun da getirisi düşük olduğu için 20'ye yakın adamı işten çıkardılar geçen haftadan beri. Hayır bi de işin kötüsü genel müdür geçen cuma 10 günlüğüne izne çıkmış, şu an herkes kafasına göre takılıyo. Güya internet sitesi yapıyoduk ama yanında staj yaptığım adam fazla bi görev vermiyo bana o konuda. Sabahtan akşama kadar oturuyom böle boş boş. Bi de zaten bitmek üzere site. O bitince napcaz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 günlük anne baba facebookla uğraşmasın pls dün spordan çıktım markete gittim kasada beklerken gözüm bi çocuğa dalmış çocuk gülünce farkettim ben de güldüm çıktım marketten yürüyorum arkadan seslendi durdum adın ne dedi napcaksın dedim sen söyle dedi NUR dedim gittim yalan söylemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sabahlari nedendir bilinmez hep acikiyorum. kahvalti etmedigim icin olabilir mi serefsiz Günlük. Iki tane elmam var sapur supur onlari yiyorum isyerindekiler agizim vasitasiyla cikardigim seslerden tahrik ve tatmin olmuslarki cok gicik bir bicimde bana bakiyorlar. elma bu günlük sert ve sulu illaki ses cikariyor. evi tutamazsam yine yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 önce duşumu aldım omletimi pişirdim çayımı demledim afiyetle yerken charles aznavour dan la boheme yi söyledim gür sesimle dilim döndüğünce keyifli başlamak istedim bugün akşama kadar böyle direticem iyi geçicek lan bu gün! o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 günlük neden bu insanlar sana sadece aksam yatarken yazmıolar NEDEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 günlük ben cok salak biriyim. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Neden günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Böjeek said: günlük ben cok salak biriyim. saygılar ben de aynı şeyi sölüyorum kendime bi önceki sayfada yazdığım olayı hatırladıkça. nerenle düşünüyosun olm Mr_Hand yaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 aklıma sıçayım ya. uzaktan yapılacak, günde 30 dk almayacak bir iş için 600-800 lira arası ücret istedim. şimdi sieyi çekecek adamlar. diğer arkadaşım, her durumda benden daha şanslı olan stajyer min. 400 demiş. belki ona 600 vericekler beni şutlicaklar. aklıma... ulan hemen gözü kalkan bi insanım yaa, nesin lan sen otur oturduğun yerde 100 liraya da razı değil misin. ulan para lazım değil mi. OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mr_Hand said: Böjeek said: günlük ben cok salak biriyim. saygılar ben de aynı şeyi sölüyorum kendime bi önceki sayfada yazdığım olayı hatırladıkça. nerenle düşünüyosun olm Mr_Hand yaa :/ yalnız olmadığımı bilmek güzel ^-^ saygılar tekrar. daha cok aptallık yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 günlük, elim sinirim tepemde. Bu kadar da mı kendine hükmedemeyen bi adam oldum lan?! Sinir koptu gitti bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Günlük varya en mutlu günlerimi yaşıyorum bu ara. iso aşık oldu varya nası mutluyum (abim olur kendisi) öteki abim zaten aşıktı. ocakta nişan yapıp yazın evlendircektik. şimdi bu kervana isotum da katıldı. allahımmm evin tek cocuğu olcam. hepsi evlenip gitcekler. annemle baş başa kalcaz. yiğenciklerim de olursa tamam işte ölürüm ben onlara ^_^ her ne kadar kendisinden nefret etsem de geçen de açıklama yapan sayın belediye başkanımız silivri tarafına hava alanı projesinin gerçekleştiğini 2010 da temellerinin atılcağını söyledi. evet bu haberi yaklaşık 2 yıldır bekliyoruz. cünkü baya dönüm yerlerimiz var orda. nerdeyse 2 katı fiyata gidicek. bi nevi gelecek korkularımı da yendim. sevdiğimle de aram süper. herşey iyi gidio allam cabuk geçsin şu 1 sene nütfen. mck günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar