Holy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 şikayetler çok yoğun zaten şu sıralar her yerden. bir kaç yer ceza yedikten sonra görürüm o içirenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Ben gene kapalı içilmeyen alana gitmicem ki:=) ne değişecek anlamadım. Açık alana gidicez sen gene masada yanımda oturup gene pasif içici olacaksın. Şimdi kapalı mekanda olsakda 2 arkadaş ben kapının önüne çıkıcam sigara içicem sen masada mı bekliceksin yoooo, kalkıp benimle tonla içenin arasına geleceksin. Sen git iç diyecek arkadaşım yok benim :=) Ben sinema aralarında dışarı çıkartıyorum insanları sinemadan lol Basit bir halta yaramaz bir iş bu :D Not: dün gece gittim mis gibi nargilemide içtim, sigara mıda adamın 5 katlı nargilecisi var nargile satmayıp kirayı ne ile ödeyecek? ne yeri iyi nede manzara var nefis nargilesi dışında adamda hiçbirşey yok beni bir cafeye çekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 valla yasadan sonra iki defa yemeğe gittim gayet insanlar dişarı çıkıp içip geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 İçene mekan sahibi bir şey demiyorsa da zabıta çağırırız, ha o da gelmiyorsa ya da içenler gelemeden kaçtıysa da zaten yasa çiğnemeyi marifet sanan kırolar ordusunun yüzbinlerce neferinden biridir, evrimini tamamlamasını ummaktan başka yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 dün ilk defa mekana gittim sigara dumanının olmamasından rahatsız oldum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Fena rüşvet döner benden söylemesi gerçi benim bırakmama vesile olacak bu yasa çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 çok basit çözülmüştü şimdi tadı kaçtı, tamam rahatsız oluyorsunuz haklısınız. biz içelim dışarda balkonda bilmemnede, yada sigara içilebilen bölümlerde e yanınızda içmememiz ok de bizim sigara içeceğimiz alanlara el atmak nasıl bi alaka sen sigara odasına girip off burada duramıyorum ben leş gibi kokuyor dersen hakkın kötektir.. hak verme ve alma konusunda adaletten çoooookkk uzağız çoookkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ohh şirkete de sigara içebilmek negzel yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Geçen sayfalarda yazıp ilgi görmeyince dikkat çekme çalışmalarını tazelemişsin bakıyorum Dragonmax :p Şirketle konumuzun ne alakası var onu (yine) anlamadım, yasa çıkmadan önce şirketin orta yerinde (belli bir seviyenin üzerindeki şirketlerden bahsediyorum tabii) sigara içebiliyor muydun sanki? Belirlenmiş alanlarda içersin anca. Hiç içme diyemezler, çünkü onları ilgilendirmediği gibi işlerine de gelmez. Verimi düşürür, bütün çalışanlar gergin olur falan filan. Şirkete de gelip kimse sigara denetimi yapmaz yasa kapsıyorsa bile, kendi verecekleri bir karardır. Kafe, bar, alışveriş merkezi vs. hakkında konuşuyoruz biz daha çok. "Yasak geldi ben daha çok içiyorum afhususu" tarzı yorumları da, zamanında Star Haber'de hayat kadınlarından AIDS kapmış bir amcamızın "ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN OLSUN EHUH" demesine çok benzetiyorum ben, eğlenceli oluyor izlemesi. Sosyolojik bir deney gibi, dramatik biraz ama. Coder; "sigara odası" ile ne alakası var bunun? Tamamen camlı bölme ile ayrı havalandırma vb. şartı getirseler, kafelerin yaısı bir açığını bulur veya rüşvetini verir, işine bakar. Sigara ruhsatı diye bir şey çıkarsan, kimse gidip de "ben sigarasız kafe açıyorum" demez, hem rüşvet hem fiyasko olur. Türk insanının bu yapısından dolayı, kapalı alanlarda sigara içilmiyor, mis. Açık alanlarda yine serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Daha çok içiyorum dememiş ki adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 "Beni etkilemedi ki, acımadı kii" demek de aynı kapıya çıkıyor :) Keşke insanlar bunu fırsat olarak falan görse. Görenler de var gerçi şu topikte bile. Yeni bir asilik kapısı olarak gören veya marifet sananlara da (annem de dahil malesef bu gruba) artık yapılacak bir şey yok, bir nesil geçsin baya bir azalacaktır sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Baggio said: Geçen sayfalarda yazıp ilgi görmeyince dikkat çekme çalışmalarını tazelemişsin bakıyorum Dragonmax :pyok be aa manyak :D ne ilgisi var.. bi girdim baktım, kaç sayfa millet birbirine girmiş, sigara öle böle içilio içilmio.. gene bi nispet yapasım geldii.. bakma sen bana, ben bu topik ilerledikçe ara ara girer ohh sigara içiom hem de şirkette yaparım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Fırsat olarak görmekle alakası yok durumun, ben sigara içiyorsam kendi özgür irademle içiyorum. Tamamen bana ait bir seçim ve benden başka birini etkilemediği sürece de kimseyi ilgilendirmez. Sigaraya olduğundan fazla anlam yüklemek "Asilik" "Marifet" kılıfına sokmak mallıktır, o ayrı. Nesille nasıl bağlantı kurdun onu da anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Etkiliyordu işte, empati yapmamak da özgür iradeniz olmuş demek ki. Bağımlılık maddesini özgür irade sanmak da iradesizliğin ciddiyetini gösterir olsa olsa :p Seneler önce toplu taşımada yasaklanması sayesinde benim neslim bilinçaltında "oha olur mu öyle şey" mantığıyla yetişmiş ise, bu yasa sayesinde de çocuğumun nesli kapalı mekanda içmeye karşı büyük ölçüde bu bilince sahip olacak. Yazılmıştı önceden de, algıda seçicilik olmuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bizim şirkette herkes özgür iradesiynen içio >:D<:)-D ps: ahahay çok güldüm kendime, evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Sigara icenler maldir. Sifir Sifir Yedi Confucius- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Baggio said: Etkiliyordu işte, empati yapmamak da özgür iradeniz olmuş demek ki. Bağımlılık maddesini özgür irade sanmak da iradesizliğin ciddiyetini gösterir olsa olsa :p Seneler önce toplu taşımada yasaklanması sayesinde benim neslim bilinçaltında "oha olur mu öyle şey" mantığıyla yetişmiş ise, bu yasa sayesinde de çocuğumun nesli kapalı mekanda içmeye karşı büyük ölçüde bu bilince sahip olacak. Yazılmıştı önceden de, algıda seçicilik olmuş galiba. Yanlış anlaşılmasın, kapalı yerde içmekten bahsetmiyorum ben, genel olarak sigara içmekten bahsediyorum. "Fırsat olarak görsün insanlar" dediğinde "Sigarayı bırakmak için fırsat olarak görsünler" şeklinde anladım, ona cevaben yazdım. Kapalı yerde sigaranın yasaklanmasının ne alakası var fırsatla yani, her durumda olduğu gibi buna da alışır içen insan. Şahsen bana koyan bir durum yok. Bağımlılık maddesi dâhi olsa, bağımlı değilken ve sonuçlarını biliyorken sigaraya başlamam özgür iradedir. Bırakmaya çalışıp bırakamadığın zaman özgür iradeden çıkıp bağımlılığa girer. İntihar etmek de özgür iradedir mesela, kendine kasten zarar veren adama sırf geleneksel fikir kalıplarının dışına çıktığı için yafta yapıştırmaya hakkın yok bence. Sadece olaya senden farklı bir açıyla bakıyordur. Kapalı yerde sigara içilmesinin yasaklanmasıyla ilgili yorum yapmıyorum şahsen, mantıklı/mantıksız bir sürü nokta var ama bütün Türkiye yanlış olduğunu düşünse bile hiçbir halta yaramayacağını bildiğimden anlamsız geliyor tartışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 adam 50 satır yazıdan 1 cümleyi alıntılayıp haklı konumuna sokmuş kendini. bereket bir sürü yapan var bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Ferrero said: Tenekeadam said: Abi ben sigara içen kızla öpüşmem.Ne o,kültabağı yalar gibi. güzel sigara içen bir kızla öpüşülür. sigarayı güzel içen yani. var öyle kızlar. canlandır gözünde. bir arkadaşımın dayısı anlatmıştı askerdeyken aç-aç'a gelen kadın vajinasıyla sigara içmiş o tür mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Ferrero said: adam 50 satır yazıdan 1 cümleyi alıntılayıp haklı konumuna sokmuş kendini. bereket bir sürü yapan var bunu. Yok öyle bir şey, sidik yarıştırmıyoruz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 baggio'dan bahsediyorum. benim postumla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konunun önceki sayfalarını bilmiyorum, benim hatam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bi alıntı hertürlü sorunu çözer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 DoGMeaT said: Ferrero said: Tenekeadam said: Abi ben sigara içen kızla öpüşmem.Ne o,kültabağı yalar gibi. güzel sigara içen bir kızla öpüşülür. sigarayı güzel içen yani. var öyle kızlar. canlandır gözünde. bir arkadaşımın dayısı anlatmıştı askerdeyken aç-aç'a gelen kadın vajinasıyla sigara içmiş o tür mü ? Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 waddafak ya o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar