roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 atatürk'ün gömlek cebindeki saat gibi, eşofmanımın önünün garip şekilde kalın olması ve boxer, malum tehlikeyi engelledi, kazayı hafif bir sıcaklık artışıyla atlattık. ama bacaklarım.. ama o PANİK.. O DEHŞET DAKİKALARI.. O BİRKAÇ DAKİKALIK "ULAN YA ULAN NASIL OLM YA OLMAZSA" PANİĞİ.. hayatımda 4 sene götürdü. iptal oldum resmen. beynim çalışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Zaten kız da bulamıyon başlamadan jübile olabilrdin :D asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 http://images.mirror.co.uk/upl/m4/apr2009/9/0/wales-manager-john-toshack-mbe-pic-getty-960498299.jpg o değil de yok mu bi İTÜ'den adam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ahahaha nedense cok guldum su resme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 nası ya.hiçbişi olmadı mı? direkt ketıldan koyduğum kaynar su dolu kupa benım üzerime dökülmüştü de kaç gün yatmıştım ben su toplamıştı.çok canım yanmıştı.ben bilirim o şoku=( aşırı yanıyo bisüre.vantilatörle yaşıyodum falan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 günlük swg yi özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi tolga AŞKUUUUM <3 SEFİYOM KİEE diye takılan kızları kaldırabilmen beklentileri yukarda olan insanları pek ilgilendirmiyo bak. 2 oldu görüyorum dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 günlük yarın annem geliyor, evi topliyim dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 crenia: olm oynamadım ben uo GÜNLÜK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 barbu said: günlük swg yi özlemişim. günlük aynı şey için geldim beleş karakter transfer olsa oynayacam ama çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 napalım lan. swg ile basladım mmo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abvblizzard said: abi tolga AŞKUUUUM <3 SEFİYOM KİEE diye takılan kızları kaldırabilmen beklentileri yukarda olan insanları pek ilgilendirmiyo bak. 2 oldu görüyorum dikkat et. ha? anlamadım lan bişey asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Günlük bu erkekleri anlamıyorum çok garipler. ne tepki vereceğimi şaşırıyorum artık. nası olcak bu işler böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 GwindonSurion said: barbu said: günlük swg yi özlemişim. günlük aynı şey için geldim beleş karakter transfer olsa oynayacam ama çok pahalı hem nge...hem de serverlar birlestirildi. benim karakter filan gitti sanirim o sırada mesela. yanlıs bilmiyorsam. gerci nge oynamazdım zaten de bildigin ozlem duydum. emu tc sine giricem sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben de anlamıyorum ezgi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ezgi çok güzelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Beklentileri yukarda dediğin insanlar? hehe çok salakça bişey yazmışsın gereksiz... Rokete yazdığım şeyi diyosan biz onla takılıyoruz zaten kafanı yorma o da bana diyo msnden de konuşuyoruz.. Beklentim hiç bi zaman aşağıda olmadı ki ayrıca bi çok insanın beklentisinin üzerindeki beklentiler benim beklentilerim olamaz bile rahat ol Rage oldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi adam stun yemiş hala onu düşünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 selam ezgi. nasılsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Oha 3 aydır uğramıyomuş ezgi. Bende nerde diyodum merak etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ezgi öm kutun dolmuş kıpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 izin verirseniz kafası karısmıs vaziyette şuan ezginin. az çekilin de dertleşelim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 günlük bir daha erkenden votka içmeyecem şu saat oldu hala midem yanıyor birde karnım acıkıyor bişe yiyemiyorum bu önemli birşey 110kiloluk bir bünye için. neyse yatıp uyuyayım bari sabaha geçer elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Dartanian said: geçmiş olsun. sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar