oha300 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 sevgili günlük gene hayat başa sardı yolunda giden hiçbir pok yok ayrıca cok hastayım her an acile gidebilirim felaket agrım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya mal mısınız yarrak yarrak forumda günlü mesajları atıyorsunuz, günlük dediğin şey kişisel olur, şahsi olur. hakkaten gerizekalısınız ya, ananızı sikeyim hatta o derece malsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ahah noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ay çok içten çok şeker ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ehuehdjakh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bayram şekeri niyetine espirik yapmak istemiş sanırım günlük biri. Günlük resmen hayatımda şu an ne yapmalıyım diye düşünüp duruyorum. Diplomayı bu sene alıyorum ama bi yandan okumaya devam etmek var diğer yanda iş bulup çalışmak. Çocuksu ve gamsız yanım 'aman ne olacak oku annen baban sağ nasıl olsa' diyor öteki yanım 'olm artık ne okuması git kendi hayatın için bir şeyler yapmaya başla' ne b.k yicem bilmiyorum özet olarak midemde bir yumru 2 aydır arpacık kumrusu gibi düşünüp duruyorum. Düşün düşün b.ktur işin misali./offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Hangi kız yanımdaysa ondan hoşlanıyorum beyinle aldatma diye bişe varsa ben suyunu çıkarmış durumdayım.Bana yardım et günlük. Son takıldığım kıza teklif etsem mi diye kafam karışık...off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 pogodi said: ay çok içten çok şeker ^^ ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 günlük bugün balonum patladı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ahahah günlük üstteki mesaja nedense çok güldüm. allah seni bildiği gibi yapsın günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Verlure said: ya mal mısınız yarrak yarrak forumda günlü mesajları atıyorsunuz, günlük dediğin şey kişisel olur, şahsi olur. hakkaten gerizekalısınız ya, ananızı sikeyim hatta o derece malsınız. -all milletin hesabıyla girip neden saçma sapanseyler yazıorsun kendi hesabından yazmaya tırsıyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 lan hüseyin üzmez'e boşuna laf etmişiz.. fox tv yaş15 diye yarışma proğramı adı altında sübyancılığın kralını yapmış. kadınlar da (anneleri) kızlarını bu olaya dahil ettikleri için poz kesmişler gururla! ne garip insanlar var allam! her şeyi kapatan yasaklayan trük de proğğrama yol vermiş sanırım. neyse ki bitirmişler proğramı. e ne diyeyim umarım 2.si gelmez. keza 2.si gelse çocuklarını meze etmek isteyecek insanların hâlâ çıkacağına eminim.. garip insanlar bunlar.. sopayı yaratan yüce tanrılar adına! elbette dayak cennetten çıkmadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 daza senin her yorumunda inanılmaz bi köşe yazısı tadı alıyorum ya hafif yılmaz özdillikte var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Günnük sabah 11den beri araba kullandım daha yeni yatağıma uzanabildim açılsın artık şu otoban!!11111bir Bayramın son günü beni yola çıkmaya ikna eden arkadaşlarıma tarkandan gelsin dön bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Offf arkadaşım 2005 senesinden kalma historylerimizle çektiğimiz bütün saçma salak videoları yolluyor şu an. Gece gece karnıma ağrılar girdi gülmekten. Ey gidi günler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yarın zor bi gün olacak günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hüppp geldim dalış turundan ancak yıkadım toplandım. küvette bc yatıyor zabaha ancak yıkanırım. pis pis yatacam. sabah erken kalkmam lazım iş bekliyor bir sürü. off of. her dalış sonrası olduğu gibi fix menü uçuk ve grip partisi beni bekliyor. burnum akıyor ve dudaklarım yanıyor. buna bir çare bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 3 yıl evvel ugrasıp calamadıgım sarkının şimdi kolay gelmesi ne güzel bi duygu günlük. progress (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 günlük tatilde bitti be hade iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 6 da nasıl kalkıcam ulan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 günlük içt m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 günlük, şu dersten nefret ediyorum. tatil tatil çektiğimiz çileye bak ya. hemen arkasında daha önemli bi sınav var, ona dokunamıyorum. sınava 12 saat kaldı ve ben 1 kere bile tüm slaytları okumadım, okuyamıyorum ne yapiyim ya. 3 slayt okuyorum püff diye bırakıyorum. yetişmicek sanırım ehe. ayrıca biz bugün ne yaptık, neden yaptık anlamadım ama baya eğlenceli bi gündü. sınav da tam bu yüzden patlicak işte. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 günlük işten ayrılıyorum. işlemler başladı. hayırlısı.. yine de moralim bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sıçtım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Günlük dersim de yok bugün, mal gibi oturuyorum öyle evde. Çıkacak adam da yok ki dışarı gideyim, off baydım evde içmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar