abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Ders çalışcam bugün yemin ettim senin üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 of allam nil ♥ i'll always love you but just not like that like what? i want to be honest with you i met someone else you did what? and i really, i really love him like i used to love you remember the time that i told you that i was going out of town for business? well i went to see him you know what? you suck! ♥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Günlük; ♥ nil ♥ nil ♥ nil ♥ nil ♥ nil ♥ nil ♥ nil ♥ nil ♥ bellaya katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 abvblizzard said: Ders çalışcam bugün yemin ettim senin üstüne. baslıyom ^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 15 dk sonra bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 @Bella, Böjeek; yirim^^ <3 oh hai. i'll be back diyememistim ama arnold schwarzeneger gibi döndüm. okulum da basladi, mis gibi oldu. hersey güzel. öbdüm. ne garip geldi uzun bi süre sonra post atmak mmffs. had cu. typolar eksik kalmasin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 günnük. olm sabah 5te otobüse binmem gerekiyodu, babam 5:30da uyandırdı. sdf taksiyle gittim. çokacaip. antalya güzel. hava bildiğin yaz; istanbul yazı. cam açık üstümde rahat bişeyler var, ama üşümüyorum. adssdf neyse. iş güç işte. bi de, VAnil naaber laannn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bekle beni antalya, ben de geliyorum ulan. sabah ordayım. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 son 17 gün erken terhis veren şerefsizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 allahım sen sevgilimi ejderha çağı batağından kurtar pls amin. kendisini kaybettim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Günlük seni seviyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 -Süper iğrenç bir gün için HAZIRMIYIIIZ??! -EVEEeeet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 gunluk =( 1 hafta nasi geccek 5 ay nasi geccek? okulu birakip tasiniyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 parasızlığın gözü kör olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 pek de iyi geçmemekte bugün benim için. oda arkadaşımın banyodan çıkmasını beklerken uyuya kaldım ingilizce dersini kaçırdım essay yazılcaktı sınıfta. bi cesaret hocayı gittim ofis saatlerinde yakaladım. dedim gelemedim cart curt neyse kadın iyi çıktı geç şu köşede yazıver dedi 50dkda. iyi gününe gelmesem yan bascaktım direk. bu hafta 2 adet vizem var. baya bi stressliyim zaten. ders çalışırkene sigara molası vermeye çıktığımda oda arkadaşım ve kız arkadaşını odayı işgal ederken buldum. 2 3dk ders çalışmak için kendimi yırttım fakat tvyi açmış, cırtlak sesiyle bağıra bağıra telefonla konuşuyor kız ders çalışmaya çalıştığımı göre göre. bu amerikanlara biraz görgü, saygı ve kısık ses eyle yarappi. neyse küfrede küfrede çıktım. topladım eşyalarımı kütüphaneye gittim. pc yi açtığımda sesini kapatmadığım ortaya çıktı anıra anıra windows başladı millet baktı kızgın kızgın, haklılar tabii. sonra salak firewall okulun kablosuz internetini görmediğini farkettim. 45dk onunla uğraştım sonunda bağlandı. öndeki masadaki çinliyi biri sustursun acayip sinir geliyor konuşması. soğukta kütüphanede öküz gibi klima çalıştırıyorlar hayret birşey bi taraflarım dondu. domuz gribi falan yok tamamen yalan bu soğukta bile klima açıp hala parmak arası terlik, şort askılı giyerseniz üşütür grip falan olursunuz tabi. hava da çok kötü şu an kütüphanedeyim. çıkarkene yağmur yağarsa daha da üst üste gelcek herbişi arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 pof uyku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 günaydın günlük sabah iyi gidiyor bakalım akşama doğru neler olcak. olum bi kere planım belli gün yine sevdicekle biter ama nerede, nasıl biter bilemiyorum. neyse günlük akşam eve döndüğüm zaman yorgun olmazsam yazarım detayları. hadi bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 GÜNLÜK HAZIR MISIN liste yaptım alışveriş listesi gibi not listesi bütün gün okulda ordan oraya gidip tamamlamaya çalışcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 günlük aşırı yorgunum, hasta falan olmiyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Günlük hadi okula gidiyoz sen gel bugün benle he hacı olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 alman disiplinini sevmiyorum, ama bi yandan iyi oluyo. benim gibi bünyelere böyle yapilmasi lazim. okul degil manastir sanki. bu okul sandigim gibi degilmis, bi fikrim olmadan önyargi yapmayacagim bi daha. eed. dün domuz gribi oldum sandim, aksiyon oldu gece yarisi. ders saatleri ve tatiller cok cükko. ama olsun. yeter artik staj yeri bulayim da cabik bitsin bu hazirlik senesi. ama ben yaparim. cok pis hard-core'um, yargilarim cicero gibi. simdi de okuldayim 5te bitiyo uuf. ama neese ki laptopla fink atabiliyoruz su an. o iyyi. ebuddy gaylik yapmasa bi de, badem biyikli top! of bi de bugün matematik-almanca testi falan olduk, nerde hangi seviyede oldugumuz görülsün falan diye. matematik calismam lazim, cok unudmusum. ha testleri ilk ben bitirdim, o yüzden kralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 staj yapmak - 585.64 TL müdür yağlamak - priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 gunluk bu saat oldu daha 1 mesaj yok. bekliyoruz. super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 napsam ya boyle vize haftasinda bi gun bosluk oluyor benim gibi sinavdan bi gun once calisanlar resmen fall dmg aliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 günlük bugün ders arasında kan verdim sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar