Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bütün sene üniversitem 2.5 üstüne, sayısaldan sayısala her bölüme izin veriyor yatay geçiş diye kastm not kastım. hala yaz okuluna gidiyorum. 3.30-3.50 gibi bi beklentim var sınavlar falan umduğumdam iyi zaten. temmuzda yürürlüğe girmiş yasa hani şu sabancıda eşitsizlik var hele hölö ile başlayıp, yökün şimdi tüm üniversitelere uyguladığı kanun. senin girdiğin seneki öss puanın yetmiyorsa, yatay geçemiyosun. yetiyosa EA da sözel de her boka geçiyosun. go go imam hatip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 beter ol beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abi rica ediyorum benle uğraşma artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 hobaa, intihar sebebi lan bu, okulu yakarım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Dynun said: abi rica ediyorum benle uğraşma artık sana olan sevgimi anca bu sekilde yansitabiliyorum homoseksuelce gozukmesin diye. :( Dur de duracagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ne boktan olaymış bu ya. e ne manası kaldı lan. ben össden istediğimi alamadım diye yatay kasıcam belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Azmodai said: Dynun said: abi rica ediyorum benle uğraşma artık sana olan sevgimi anca bu sekilde yansitabiliyorum homoseksuelce gozukmesin diye. :( Dur de duracagim. abi biraz alınganlık var bende biliyosun :( öm at ben de sana aşkımı cevab-ederim. @roket: isyanlardayım cidden. fırsat eşitsizliği dediler, başarılı öğrenci nin ödülü olan yatay geçişin ağzına sıçtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 şu yasa beni bile yıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Admin tanıdığınız olsa bunlar başınıza gelmezdi............ Forumda adalet yok ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Benim gbi 4 yapıcan oturucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Olm 4 ne lan xD leftfordört :( Ben zaten geçemiyordum ya. Ama üzüldüm tabi hafiften. Biz okuyamadık bari imamlar bilim adamı, hukukçu falan olsun eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nasıl yani bilidğimiz yatay geçiş artık komple iptal mi edildi? herkes girdiği yerde kalcak.kimse yer değiştiremiycek. boyle saçma şeymi olur. ben şbp den mimarlığa geçemiycekm iyim şimdi? bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 İsviçreli bilimadamlarının yaptıkları araştırmaya göre, SBP'yi seçen öğrencilerin %99.6'sı ilk sene kasıp Mimarlığa geçmeyi düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 %99.9'u lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 çok saçmaymış. ben kendi puanımla o bölüme girebilecek olsam niye tırt bi bölümü yazıyim arkadaşım, malmısınız? gerçi benim yatay geçiş şansım yok ta... olanlara yazık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 YAZIK LAN BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 cak bitane kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 RAKIII RAKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 oha beni de yıktı, bariz annesizlik bu yasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 hangi bölüme geçmek istiyodun, hangi bölüme mahkum kaldın şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Dynun said: bütün sene üniversitem 2.5 üstüne, sayısaldan sayısala her bölüme izin veriyor yatay geçiş diye kastm not kastım. hala yaz okuluna gidiyorum. 3.30-3.50 gibi bi beklentim var sınavlar falan umduğumdam iyi zaten. temmuzda yürürlüğe girmiş yasa hani şu sabancıda eşitsizlik var hele hölö ile başlayıp, yökün şimdi tüm üniversitelere uyguladığı kanun. senin girdiğin seneki öss puanın yetmiyorsa, yatay geçemiyosun. yetiyosa EA da sözel de her boka geçiyosun. go go imam hatip. oha bu durum kesin mi? kardeşim seneye tekrar girer böyleyse. yatay geçiş yapar diye planlıyorduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 peki aynı bölümde kalıp başka üniversiteye geçiş olayıda değiştimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bendne onceki donemde 2 uzeri ortalamada gecis vardi 2.1le kiz gecti ben 3.2 ortalama yaptim okul gecis acmadi o sene ve sonraki sene ve sonraki sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 .21 nelanaansaldfspoofoffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar