Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 gün kapalı kalmadı mı işte?
o bana yas içindi de sıradan patilere açıklanmadı neyse çok yazmıyım xD
günlük burda hava süfer
serin filan terlemiyorum kedicigimle bahçede oturuyorum hatta bb

//mulgear
Mesaj tarihi:
sevgili günük,
facebook'taki resdoran işinden sonra şimdi de kendimi çiftlik işine verdim, iki ayrı çiftlik oyunu birden oynuyorum, inekler falan otluyo, harika bi ortam, keşke sen de burda olsan

bi de havalar çok sıcak be günlük, dışarda buharlaşıyodum bugün az daha. kış gelsin hiç gitmesin ya, battaniye filan güzel şeyler yani.
Mesaj tarihi:
postlar databaseden silinmemisler ama , nickine tikladiginda orda duruyolar.
geri gelmesini umut ediyoruz nice dopiklerin.

artik cuma günü ulm yolcusuyum galiba.
nütfen artik.
Mesaj tarihi:
başlığın "Çakma Günlük" olarak değiştirilmesini öneriyorum :)

Günnük naber len? yorgunum hafif, bi sürü iş var yarın ofiste. cebel durumları... haftasonu bakalım noolcek. :D
Mesaj tarihi:
sevgili gunluk
tatil iyi hos da ayri kalmasak kimseden
misal sevdigim herkes gelse
dogu gelsee
annem gelsee
kardesim gelse
ananaem gelse
onur gelse
dayim gelsee
gamze gelse
suat gelsee
hepimiz gitsek tatil yapsak
hayat ne guzel olurdu =(
Mesaj tarihi:
günlük,
dün gece ateşim çıktı heralde. çünkü yataktan kalkıp gelip nil'in açtığı günlüğe yazmışım ve hatırlamıyorum. sdfsd
birisine bişey dedim mi acaba ya?
neyse bronşit oldum işte. işe geldim yine de, herkese bulaştırıcam. öksürüyorum manyak gibi bi de, rahatsız olucak insanlar sdfs.
4 gün önce de uyurken sabaha doğru kalkıp bilgisayarımı almışım ve 3 kere şifresini yanlış girmişim. ama bunu şimdi hatırlıyorum. sonra napıyorum lan diyip kapadım. neden öyle oldu anlamadım. acaba rüyamda gördüğüm bişey mi beni tetikledi sdklfl
neyse yea yarın gelmiyim işe de en iyisi, 3 gün yatıp dinleniyim. artık iyileşmem lazım sıktı yani sdfs
Mesaj tarihi:
napae said:

günlük,
dün gece ateşim çıktı heralde. çünkü yataktan kalkıp gelip nil'in açtığı günlüğe yazmışım ve hatırlamıyorum. sdfsd
birisine bişey dedim mi acaba ya?
neyse bronşit oldum işte. işe geldim yine de, herkese bulaştırıcam. öksürüyorum manyak gibi bi de, rahatsız olucak insanlar sdfs.
4 gün önce de uyurken sabaha doğru kalkıp bilgisayarımı almışım ve 3 kere şifresini yanlış girmişim. ama bunu şimdi hatırlıyorum. sonra napıyorum lan diyip kapadım. neden öyle oldu anlamadım. acaba rüyamda gördüğüm bişey mi beni tetikledi sdklfl
neyse yea yarın gelmiyim işe de en iyisi, 3 gün yatıp dinleniyim. artık iyileşmem lazım sıktı yani sdfs

günlük bu kız ölecek sonunda. ben de yoğunum bugün. negzel.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...