alperozg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 forrest gump izledim tekrar.. efsane bi oyunculuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 söylendimi bilmiyorum ama belki yardımcı olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Kızdan ayrılınca death, black metal fln dinlenir usta ne yürek ısıtan filmi napcan yaşadığına mı şükretcen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 6 sayfa okumadım ama Ink izle izlemediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yaşamoın kıyısında izle dayı asıl cok kalp ısıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 what dreams may come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Friedman said: Kızdan ayrılınca death, black metal fln dinlenir usta ne yürek ısıtan filmi napcan yaşadığına mı şükretcen =P çok eski konu bu ya :D ama işte öfkeye dönüştüremediğim için güzel duygusal şeyler arıyodum. öfkeye dönüşse zaten küfrederim unuturum gider di mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 aksine öfkeye dönüşürse sindiremez insan, öfkeye dönüştürmeyecen yaşanmışlık dicen geççen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Yoo o zaman özlüyorum işte. Acı geliyo özleyince de. Beter olsun allaandan bulsun kaşar diyebilsem mesela, her şey çok güzel olurdu sdfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Intolerable Cruelty. neyden kurtulduğunu anlarsın biraz. dikkat: kadın zulmü içermektedir. manevi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 woman be my slave diycen başka bişey demiycen abi. Kadın hakları halt etmiş zamanında böyle şeyleri ellerine vermiyicektik. Bak antik uygarlıklara. çalışmak zorunluluğa hizmet etmektir diyip sırf kadınları ve köleleri çalıştırıyorlarmış. Orda öyle bırakcaktık hep diyorum hep diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 shut up woman get on my horse diosn yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 the cove http://blog.nj.com/entertainment_impact_tv/2009/07/large_the-cove-dolphins.jpg http://www.google.com.tr/movies?hl=en&dq=the+cove+movie&sort=1&q=The+Cove&sa=X&ei=jocJTMKgKIOM0gS75cFb&ved=0CBMQwAMoAg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Delikanlı adam canı sıkkınken bunu izler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar