Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 günaydın dümbük; metrobüsün su atarak ıslattığı pantolon paçalarım kurumak bilmiyolar. biz burda donuyoruz. patron, ıssız adam gibi dolaşıyo ortalarda. gelmesin günlük gitsin. çok işim var gene lanet olsun. bide evde misafir var. 5,5 ta yattım 8de kalkamadım tabi. geç kaldım anca geldim. masamı toplamam lazım acil yoksa yakında önden bakıldığın da görülemeyecek mesafeye gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 günlük üşümemi hissettiren sinirlerim dondugu için artık üşümüyorum, bir hafta önce kısa kollularla gezerken, şimdi böyle bir havanın olması m.jacksonun earth song u aklıma getirdi ne oluyor dünyaya böyle http://www.youtube.com/watch?v=4FZcAzZOyOg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 hastayim evdeyim. Cok kötü hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 günlük lanet olsun lan bu hava ne 6. kez felicita dinliyorum hala bi mutluluk kıpırtısı yok içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 gunluk yaz gelsin tekrar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 günlük selam; burada tusunami çıktı galiba camlardan garip garip sesler geliyo dışarı çıkmaya tırsıyorum. dışarı çıkmayı bırak alt kata inmeye tırstım. neyse eve gidene kadar çekceğim çile şuan metallica'dan bir şarkı gelsin bana ( maksat 2 kafa sallıyım ısınayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 gunluk selam bugun cok eglencesiz yorucu bi gundu, emegi gecen herkese tesekkur ediyorum. lutfen ev arkadasi bul bana bi de. by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 8 gün, 12 sınav ^_^_^_^_^_^ 16 kasımda başlıyor, 25 kasımda bitiyor ^_^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 yorgunum canım yanıyo sınavım var sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Günlük yarın sabahtan askerlik şubesine gidicem Allah yardımcım olsun. Bide bugün ben askere gidiyorum hakkını helal et diye mail attım o da helal olsun sen de helal et diye cevap yazmış. Çok içim buruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Son 22 gün hala bitmez gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sabaha karşı çok üşümüşüm, uyandığımda adım atamıyodum doğru dürüst sonra yağmur rüzgar derken şemsiyeyle parmağımı kesmişim, sonradan farkettim sonra ders sonra yağmur gene, bi de rüzgar, saçım başım dağıldı eve geldim elektrikli sobanın karşısında dangoloz dangoloz oturdum şimdi de uyumaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bu dönem bir bitsin günlük, sonraki dönem günü gününe çalışmayan O böyle olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 günlük ben yatıyorum. hadi yat uyu. bugün çalıştım bi de günlük. haftanın yedi gününden "en az" beşinde yaptığım gibi.. inanılmaz renkli bir hayatım var demek! kendime not: ileride yönetici olursan, çalışanlarının her dediğine muhalif olma. kendime not: yönetici falan olma. kendime: not. candy: me not. of yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Günlük, Şu son bir aydır saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı. Mevsimsel mi neyse bir an önce bitsin artık. Aramızda bu dertten muzdarip başkaları da var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bu gün bazı şeylerin değerini daha iyi anladım.. geriye bakmak başka bambaşkaymış.. ilerde olmadan bilinmiyor iyi anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 günlük; önümüzdeki 1 ay vodka ve şarap görmek istemiyorum. bide hafta içi, kafama etsinler ne diye içersin. kalkamadım onu geçtim midem bulanıyo fenayım. neyse misafirler gitti sonunda 2 gecedir 5te yatıp 8de kalkıp işe gelmek için savaşıyorum resmen. bide anne de yok anne oldum 2 gün bulaşık yemek filan. sırtım omuzlarım tutulmuş şekilde şuan. :( şimdi kapak tasarlamam lazım kesin poposuna benzetcem adamın çünkü hiç yapasım yok. iğrenç bir gün bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kulaklarım iltihaplandı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 günlük, bugün http://www.facebook.com/group.php?gid=35293749460&ref=mf gördüm. değmesi umuduyla ayrılıyorum az sonra =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hellim peynirine tutkuyla bağlıyım bi de bugün aldığım bordo ince çakmağıma <3 sabahtan akşama okulda olmak iğrenç birşeymiş pestilim çıktı.fotokopiler de omzumu ve cebimi çökertti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 günlük abimin sevgilisi domuz gribiymiş artık çok yaklaştı hastalık shdg okulda kürtler vs ülkücüler vardı bugün bissürü polis vardı okuldan kimseyi çıkarmadılar falan çok aksiyon dolu bi gündü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ınggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Supernatural'ın üçüncü sezonunu bugün izledim. Asosyalliğin sınırlarına oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben sezon 5e gectim. tahmin et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 iyi mi lan dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar