Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk


CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

düşüncesiz inekle uğraşmak zor vallahi. yok insan da diyemezsin.. insana hakaret.. olsa olsa inek olur..

düşüncesiz mal yahu..

binicen üstüne vurucan kırbacı vurucan kırbacı.. etinden sütünden yararlanacaksın ya da. dünyaya başka katkısı olmayacak çünkü..

o değil de.. mal toplama merkezleri kurulup bu toplum zararlıları toplanıp en azından organları bağış bekleyenlere dağıtılsa huh? ne dersiniz.. güzel olmaz mıydı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gunlukkkk:)
abuu ablam gitti. Şimdi Bodrumun tadını çıkarıyor gocasiynan.
Evlendirdik sonunda.o ne yorgunluk teskale heycan tanrım!!
Yahu bakiyorumda evlensen bı dert evlenmesen,sevgili ayağına takılsan bı dert helede bekar kalsan binbir dert. Ülkemizin apacisi çok biz napalim?
Yahu faceden iliski durumunu bı değiştirdim abuuuu değiştirmez olaydim ben ne bileyim bilgilerimin dışarıya açık oldgunu. Bı rahat vermediler ya!! Sonunda kapattım günlük artık Facebookum yok.
Hayırlısı olsun.
Yarında elin Amerikalı 500 tane denizci piyadesiyle ugrascaz.En iyisi uyuyayım.
Bb gunlukkkkk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sabahtan okula gidip hocamla konuşmam lazım. Sonra işe gitmem lazım. Sonra eve gelip yemek yapmam lazım. Vaktim ve enerjim kalırsa arkadaşımı aramam onunla buluşmam lazım. 0 istek var günlük. Yarın erken kalkmak istemiyorum hatta öğlene kadar falan uyumak istiyorum : Plan yaparken bile yoruldum eahuehu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi standard gavur geyiğidir de bizde de versiyonları var..

"bak evladım seni leylekler getirmedi. bir adam bi kadını sevdiğinde bla bla.."

peki tüp bebek sahipleri ne diyorlar bebekler nereden geliyor sorusuna?

şey midir yani "anneden alınmış yumurtaya doktorlar tarafından babandan alınmış sperm lab.da şırınga ile yumurta içine yollandı. bu yönteme in vitro fertilisation denilir" falan mı diyorlar..

yok bu konuşmayı yapmak çok daha kolay olabilir gibi geldi şimdi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dün
-abi doğalgaz sayaçlarını kalibrasyon süresi sebebiyle değiştiriyoruz..
+hmm ok..

bugün
+alla alla.. doğalgaz mı kokuyor yaw?
(tel aç, ihbar yap, apartman kapısını açık tut, hava alsın içerisi, ancak gelsinler baksınlar)
-hmm doğalgaz sayacına bağlanan fleksiyi çatlatmışlar. kaçak yüzünden gazı kapatıyoruz..
(bi sürü konuşma var arada)
+hmm ok..

e inşalla bugün gelip de yapıcaklarmış diğer ekip.. yok bi de fotoselli ışıklardan falan var işte.. kaçağı farketmemiş ve de altkapıyı açmamış olsam güzel bir patlama ile çelik kapıyı matrix misali salonun ortasında ağırlayabilirdim..

hori şit! ay lav dis kantri men!

sayaç değiştirmeye gelen adamın öküz gibi boruyu çatlatması ve dün sayaçların tamamını bağladıktan sonra aşağıya inerken hepsini teker teker kontrol ettiklerini söylemeleri.. ama sanırım ki kontrol etmemiş olmaları.. ne harika lan..

pizza söyleyim bari =(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oh.. harika. işler güzelleşiyor.. amca geldi, halletsin diye. o sırada apartmandan bi sürü adamın ihbarda bulunduğu ve sabah 10 gibi bi ekibin daha geldiği hiçbir bulamayıp geri döndüğü ortaya çıktı.. benim çağırdığım adamlar ölçüm aletleri ile gelip bütün saatlere bakmışlar teker teker..

dün gelen firma taşeronmuş.. ben adamlara da sordum "kontrol ettiniz mi?" diye.. dediler "ocağın tüm gözlerini yakın, gazını açık bırakın 1-2dakika biz de kontrol edicez.." dedim ok..

her neyse gazlar açıkkene boşuna yanmasın diye çay koyayım, üzerine tencereyi atayım falan işlerine girdim.. o sürede kontrol ederler falan diyordum. çıkınca "tamam kontrol ettik biz" dediler..

her neyse.. şimdi boru söküldü de.. bakıyorum adam çatlatmamış, bildiğin ırzına geçmiş borunun.. kıvrıldığı yerde grand canyon falan yaratmaya çalışmış elemanlar!

BREH!

her neyse, taşeron çalışmıyor ama igdaş gördüğüm kadarı ile çalışıyormuş.. çok hızlı hallettiler sonuçta..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tamam çıkıyorsun tatile süfer bişi, hadi haber de veriyorsun abi buralardayım tatil yabdıktan sonra gelicem yanına, onada eyv.. LAN PİS İNSAN! niye arayıp 'abi şuan uzandım şezlonguma, açtım biramı denizi izliyorum. Arayım bi canını istetiyim dedim. dersin?!?!?!!111bir1! Lé FUFUFUFU! pis fransızlar -.-' sonra fransızlar nie kötü.. Al bundan kötü en basitinden T_T
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...