abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 motive etsene beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 son 16 günüm hala gelen giden var pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 sevgili günlkl yrn elektrodinamşkk sinavm vağürkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Lan günlük hafta çok güzel gidiyo maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hersey bok gibi kafam da got gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 rapor :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 guunluk bos bi gun gecirdim yattm paso uyudum oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Çok sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tutnickiyançek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Günlük İzmiri bu gece sel alır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Hayat dün çok güzeldi bugün yine bok gibi. Şu sınav bitsin iyi olcak ama. Ülseri de iyleştircem kapatıcam yaraları. Güzel olcak herşey gogo. Yarın bu kafayla 9 da kalkabilirsem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ayrildik bunu da okuyordur buyuk ihtimalle. Artik beynimi kemiren birsey yok en azindan. Kafam rahat, ben ne kadar yoluna sokmaya calistiysam o kadar tersiyle ugrasti kendisi. En sonunda hicbir his birakmadi kendisine karsi. Beynim yaniyor suan ciddi anlamda. Vodka bile kesmedi yani. Ama herseye ragmen, her ne olursa olsun, bitti artik. Yeniden hayata ne zaman donebilirim bilmiyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 pretty lame tbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 9'da dersimin, henüz kesinleşmemiş olmasına rağmen yarın bir sınavım olmasına rağmen zerre uykum yok. sınava girebilmem için dersin kaçmaması lazım, sınava da çalışmadım, bir huzursuzluk bir huzur şapşala döndüm saçma sapan takılıyorum. napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Yağmur çok güzel şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Gerçi Yağmur isminde tanıdığım tüm kızlar da güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Yatagin icinde 2 tur attim kalktim tekrar aptal gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Gerizekali gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 uyuyamamaktan ve yatakta oylece yatmaktan nefret ediyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 askerlik kesinleşti, belgelerimi verdiler ühü ühü gidipte dönmemek var günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Saeros said: günlük aşırı yorgunum, hasta falan olmiyim ya boğazım şişti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 http://img694.imageshack.us/img694/5137/91322441.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 günlük allah elamı versin günlük. öf günlük öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 günaydın günlük saat 9'a geliyor ben en iyisi yataktan kalkıp bişiler atıştırıyım. sonra da sevdiceği almaya gidicem çünkü bugün evdeyiz. bir de sana bişi söyliyim mi günlük ? ben daha fazlasını istiyorum. yetemiyoruz bir türlü. 24 saat yetmiyor. evine bırakıyorum sonra telefon çalıyor GERİ DÖN diye. çok defa bıraktığım yere koşarak döndüm. böyle deli manyak bi ilişkimiz var ve herşey yolunda her zaman olduğu gibi :) neyse günlük kendine sahip çık. akşam tekrar görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ya of ne ayak bu hazirlik sinifi hala anlayamadim. staj basvurusu yapcaz, netteyiz iki gündür. baydim. mustafa denen labuk da arkamdan bagiriyo NIIILOOOOOOOOOS diye koridorda gördügü her zaan . vurcam agzinin ortasina bi tane :D eski staj yaptigim ve kullanildigimi/oyalandigimi düsündügüm yer tekrardan stajyer aramaya baslamis. sinirim bozuldu. gittim bahcede gizli gizli sigara ictim o derece. ebelerini yargilamak istiyorum cilginca. öle. staj yeri bulsam da rahatlasam. sisteme kafam girsin. oh bütün nefretimi kustum. ama hala rahatlayamadim. sanirim spamlicem biraz patiyi, isim olana kadar. had bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 rapor bulmaya kasıyorum. lütfen bir sorun çıkmasın.bak lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar