lokmanbey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 merhabalar, bende eskiden bir swg oyuncusuydum, oyunda uzun bir süre sadece craft la uğraştım ve şunu söyleyebilirimki bu oyun sadece craft sistemi için oynanabilirdi ki ben fazla savaşa girmezdim ve bunlarla uğraşırdım. daha fazla hiçbir oyundan swg kadar keyif almadım... saylılarımla....
sickdreath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Selamlar, oyuna yeni dahil oldum. SWG forumlarından herkesin nerede oldugunu tam çözemedim. Chimaera server'ını görmüştüm birkaç kişinin yazısında. Bende oraya kayıt oldum su an trial'ım. Ugrasmayayim mi yoksa herkes burada mi :)
sickdreath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 SWG'yi yukledim, Launchpad Enhanced update ediyor su anda.. Bu adımdan sonra tavsiye edeceğiniz neler vardır ?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 pre-cu swg serverı www.swgemu.com
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 wow tarzı mmolardan kaçarken dedimki şu swg ye bakim nolmuş yıllar geçti die..level sistemiyle karşılaştııım an soğudum zaten edit: birde coronet starportun önü boş moralim bozuldu :D bide image maker kalkmış =(
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 emu var alttaki konulara bi bak istersen
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 artık normal swg oynayan yok mu ? herkes emu da mı ? bende oynamak istiyorum bu swg ama emu'da zevk alır mıyım 0 dan başlıyorum.
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 swg y baya düzeltmişler diye bir duyum aldım. ilk zamanki nge den eser yokmuş. bende sadece orj. cd leri. var. sitesinden download ediliyormu. şu anki tümü.
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ben steam den aldım, 20 dolar veriyosun bide orijinal serverlarda general grevious'ın dönen zımbırtısından falan veriyo. bi sürü şey geliyo yanında yani:D sabah girdim azıcık oynadım. bounty hunter açtım, heves etmiştim ona. biraz öğreniyim oyunu sonra emu'ya gelicem.
tunch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 emudaki oyunla şu anda liveda olan oyunun neredeyse hiç alakası olmadığını da biliyosun değil mi :)
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 biliyorum baya bi okudum. bu nge den önce ki hali var orda oyunun. şimdi ben after nge versiyonunu oynayıp sonra emu'ya bakacagım. bakalım gercekten dediğiniz kadar var mı. gerçi şuanda oynuyorum çok zevk vermiyor swg. quest üstüne quest, şimdi istasyondayım bi tane çıkmadan bi level 10 olayım dedim. onunla uğraşıyorum. şu hedef alıp vurma olayı çok sinirimi bozdu, aksiyon oyunu mu lan bu !?
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 chimera serverındayım bu arada. adım Sphero.
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Emu bitmiş durumda. Eski den patch öncesi ptr test serverindeki gibi. prof. ları test ediyorsunuz. Yani şu anda son test leri yapılıyor. Tamam bitti. demelerine az kaldı.
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 abi emu daha iyi olcak diyosanız ona geçerim zaten. çünkü şuanda oyun çok boş, mos eisley'e geçtim level 20 oldum dün, ve bomboş yani bütün oralar. insan göremedim daha. bide oyun sistemi biraz bozuk geldi ya, ne biliyim. bi garip yani. böyle oyuna para ödemiyim bide aylık.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 level diyosun swg level level swg
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ordayız burdayız. Swtorda buluşuruz. Da Sith mi Lİght side mıyız ?
kath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Long live rebellion , long live FRF ! :D
Öne çıkan mesajlar