Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asansörde damacana fantezisi

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

MasterHapLo said:

Dragonmax said:

AHDUASHDUASHDUASHYDUAS damanca türbanı ftw

edit:
ama ya tam tersi olsaydı.. adam "o damacananın" o türban içinde çıplak olduunu düşünüp iice haleyana gelip damacanaya saldırsaydı ne olcaktı

sanki kendi fantazin gibi anlatmisin
iranda olan olay. hatta şöle sölim, iranda en çok olan olay.. biliorum çünkü haberlerde görüorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

abi damacanayla masturbasyon yapabiliyosa, ben o elemanı marc dorcelde yıldız yapıyım.

artık memlekette gül gibi çocuk sıfatı yerine kol gibi çocuk mu demeye başlasak nedir.

devlet yeterli tesislere ve teşvik sağlamaya muktedir olmalıdır. gerekli alt yapı yatırımları ile söz konusu arkadaşımız -ki kendisi yanlış yönlendirilmiş, yolunu kaybetmiş bir bireydir- neden bir marif dörsel de yıldız olmasın ki? pek şükür ki milletimiz damacana kalınlığında bir azime sahiptir ve bu azim karşısında hiç bir kapı ve hiç bir anahtar deliği kilitli kalamaz.

biz devletimizden bu konuda çalışmalar bekliyoruz. gelin hep beraber bu devrimi yapalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

ben anlamıyorum, neden ellerini değilde bole abuk şeyleri kullnıyolar, yok damacana yok conta, yok kavun, yok tavuk... anlamıyorum cidden

aslında bu arkadaşlar cahil.. aileleri bunlara leylekler masalını bile anlatmamış. neyi ne yapacaklarını bilemiyorlar. adam ne bulursa sokuyor, deniyor. bir nevi deneme yanılma yöntemi.. doktor bir arkadaşım var, morga gelen cesetleri biliyor, adamlar prize sokmuşlar! çaresizliğin bu kadarı işte.. bu ülkede rendeye, rondoya, orko*'ya sokanlar var! evlendikten 9sene sonra bile karısı bakire olanlar var.. doktora gidiyor "bizim çocuğumuz olmuyor" diye.. adam senelerdir göbek deliğini zorlamış çocuğu içeri enjekte etsin diye.. hamilelikte karın şişiyor ya, işte onu deniyor, şişirecek karnını karısının.

devletten bu konuda atılım bekliyoruz. bakınız bi doğu sorunu var bu ülkenin. bu konularda bir şeyler yapılması lazım ki kavunlar, damacanalar, tavuklar huzura kavuşsunlar.

*orko
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...