Wispy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Liebes Tagesbuch, Elin almanyasında otel odasındayım, cevaplamam gereken 10 tane daha mail kaldı. Sonra zıbarcam Bugünde almanya içinde 600 km falan gittik herhalde. Yarın da berbat geçmeyi beklediğim toplantı var. Yarın dönüyoruz ama. Gute Nacht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Günlük 1 hafta sonra görüşürüz bu son postum..Arife günü tekrar burdayım... Ha belki bi de cuma veya cumartesi gelirim kal sağlıcakla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 3 saat uyudum keske uyumasaydım gözlerim felc suan. 5te sınavım var iyi gecerse kendime fondü ısmarlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 pf 2 dakka soora hazirlanmam lazim eed artik dakkalar bile kiymetli oldu. basim agriyo, hala hastayim ama günün 10 saatini stajda geciriyorum. daha baska sinavlar var, daha calismaya baslamadim! bi de bu düdükler de mi beni official olarak almama niyetinde hala anlayabilmis degilim. neyse ki ögretmen gelip konuscak yarin-öbür gün. o zaman belli olcak hersey. artik gece 10-11 gibi gelirim. haftada 40 saat staj yapma müsadem oldugu halde, her gün 10ar saat calistirirsa olmaaaz. kullanmasin bu essolessek beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 i <3 statik x_x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bogazim yaniyor bi halsizlik var felan hasta olmayayım su ara pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 günlük felaket hastaydım. ateş 41 derece, bişey yiyemiyodum yediğimi çıkarıyodum, sürekli burun akıntısı, öksürük, aşırı halsizlik filan. Yarım gün yattım yatakta. Çayın demine yarım limon sıktım öyle içtim. Baharatlı yiyeceklere abandım. Duş aldım cillop gibi oldum hiç bir şeyim kalmadı. Yani neymiş günlük. İlaç sux, bünye rulz. Nasıl hasta oldun o zaman be hayvan dersen de; duştan çıkıp ıslak saçlarla 90 dk maç yaptık soğuk havada, sora eve geçtik balkonda oturduk muhabbet ettik terli terli. Öyle işte :D Neyse günlük. Eve gitmeme 3 gün kaldı. Aşırı mutluyum bi de bu aralar zaten. Neden bilmiyorum onu sorma da :D Olm Wow oynamayı özledim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Son 8 gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Beni götür günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 gümmük uykum var olm. bayıldım bayılacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 günlük dedicated server yokmuş bundan sonra sana laglı yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 domuz gribi olmayı göz nezlesi olmaya tercih ediyorum.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bella said: domuz gribi olmayı göz nezlesi olmaya tercih ediyorum.evet. Ben hem gribim hem de göz nezlesi. Burnumla gözümün suları birbirine karıştı söylemesi aayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 17 again izledim demin çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 günlük, lab raporları an itibariyle, biraz salla pati olsalar da, bitti. yatıp kalkmam lazım hemen. yarın ödev yapıp, sınava çalışmam lazım. cuma da sınava girip, batırıp, moral bozup, eve dönüp uyumam lazım. evet program bu. o zaman yatiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dufrasne said: Bella said: domuz gribi olmayı göz nezlesi olmaya tercih ediyorum.evet. Ben hem gribim hem de göz nezlesi. Burnumla gözümün suları birbirine karıştı söylemesi aayıp. aynı durumdayım da göz nezlesi başlangıcı var bende. of çok iğrenç bişi bu. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 mrb, bugun butun derslerimi sattım hiçbirine gitmedim. diff çalıştım falan ama yetmez. yarın sıçtın mavisini gormek farz oldu. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 günlük nbr uzun zaman oldu lan. olm 2 sene sonra barıstık yeniden kavga ettik lan.ne yapsam nasıl etsem bilmiyorum.bu ask ne lanet biseymis ya.bi de isin kötü tarafı halen baska bi kız var.o da cok ii onu üzmek istemiyorum. bilmiyorum günlük aklım cok karısık bu aralar. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Hayatım mükemmel olmaktan 1 birim uzak ona sinirleniyorum günlük =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 üf fena uyumuşum. her an hasta olabilirim kötü bi durum. Keyifsizim felan. 15:15 vize var lanet gelsin. Asistanla olan derin muhabbetimizden dolayı sorun olmaz gibi /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 günlüx Düzenim felaket, kaç gündür sabah 8-9 a kadar yatmiorum. Dün de az uyudum die bu fırsatı değerlendiriim akşama kadar bekliip erken yatiim dedim. 12-1 gibi yattım 4-5 de uyandım pek bişey farketmedi kesin 8-9 gibi yine uyicam -.- Bi işe falan girsem de düzene girsem böle olmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 nokda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 o değil de günlük şurda gözlerim yaşara yaşara kantırcı köşelerinde arkadaşımı beklemem baya içler acısı bence sdfghj sınavım da bok gibi geçti zaten. domates biber patlıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sevgili günlük 2 sınavımdada koydum çocuğu.yarın son 1 sınavım kaldı oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 tatlım okul 1 hafta tatil olmuş. kalkınca dışarda kar görmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar