alperozg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 forrest gump izledim tekrar.. efsane bi oyunculuk..
sdexsde Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 söylendimi bilmiyorum ama belki yardımcı olur:)
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Kızdan ayrılınca death, black metal fln dinlenir usta ne yürek ısıtan filmi napcan yaşadığına mı şükretcen =P
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 6 sayfa okumadım ama Ink izle izlemediysen
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yaşamoın kıyısında izle dayı asıl cok kalp ısıtır
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Friedman said: Kızdan ayrılınca death, black metal fln dinlenir usta ne yürek ısıtan filmi napcan yaşadığına mı şükretcen =P çok eski konu bu ya :D ama işte öfkeye dönüştüremediğim için güzel duygusal şeyler arıyodum. öfkeye dönüşse zaten küfrederim unuturum gider di mi? :)
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 aksine öfkeye dönüşürse sindiremez insan, öfkeye dönüştürmeyecen yaşanmışlık dicen geççen.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Yoo o zaman özlüyorum işte. Acı geliyo özleyince de. Beter olsun allaandan bulsun kaşar diyebilsem mesela, her şey çok güzel olurdu sdfsdfa
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Intolerable Cruelty. neyden kurtulduğunu anlarsın biraz. dikkat: kadın zulmü içermektedir. manevi olarak.
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 woman be my slave diycen başka bişey demiycen abi. Kadın hakları halt etmiş zamanında böyle şeyleri ellerine vermiyicektik. Bak antik uygarlıklara. çalışmak zorunluluğa hizmet etmektir diyip sırf kadınları ve köleleri çalıştırıyorlarmış. Orda öyle bırakcaktık hep diyorum hep diyorum
audale Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 shut up woman get on my horse diosn yani
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 the cove http://blog.nj.com/entertainment_impact_tv/2009/07/large_the-cove-dolphins.jpg http://www.google.com.tr/movies?hl=en&dq=the+cove+movie&sort=1&q=The+Cove&sa=X&ei=jocJTMKgKIOM0gS75cFb&ved=0CBMQwAMoAg
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Delikanlı adam canı sıkkınken bunu izler
Öne çıkan mesajlar