kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 SPectre88 said: günlük bir daha erkenden votka içmeyecem şu saat oldu hala midem yanıyor birde karnım acıkıyor bişe yiyemiyorum bu önemli birşey 110kiloluk bir bünye için. neyse yatıp uyuyayım bari sabaha geçer elbet. bol bol buz gibi soğuk su iç iyi gelir midenin yanmasına vodkadan sonra ama buz gibi olsun buzluktan çıkar
Bella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bella said: şimdi süper bi cheesecake yapıcam. evet <3 süper oldu! çabuk soğusun diye buzluğa koymuştum kenarları çok az buz tutmuş, o yüzden ortadan daldım komik görünüyo.ama of tüm tepsiyi yemek istiyorum sdfg
kitana Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 günlük beyaz gözlük alacağım diyordum buldum http://www.gucci.com/us/us-english/us/cruise-10/sunglasses/#0-1130024-238122J16919001 bunu sipariş vericem. arada alıcağım şeyleri senin ile paylaşıcağım. bugünde 7 kocalı hürbüz e gittim , eğlenceli film idi.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 gecenin bilmem kaçı olmuşkene debelenip dururkene hep aynı patter dönüyor kafamın içinde. ne yapıyorum ben dışarıda trafik bile durmuş sadece yan apartmanın jeneratöründen gelen hafif bir vızıltı sesi var.. hepsi bu.. camdan bakıyorum, çoğu apartman karanlık, sadece birkaç tanesinde ışık yanıyor. hâlâ bişiler yapmaya çalışıyorum ama sonuç çıkmıyor, hesap ediyorum tekrar... alla alla yine olmuyor. gelgelelim nihayetinde merak ediyorum ben ne yapıyorum çabalasan bile bir karşılığı olmaması kadar kötü ne olabilir ki..
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Günlük yahu beni uyku tutmadı bugün nedeen? Uyumak istiyorum artık :(
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 osman kafam baaya iyi olmaya başladı çabuk gel devam edersem bişiler olabilir bana sahip çık bana.
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 günlük yine ders calısamadım günlük bazı şeyler öğrendim hepside gereksiz bilgi ama sdf belki ilerde lazım olur hade ben yattım ha bide sanırım kazık yedim!
PATA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Hep unutuyorum bu günlüğe yazmya ben ya.Şimdiye Madalyam bilem olmştu belki.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bella said: Bella said: şimdi süper bi cheesecake yapıcam. evet <3 süper oldu! çabuk soğusun diye buzluğa koymuştum kenarları çok az buz tutmuş, o yüzden ortadan daldım komik görünüyo.ama of tüm tepsiyi yemek istiyorum sdfg bana da!1 Kendime not : az önce portakallı çikolatalı kek yedin ya öküz herif daha ne istiyosun be.
napae Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Yarın sabah New York'a uçuyorum. mihiiii
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 napae said: Yarın sabah New York'a uçuyorum. mihiiii hadi bay bay sana. sdf günnük ofisteki son günüm olm. yusuf yok halen de nereye düşerim diye düşünüorum tabii. düşünce hissederim artık :D:D YaAYLlLaaALAaaR YaAYLlLaaALAaaR!
sesu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Butun kitaplari cikarmislar ya. Bosu bosuna kutuphaneye geldim. BIF!
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Uçan sineğe yumruk atarak öldürdüm çok iyiyim.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 günlük sakal bıyık ne varsa kestim, rahatladım oh
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 taksim'e akar ben günlük. hadi görüşürüz.
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sinirlerim hopladı yine sdfsfaf
dory Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ulan yeter biri daha 1 kişi daha askerlik ve ayrilma üzerine bişi soylerse vurucam. ben kafami dagitmaya calisiyorum, onlar vuruyo. reva mi lan.
0ne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Günlük nasılsın bak o kadar zaman yoktum,özledin mi beni. Özlemediysen bile canın sağolsun be seni varlığın yeter.Ama çok şımarma,kafanı kırarım ona göre.Yada kıyamam ya sen olamsan kime içimi dökücem ki ben. Bugün itibariyle tüm yol iznim(+6) bitmiş bulunmakta,şincik kanuni iznim olan 20 günüm kalmış bulunmakta.Böhüü,bitiyo lan izin.Bağıra bağıra bitiyo.
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 5 günlük tatile resmen başladım çok ihtiyacım vardı lan günlük gerçi 2 gün sonra sıkılmaya başlarım da...
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Günlük acayip kafam bozuk. Dün kesin olur dediğim bir yerden red cevabı aldım iş başvurusu için. Havalar da bok gibi adam gibi içemiyorum bir yere gidip, kapalı ortamda bunalıyorum.
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ula günlük kafayı yardım kendimde kaşındım ama diyordum bi gün yaracam kafayı burda diye becerdim sonunda 4 dikişi taktı doktor takarkende doktora diklendim 10 dklık iş yarım saat sürdü sdff kafam zonkluyor heryerim kan oldu yıkamam gerekiyor ama yıkama dedi doktor! ha bide dikiş atarken sanırım saçımı kesti doktor ne kadar kestide göremedim tamamen bantlamış of gitti saçlar ya tarla sürer gibi girmiştir şimdi kabak gibi açılcak kafa:( nese yatarım sanırım ben zonk zonk çekilmiyor
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sevgili idiot, o kadar garip basladim ki güne sabahin 6sinda uyanarak, ve korkuyla. annatamam burda ama öleydi iste. sorasi zaten cok ilginc gecti. yemek yemeyi bile unuttum, bütün gün hic bisey yememis oldugumu 3-4 saat önce anca caktim. ve stajdan mola icin eve geldigimde ocaga kodugum pattisleri ocakta unutmusum. bunu cikarken farkettim. dibi tutmus bi de pff. evi yakicam bi gün ya. ha soora bisiklette beremi düzeltirken arabanin tekine giriyodum son anda kurtardim. ha soora. say say bitmez. ama sigara icmenin keyfini cikariyorum simdi. of ne gündü!
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sevgili günlük, akşam bi daha vitamindir, ilaçtır şudur budur alırsam. uyuyamıyorum iki gündür. zaten kafam karışık iyice. rüyalarıma staj mailleri falan girer oldu ya. öyle uyandım bu akşamki kısacık uykumdan. şu iş gün yüzüyle bi çözülse de rahatlasam. evet tatil bitiyo bu arada. bayram geldi, hemen sonra sınav var, ondan bi gün sonra yine sınav var. bu arada konferans sitesi yapmak lazım bayram bitene kadar. ayrıca ARALIK GELDİ EYVAH PROJE SÜRESİ GEÇİYOR. evet ve ben geçen 5 günde yatmak dışında hiç bişey yapmadım. başarılı. neyse hallolur yea.
napae Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bütün gece uyumicam, sonra bütün gün uçakta uyurum ne de olsa. Film falan izliyim bari.
Öne çıkan mesajlar