Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bir arkadaşa 2 gündür msj atıodum tınlamıodu. msndne sordum meger tel nosu deismis. yeni nosunu aldıktan sonra "mını skm" die mesaj alırsan benim dedim. hemende o mesajı attım tabii. tabi no yu yanlış kaydetmek gibi bir amelelik ypmısım. 2 dakka sonra mesaj geldi "seni serefsiz seni ananı bilmemne bilmene" onda sonra bu saran herif sülük gibbiaramaya basladı. bi 30 dakikadır arıyor. az önce acsana telefonu ibne diye bir mesaj attıktan sonra adamı caldırdım.bunun üstüne adam beni aradı adamda boru gibi bir ses birada dogu aksanı, tam bir amele nerden baksan. "şerefsiiiz...." die adam giril yaparken böyle hızlı konusan japon aksanıyla nani nani dedim. az bekledim ingilizce hello dedim. az daha bekledim millenium earl aksanıyla konbanwa dedim, bu sırada arkadas annemle ilgili düşncelerini dile getiriyordu, bunun üzerine "bende liebe deine mutter" dedim e kapadım. adam son 10 dakikadır arayıp duruyor bense pişmiş kelle gibi telefonu açıp kontorlerin adama girmesini izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Ahahah adam hırs yapmış be ahaahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 A B E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 yabancı dille cvp verme fikride msndeki bir arkadaştan cıktı adam hala an itibariyle caldiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 yerini bulur böbreği alır söylim.açıklayan bi mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 HAHAHAHAHA ÇOK KOMİKMİŞ /KERMİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kim yardı /fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nereye bulcak. oteldeyim artı hat acık hat üzeirme kayıtlı bile deil. ps: adam inanmış hala arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abi olsun adam aldırtır seni yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bikere bizim arkadaşa da olmuştu. böbreği ile dalağını almışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 birazdan sızar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 gece gece cattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 daha ii taktik buldum. adma mesaj atıp bu yabancı dille taşak geçme fikrini veren arkadasın nosunu yollayıp bana budan ulaşabilirsin dicem. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bence bir sonraki post ki$isel e acilacak ve baslik yine yarildim olacak. ama bu sefer mecazi anlamda olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 belki beleş vardır adamda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bu arada fena tirsmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bizimde bir arkadaş böyle dalga geçiyordu nasıl yaptıysa adam buldu bunu abavvv bi dövdü bi dövdü o gün bu gündür öyle bir şey oldumu hemen özür diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 reyou said: bence bir sonraki post ki$isel e acilacak ve baslik yine yarildim olacak. ama bu sefer mecazi anlamda olmayabilir. aadas repine abandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ahahah versene numarasını, patide konuyu okuyan herkes mını skm diye mesaj atsın sdfjhgsdkflsdşf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 adamınbiri, daha önce buyse ve horizon ve benzeri mitoz bölünen canlılarla kapısmaktan ban yemistim simdi allahın telefondan küfredden odunu yüzünden ban yemek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 aha adam uçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 AHA KAFASI YARILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Niye uçtu lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 adam yarilarak yorungeden cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ahahahahaah adam banlandı. meğer o numara paticiğin adminlerinden birininmiş sdfjhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar