sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konu bayabiliyor da karakterler ve muhabbetler inanılmaz iyi. Soundtrack de çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 fena diil yakisikli dean tas hatuslar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Yalnız Sam daha iyi bariz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Dean daha iyi tabiki serserim benim deli dolu sevgilim. her turlu dinledigi muzik olsun arabasi tarzi gulusu, dean kurtariyo. 4.sezonda sam'in ipoduna rastlicaksin ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Diyorum ne bu hareket burda 2 kız yakışıklı erkekler konusunda anlaşmazlığa düşmüş..hmms bu gece bi adriana lima topiği gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Dean'in tarzına laf etmem ama we're talking pure appearances here. Karaktere gireceksek Sam de Stanford'lı yani haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ya ben sam'in emoluguna kil oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 supernaturalı yollamam gereken ödevi zamanında yollayabilirsem tvden izlicem. ayrıca bazen çok pis bayıyor. 4 ve 5i izlemeyenler bakmasın sam sen ucubesin yok kıyameti sen başlattın. biz abi kardeşiz sarılalım sıkı sıkı. olayları çok bayık ilk sezonlardaki çoğu bölüm de aynı gibiydi objeyi bul kaya tozu serp biraz da salça koy yak. ilerki bölümleri kıyaslarsanız çok daha güzel 1 2 ye göre. 2 mi 3 mü 4 mü kestiremedim de lauren cohan diye bi hatun vardı taştı, dizideki ismi bela'ydı sanırım. bi de geçen haftaki bölümde ki poker oynatan herif kıbrıslı bir türkmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Spoiler much? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 oha diziyi mahfettin :D bella tas kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 farketmedim yazarken biraz fazla spoiler içerdiğini düzelttim şimdi, affola. bella cidden çok taş be abi. onun olduğu bölümleri ayrı bir dikkatle izliyordum haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Kesinlikle. Bir de ingiliz aksanı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 britney spears'e benzeyen ruby yonetir =p odev bitmedi gunluk yetemedim 2 saattir bi egimi hesaplayamadim biraktim en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Sanırım tropik bir adaya taşınacağım sınavlarım bitince. Bi sakız yutunca doymaya başladım midemin yarısını sindirdim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Sınavlar beni öttürmeden ben onları öttürmeye başladım.Ama nasıl olsa karşıma kapı gibi sınavlarda çıkıcak heyecana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bazen kendimi tanimadigimi dusunuyorum lan. Biseyler yazdim da sonra sildim, belirteyim sadece dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sınavlara çalışmamak için son level'a geldim, burç yorumları falan okumaya başladım ekşisözlükten. bundan sonraki adımda saç sakal traşı olmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ders çıkışında hızlıca çıkıcam diye pilot kalemi ağzı açık şekilde kot pantolonumun içine koymuşum. mürekkep yayılmış, siyah bir iz var tam cep tarafında. en sevdiğim kotumdu. acayip üzüldüm :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 uygulamalı bireysel iş hukuku <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 herkese aynı anda zorla msn güncelletmek nedir günlük. kitlendik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hastayım halsizim filan diye derse gitmedim, azcık bi vicdan azabı var ama çok güzel yayıcam bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 gözüme uyku girmiyor günlük hazmedemiyorum. eğer ortada bir allah filan varsa bugün belamı verir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bella said: uygulamalı bireysel iş hukuku <3 ah,seviyorum ♥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ben ne zaman düzene giricem günlük? istediğim eve ne zaman ulaşıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 dasaaa said: hayatımda verdiğim vereceğim en berbat ödevi hazırladım.. bunun için çabalamış olmak insanı kahrediyor. -ne yaptın? +rezil 50-60 sayfalık bir rapor... inanın avrupa birliği raporları kadar zaman harcadım, bayağı uğraştım ve avrupa birliği raporları kadar uyduruk oldu.. bi saniye.. hmmm.. tüh be.. ne yazık ki politikacı değilim. bizde bunları yutacak kimse olmayacaktır. diğer yandan ben hâlâ neden bunu yaptığımı çözemedim. kolonlar falan bayağı gidiyor. ama dizayn etmem yasak, kolonları büyütemiyorum falan. anlamadım hiç.. her neyse, çakıcaklar, gömücekler.. umarım bugün açıp da ödeve bakmazlar. yoksa rezillik olur vallahi be. :( 3oldu! 3oldu! bugünü de devirdik! 3gündür ayaktayız! uyumadık ama yıkılabilrim. her an verdiğim en berbat ödevden 65 aldım lan!! o_O! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar