abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Günlük ben boxxy i istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 asker olayinida ögrendik rahatladik ben artik yatiyorum günlük 16:40 da sinav var bakalim nasil ayakta kalicam o saate kadar iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sevgili gunluk bugun icim huzur dolu, furkan icin buruk ama inaniyorum ki o da askerligini yapip gelicek herkes gibi, mayis ayinda hep beraber eglenicez, gezicez tozucaz. aylarca bunun gerginligini tasidik, uzerine kavgalar ettik, belirsizlik yedi bitirdi gunluk ama suan icim cok rahat. cok guzel bi yere cikti diyo doujum. iskenderun, tatil koyu falan seklinde tanimlamislar. denizci olmus bi de, YİRİM ayh :) iskenderun hatay babamin dogdugu sehir, icinde 1 yil yasamislar gerci ama kucukken gitmistim. guzel, sirin sicak bi yerdi. tey tey 13 sene sonra sevgilimi gormeye oraya gidecegimi planlamak.. hiç aklima gelmezdi. opüyorum gunluk furkan icin de iyi bişiler ayarla plx. [i]gemilerde talim ..[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bunun dramasını yapmak bir kadın olarak hakkın dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 thy'ye kafam girsin günlük.. site göçer, telefon santralinde açan olmaz.. uyumak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kahve yaptim, hic olmadi, gene evde kaldim =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Vingthor said: bunun dramasını yapmak bir kadın olarak hakkın dory. ne dramasi yahu mutluyum diyorum guzel yere cikti rahat olcaz en azindan tek sorun ozlem falan onu da cozeriz. arkadasima üzüldüm bir tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Take that platforms! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 günlük yüksek sesle müzik dinlemekten kafam patladı dersem inanır mısın yoksa cümle çok gay mi olur? anlam karmaşalı soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 46.000 karakterlik çeviri bitirdim, şimdi yatağa giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 nerde hareket orada bereket. hareketsiz olunca mal mal oturuyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Son 5 gün. İzinde bitiyo kahretmeyesice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ankaradan hala nefret ediyorum=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 haliyle.. nefret edilemeyecek gibi değil ankara. maximum the hormone'u tavsiye eden kimse sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ben de nefret ediyorum. ne kadar çok ortak yönümüz var değil mi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 turuncu stabilomla her yeri çizme ihtiyacı içersindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Skoko said: günlük kırıkkaleye gidesim var sen napcan la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bide roman açılımı yapılıyomuş destek veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 dory said: sevgili gunluk bugun icim huzur dolu, furkan icin buruk ama inaniyorum ki o da askerligini yapip gelicek herkes gibi, mayis ayinda hep beraber eglenicez, gezicez tozucaz. aylarca bunun gerginligini tasidik, uzerine kavgalar ettik, belirsizlik yedi bitirdi gunluk ama suan icim cok rahat. cok guzel bi yere cikti diyo doujum. iskenderun, tatil koyu falan seklinde tanimlamislar. denizci olmus bi de, YİRİM ayh :) iskenderun hatay babamin dogdugu sehir, icinde 1 yil yasamislar gerci ama kucukken gitmistim. guzel, sirin sicak bi yerdi. tey tey 13 sene sonra sevgilimi gormeye oraya gidecegimi planlamak.. hiç aklima gelmezdi. opüyorum gunluk furkan icin de iyi bişiler ayarla plx. [i]gemilerde talim ..[/i] inş kuzu hayırlısı olsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 selam irem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sinirliyim günlük napcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 inanılmaz mutsuzum suan dısarı filan cıkmalıyım. bi ton isim var ucundan baslamam lazım eyke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 of. o kadar yorgunum ki stajdan eve gelip 1 küsür saatlik molada teori sinavina calisiyorum. 21inde teoriye gircem of. kalmamam lazim. pis almanlar. su kitaplarim da artik gelse de subattaki sinava calisabilsem. nacizane popocagizim ücbuccuk atmakta. su 4 ay alman disipliniyle efor sarfetmek gerek. gg derdim de hayir olmaz. bu sefer fail olmicam. bunu da buraya yaziyorum. haaad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Senin de staj derdin bitmedi arkadaş bi yer bulamazsın bulunca yoruldum dersin. Bitti günlük custom tatilim 2x2 45 santigrat derece odama geri dönüyorum. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar