sifkal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Allah tan damacana su kullanmıyorum. Kullananlara afiyet olsun.... (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Nolcak ya protein işte. sen günde 7 kilo klor yiyosun daha mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 abicim, bursa, of neyse ben gemlikliyim zaten ahasdga Da, hangi firma acaba, çünkü depozitolu bunlar, adam gibi yıkanmaz falan, ıyk O değil de, sen kapatırsan küçükbalıklı evlerini, olacağı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Damacana yapı itibarıyla pompaya müsait zaten.Bknz ne dedi Cüppeli hocamız "Öyle damacanalar var kii......." Not:yukardaki geyikleri benden önce muhtemelen23424 kişi yapmıştır ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 abi damacanayla masturbasyon yapabiliyosa, ben o elemanı marc dorcelde yıldız yapıyım. artık memlekette gül gibi çocuk sıfatı yerine kol gibi çocuk mu demeye başlasak nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 damacanayla nasıl mastürbasyon yapılır, damacananın ağzı zevk verecek kadar dar değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 MasterHapLo said: Dragonmax said: AHDUASHDUASHDUASHYDUAS damanca türbanı ftw edit: ama ya tam tersi olsaydı.. adam "o damacananın" o türban içinde çıplak olduunu düşünüp iice haleyana gelip damacanaya saldırsaydı ne olcaktı sanki kendi fantazin gibi anlatmisiniranda olan olay. hatta şöle sölim, iranda en çok olan olay.. biliorum çünkü haberlerde görüorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 "midye dolma" said: damacanayla nasıl mastürbasyon yapılır, damacananın ağzı zevk verecek kadar dar değil ki? bizde öbür türlümü bi genişlik uygunluğu var acaba diye düşünüyoruz zaten başından beri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 belki adama yeticek kadar dar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ahaha bobiler hemen el atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bence haber yanlış anlatılmış olay mastürbasyon değil bir kere tecavüz.Asansörde mastürbasyon mu olur, tek yakalayınca ırzına geçmiş işte damacananın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Esh said: abi damacanayla masturbasyon yapabiliyosa, ben o elemanı marc dorcelde yıldız yapıyım. artık memlekette gül gibi çocuk sıfatı yerine kol gibi çocuk mu demeye başlasak nedir. devlet yeterli tesislere ve teşvik sağlamaya muktedir olmalıdır. gerekli alt yapı yatırımları ile söz konusu arkadaşımız -ki kendisi yanlış yönlendirilmiş, yolunu kaybetmiş bir bireydir- neden bir marif dörsel de yıldız olmasın ki? pek şükür ki milletimiz damacana kalınlığında bir azime sahiptir ve bu azim karşısında hiç bir kapı ve hiç bir anahtar deliği kilitli kalamaz. biz devletimizden bu konuda çalışmalar bekliyoruz. gelin hep beraber bu devrimi yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ben anlamıyorum, neden ellerini değilde bole abuk şeyleri kullnıyolar, yok damacana yok conta, yok kavun, yok tavuk... anlamıyorum cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 birini dene, belki anlarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yuh be abi haberi yeni gördüm daha,rezillik lan bundan sonra su getiren elemanlara dikkat edicem eger cadırı diklemisse geri göndericem lan lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Cuce said: ben anlamıyorum, neden ellerini değilde bole abuk şeyleri kullnıyolar, yok damacana yok conta, yok kavun, yok tavuk... anlamıyorum cidden aslında bu arkadaşlar cahil.. aileleri bunlara leylekler masalını bile anlatmamış. neyi ne yapacaklarını bilemiyorlar. adam ne bulursa sokuyor, deniyor. bir nevi deneme yanılma yöntemi.. doktor bir arkadaşım var, morga gelen cesetleri biliyor, adamlar prize sokmuşlar! çaresizliğin bu kadarı işte.. bu ülkede rendeye, rondoya, orko*'ya sokanlar var! evlendikten 9sene sonra bile karısı bakire olanlar var.. doktora gidiyor "bizim çocuğumuz olmuyor" diye.. adam senelerdir göbek deliğini zorlamış çocuğu içeri enjekte etsin diye.. hamilelikte karın şişiyor ya, işte onu deniyor, şişirecek karnını karısının. devletten bu konuda atılım bekliyoruz. bakınız bi doğu sorunu var bu ülkenin. bu konularda bir şeyler yapılması lazım ki kavunlar, damacanalar, tavuklar huzura kavuşsunlar. *orko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Cuce said: ben anlamıyorum, neden ellerini değilde bole abuk şeyleri kullnıyolar, yok damacana yok conta, yok kavun, yok tavuk... anlamıyorum cidden aquila said: birini dene, belki anlarsin. Gittim burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Cuce said: ben anlamıyorum, neden ellerini değilde bole abuk şeyleri kullnıyolar, yok damacana yok conta, yok kavun, yok tavuk... anlamıyorum cidden aldatma içgüdüsü elini damacanayla aldatıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 şunları da gördüm ama hala damacana çok farklı geliyor be http://www.cracked.com/article_17098_6-strangest-objects-people-were-caught-having-sex-with.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abi kavunla yapan vardı bide ya oda efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sqarty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ne kadar çok uzatıldı bu mevzu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 damacana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ters tepki http://i44.tinypic.com/6qe8gh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar