Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

pf 2 dakka soora hazirlanmam lazim
eed artik dakkalar bile kiymetli oldu.
basim agriyo, hala hastayim ama günün 10 saatini stajda geciriyorum.
daha baska sinavlar var, daha calismaya baslamadim!

bi de bu düdükler de mi beni official olarak almama niyetinde hala anlayabilmis degilim.
neyse ki ögretmen gelip konuscak yarin-öbür gün.
o zaman belli olcak hersey.
artik gece 10-11 gibi gelirim.
haftada 40 saat staj yapma müsadem oldugu halde, her gün 10ar saat calistirirsa olmaaaz.
kullanmasin bu essolessek beni :(
Sosyal ağlarda paylaş

günlük felaket hastaydım. ateş 41 derece, bişey yiyemiyodum yediğimi çıkarıyodum, sürekli burun akıntısı, öksürük, aşırı halsizlik filan. Yarım gün yattım yatakta. Çayın demine yarım limon sıktım öyle içtim. Baharatlı yiyeceklere abandım. Duş aldım cillop gibi oldum hiç bir şeyim kalmadı. Yani neymiş günlük. İlaç sux, bünye rulz. Nasıl hasta oldun o zaman be hayvan dersen de; duştan çıkıp ıslak saçlarla 90 dk maç yaptık soğuk havada, sora eve geçtik balkonda oturduk muhabbet ettik terli terli. Öyle işte :D

Neyse günlük. Eve gitmeme 3 gün kaldı. Aşırı mutluyum bi de bu aralar zaten. Neden bilmiyorum onu sorma da :D Olm Wow oynamayı özledim lan :D
Sosyal ağlarda paylaş

dufrasne said:

Bella said:

domuz gribi olmayı göz nezlesi olmaya tercih ediyorum.evet.

Ben hem gribim hem de göz nezlesi. Burnumla gözümün suları birbirine karıştı söylemesi aayıp.

aynı durumdayım da göz nezlesi başlangıcı var bende.
of çok iğrenç bişi bu.
geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

günlüx Düzenim felaket, kaç gündür sabah 8-9 a kadar yatmiorum. Dün de az uyudum die bu fırsatı değerlendiriim akşama kadar bekliip erken yatiim dedim. 12-1 gibi yattım 4-5 de uyandım pek bişey farketmedi kesin 8-9 gibi yine uyicam -.- Bi işe falan girsem de düzene girsem böle olmıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...