HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 günlük kararlar aldım, planlar yaptım. hayat daha güzel olacak inş. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Karar verirsem tamamdır günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 uyyorum bye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 günlük dişim ağzıma etti. =/ şişti şimdi de ya. of. yarın tohtora gidecez, tedavi nolur uzun sürmesin. askere giderken tam da. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 günlük işe geldim diş patiye giriyorum diş =( @mr-hand efendim tedaviniz uzun sürmez çünkü tedaviye başlanmaz antibiyotik verirler ağrı kesici bi de 1 hafta sonra başlar tedavin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 onun farkındayım da 1 hafta sonra askerim zaten. lanet olsun böyle işe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Günlük bu ne biçim hava arkadaş şu saatte heryer karanlık.Direk emolaştım öglen vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 baydım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 günlük birazcık daha sınav var ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 her yer karanlık pür nur o mevki mağrip mi yoksa makber mi ya rab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bugün kulağıma ismim bağırılarak uyandım. hala midem bulanıyor hatırladıkça. tırstım lan bariz. böyle kabus olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 2 boş bavulla gittik 4 tane dolu bavulla döndük yiea. ^^ 2 karton da lucky strike aldım. Bavul boşaltmak zorunda olduğum için çok mutsuzum ama. Kardeşimi deli gibi özlemişim 10 günde. Yurtdışına okumaya nasıl gidicem bilmiyorum. Ayrı kalamıyorum Cem'den bi türlü. :/ Okulu falan bile özledim. Neys had işim var, muju. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Sabahtan beri film izlemekten midem bulandı günlük, yatıp dinleneceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 günlük iltihaplanan diş etim şimdi o iltihap yüzünden ateşimi yükseltiyo. allah kahretsin böyle işi ya. antibiyotik de aldık ama bakalım neler olacak. moku yedim bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 selam askere gider ayak parmağımı çatlattım sanırım sol el işaret parmağımı. incinmiş de olabilir ama davul gibi oldu. nolcak ilk gün bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bi de günlüge yaziyosun. git acile kiro. beynim allak bullak, hala uyanamadim. pazar günü staja gitmenin verdigi mutlulugu yasiyorum. yarim saat soora gidiyorum tskbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sınava girdikleri andan itibaren asker olduklarının farkına varamamıs olanlar var hala gunluk.hayat cok garip bocekler fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ani iltihaplı diş çekilmez. şu an iltihap ateşimi çıkarıyo. 38 oldum. 1 hafta sonra askeriyeye teslim oluyorum. bu halde oraya gitsem heralde ölürüm. direkt de çekerler dişi, enfeksiyon riski neymiş, Türk askeri enfeksiyonun kafasına biner diye. niye ya niye of :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Ahahaha ne bu abi herkes askere gider ayak sakatlanıyor. Geçmiş olsun ikinize de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mr_Hand said: günlük iltihaplanan diş etim şimdi o iltihap yüzünden ateşimi yükseltiyo. allah kahretsin böyle işi ya. antibiyotik de aldık ama bakalım neler olacak. moku yedim bildiğin. augmentin 1000 mg sabah akşam penisilin allerjin yoksa tabii 1 hafta sonra da askerde var diş hekimi git göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 psikolojik kesin ahsdf. ali de psikolojik olarak tekmeyi yedi zaten parmagina, eved eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 allerjin varsa klindan al 300 mg sabah akşam bi de ağrı için apranax fort alırsın bişeyciğin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 vaniLLe said: psikolojik kesin ahsdf. olabilir. dişimi sıkarak uyumuştum 2 gün önce. sondan sonra sol diş zaten iflah olmadı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çevremde ne çok askere giden var.. acaba ben de askere gittiğim için algıda seçici mi oluyorum ha günnük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar