HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 günlük kararlar aldım, planlar yaptım. hayat daha güzel olacak inş. bye
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 günlük dişim ağzıma etti. =/ şişti şimdi de ya. of. yarın tohtora gidecez, tedavi nolur uzun sürmesin. askere giderken tam da. :(
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 günlük işe geldim diş patiye giriyorum diş =( @mr-hand efendim tedaviniz uzun sürmez çünkü tedaviye başlanmaz antibiyotik verirler ağrı kesici bi de 1 hafta sonra başlar tedavin.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 onun farkındayım da 1 hafta sonra askerim zaten. lanet olsun böyle işe ya.
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Günlük bu ne biçim hava arkadaş şu saatte heryer karanlık.Direk emolaştım öglen vakti
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 günlük birazcık daha sınav var ha gayret
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 her yer karanlık pür nur o mevki mağrip mi yoksa makber mi ya rab
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bugün kulağıma ismim bağırılarak uyandım. hala midem bulanıyor hatırladıkça. tırstım lan bariz. böyle kabus olmaz olsun.
napae Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 2 boş bavulla gittik 4 tane dolu bavulla döndük yiea. ^^ 2 karton da lucky strike aldım. Bavul boşaltmak zorunda olduğum için çok mutsuzum ama. Kardeşimi deli gibi özlemişim 10 günde. Yurtdışına okumaya nasıl gidicem bilmiyorum. Ayrı kalamıyorum Cem'den bi türlü. :/ Okulu falan bile özledim. Neys had işim var, muju.
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Sabahtan beri film izlemekten midem bulandı günlük, yatıp dinleneceğim sanırım.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 günlük iltihaplanan diş etim şimdi o iltihap yüzünden ateşimi yükseltiyo. allah kahretsin böyle işi ya. antibiyotik de aldık ama bakalım neler olacak. moku yedim bildiğin.
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 selam askere gider ayak parmağımı çatlattım sanırım sol el işaret parmağımı. incinmiş de olabilir ama davul gibi oldu. nolcak ilk gün bilmiorum
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bi de günlüge yaziyosun. git acile kiro. beynim allak bullak, hala uyanamadim. pazar günü staja gitmenin verdigi mutlulugu yasiyorum. yarim saat soora gidiyorum tskbye.
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sınava girdikleri andan itibaren asker olduklarının farkına varamamıs olanlar var hala gunluk.hayat cok garip bocekler fln
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ani iltihaplı diş çekilmez. şu an iltihap ateşimi çıkarıyo. 38 oldum. 1 hafta sonra askeriyeye teslim oluyorum. bu halde oraya gitsem heralde ölürüm. direkt de çekerler dişi, enfeksiyon riski neymiş, Türk askeri enfeksiyonun kafasına biner diye. niye ya niye of :S
sesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ahahaha ne bu abi herkes askere gider ayak sakatlanıyor. Geçmiş olsun ikinize de.
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mr_Hand said: günlük iltihaplanan diş etim şimdi o iltihap yüzünden ateşimi yükseltiyo. allah kahretsin böyle işi ya. antibiyotik de aldık ama bakalım neler olacak. moku yedim bildiğin. augmentin 1000 mg sabah akşam penisilin allerjin yoksa tabii 1 hafta sonra da askerde var diş hekimi git göster
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 psikolojik kesin ahsdf. ali de psikolojik olarak tekmeyi yedi zaten parmagina, eved eved.
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 allerjin varsa klindan al 300 mg sabah akşam bi de ağrı için apranax fort alırsın bişeyciğin kalmaz
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 vaniLLe said: psikolojik kesin ahsdf. olabilir. dişimi sıkarak uyumuştum 2 gün önce. sondan sonra sol diş zaten iflah olmadı. :/
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çevremde ne çok askere giden var.. acaba ben de askere gittiğim için algıda seçici mi oluyorum ha günnük?
Öne çıkan mesajlar