CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 amenooooo Sevgili günlük, bütün gün anno 1404 oynadım addictive oldum böyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 günlük gunluk olmuş olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Olmamislik nokdalarda olsun sekerim, zor diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 .:Günlük:. degil miydi hatta? yazık olmus ben yokum diye pati de yas tutmus 2 gün zaten //mulgear =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 of ne sorunlu insanlarsiniz cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yo kimse yas tutmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 2 gün kapalı kalmadı mı işte? o bana yas içindi de sıradan patilere açıklanmadı neyse çok yazmıyım xD günlük burda hava süfer serin filan terlemiyorum kedicigimle bahçede oturuyorum hatta bb //mulgear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Sıradan pati löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 sevgili günük, facebook'taki resdoran işinden sonra şimdi de kendimi çiftlik işine verdim, iki ayrı çiftlik oyunu birden oynuyorum, inekler falan otluyo, harika bi ortam, keşke sen de burda olsan bi de havalar çok sıcak be günlük, dışarda buharlaşıyodum bugün az daha. kış gelsin hiç gitmesin ya, battaniye filan güzel şeyler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 /facedesk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 postlar databaseden silinmemisler ama , nickine tikladiginda orda duruyolar. geri gelmesini umut ediyoruz nice dopiklerin. artik cuma günü ulm yolcusuyum galiba. nütfen artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Günlük reset mi yedin sende paylaştığımız onca şeyden sonra sendemi unuttum herşeyi asdasds selam. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yeni günlük :) selam olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 başlığın "Çakma Günlük" olarak değiştirilmesini öneriyorum :) Günnük naber len? yorgunum hafif, bi sürü iş var yarın ofiste. cebel durumları... haftasonu bakalım noolcek. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 günlük almanca tam gaz gidiyor, yalnız iice birikmeye başladı bilgiler, beyin aynı hızla işleyemiyor galiba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Günlük yaz okulunda aldığım Bilgisayardan 100 aldım. Bugünde Pazarlama İlkeleri 2 sınavına girdim ondan da 100 bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bu gunluk unuq olmus baya guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 sevgili gunluk tatil iyi hos da ayri kalmasak kimseden misal sevdigim herkes gelse dogu gelsee annem gelsee kardesim gelse ananaem gelse onur gelse dayim gelsee gamze gelse suat gelsee hepimiz gitsek tatil yapsak hayat ne guzel olurdu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 tatil iyi hoş diyorsunda ben 2 aydır tatildeyim daha da 2 ay tatilim var ...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Aşık oldum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 günlük, dün gece ateşim çıktı heralde. çünkü yataktan kalkıp gelip nil'in açtığı günlüğe yazmışım ve hatırlamıyorum. sdfsd birisine bişey dedim mi acaba ya? neyse bronşit oldum işte. işe geldim yine de, herkese bulaştırıcam. öksürüyorum manyak gibi bi de, rahatsız olucak insanlar sdfs. 4 gün önce de uyurken sabaha doğru kalkıp bilgisayarımı almışım ve 3 kere şifresini yanlış girmişim. ama bunu şimdi hatırlıyorum. sonra napıyorum lan diyip kapadım. neden öyle oldu anlamadım. acaba rüyamda gördüğüm bişey mi beni tetikledi sdklfl neyse yea yarın gelmiyim işe de en iyisi, 3 gün yatıp dinleniyim. artık iyileşmem lazım sıktı yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 günlük, çok yavan geldin bebeğim. soğuk hissettim seni tozlu sayfalarına nispeten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 napae said: günlük, dün gece ateşim çıktı heralde. çünkü yataktan kalkıp gelip nil'in açtığı günlüğe yazmışım ve hatırlamıyorum. sdfsd birisine bişey dedim mi acaba ya? neyse bronşit oldum işte. işe geldim yine de, herkese bulaştırıcam. öksürüyorum manyak gibi bi de, rahatsız olucak insanlar sdfs. 4 gün önce de uyurken sabaha doğru kalkıp bilgisayarımı almışım ve 3 kere şifresini yanlış girmişim. ama bunu şimdi hatırlıyorum. sonra napıyorum lan diyip kapadım. neden öyle oldu anlamadım. acaba rüyamda gördüğüm bişey mi beni tetikledi sdklfl neyse yea yarın gelmiyim işe de en iyisi, 3 gün yatıp dinleniyim. artık iyileşmem lazım sıktı yani sdfs günlük bu kız ölecek sonunda. ben de yoğunum bugün. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 günlük noktaların nerde kuzum. çıplak gördüm seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar