Tyronian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 /tell xxxx ile bize ulaşabilirsin, Osskta ve Igoki charlarında oynuyorum genelde :)
mir-ally Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Gladmir said: sus sen konuşma gayserili ! Vay vay sen yaşıyo musun? Hele hele buralara uğrar mıydın?
Biander Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 mir-ally said: Eclipse'in durumu nedir, bilen oynayan var mı? 4 sene sonra tekrar dondum. Eclipse terkedilmiş şehirlerden ibaret. Bence hiç gelme. Elimdeki kaynakları paraya cevirir cevirmez bende terkedecegim eclipsi.
Tyronian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Aktif Oyuncular başlığındaki yazınızı okudum, şu anda evet Chimaera dayız :) Bekleriz :)
tunch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 bu topic cennet gibi , swg oynayan ve begenen insanlar.. vay anasını 12 sayfa didik didik okuyamadım ama , indiriyorum clientı şu anda.. eski hesabı yeniden aktive edebilirim iişallah , elimde 2 tane account vardı eski zamanlardan kalma. oyunda hala "solo gruplarda" grind şeklinde mi yoksa grup halinde mi skill kasılıyor? görev sistemi/kasma sistemi nasıl durumda? craft değişmiş dediniz , eskisi gibi hammadde bekleyip kalitesine göre craft etme devam ediyor mu yoksa herkesin yaptığı aynı mı? akşam saatlerinde kalabalık ne alemde türk oyuncular dışında?
tunch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 karakter transferi 30 eylüle kadar devam ediyormuş. iişallah begenirim ve heyd silinmemiş olur da , geri dönebilirim heyd spinner olarak :D eclipseten transfer yokmuş. tüh. azıcık okudum forumlarda , oyun aslında olması gereken hale gelmiş sanki. level sistemi can sıkıcı gibi gözükse de , en azından "içerik" olan bir swgden bahsediyoruz gibi şu anda. bakalım , sanki hafiften heyecanlandım :)
Tyronian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Craft sistemi aynı aslında değişme yok :) Tekrarlıyorum: Europe Chimaera dayız, 2 tane türk şehiri var, birisinin Valisi benim. Şehirimiz Tier 3 ve her geçen gün ilerliyor. Şu anda 16 tane vatandaşımız var. Sehire gelmek isteyen oyunculara, evleri benden hediye :)
tunch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 eski infinity günlerimi gördüm :D cebimgde small naboo houselarla dolaşırdım .. level kasma sistemi nasıldır ona da bi cevap verebilir misin? eskisi gibi quanker mı kesiyoruz solo , yoksa gruphalinde mi takılıyoruz?
Biander Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Ustad sehre gelecegimde seni online yakalayamadim. Chimeredaki nikim Bleda bana yarin online olacagin saati mail atarmisin.
Tyronian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Hocam bu aralar pek oynayamıyorum fakat günün hemen her saati girebilirim :) Sen uygun olduğun saati söylersen daha iyi olur :) Ona göre ayarlarım bende
Tyronian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 tunch said: eski infinity günlerimi gördüm :D cebimgde small naboo houselarla dolaşırdım .. level kasma sistemi nasıldır ona da bi cevap verebilir misin? eskisi gibi quanker mı kesiyoruz solo , yoksa gruphalinde mi takılıyoruz? Anlatayım, Level kasma sistemi grup halinde olmuyor malesef, sadece space için grup ve POB gemileri var. Solo olarak kendi seviyene göre npc ler kesmen gerekiyor. Zaten ilk 40-50 level da Legacy adı altındaki uzuun quest serisi var. Aynı zamanda Mission Terminallerde ilk 10 görev bonus XP veriyor. Onlarla Xp buff ile rahat 1 level alınıyor günde. Gerçi 70-80 lvl dan sonra onlarla günde 1 lvl almak zor oluyor biraz :) Atladığım şeyler varsa arkadaşlar eklerler.
tunch Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 eskiden değişen bişey yok yani kasma olarak. peki kasma bittiğinde nedir olay? end game nedir pvp dışında?
Tyronian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Heroic ler var, zaten onlar apayrı bir olay :) Pek bilgim yok ama bu Heroic konusunda :)
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 heroicler 2 sene once guzeldi bayaa kaptırınca yapılıyor, o zamandan beri gelistirmislerdir de. uzaydaki heroic serverda ilk yapmaya calısırken cok delirmistik hatırlıyorum eglenceliydi bayaa
Biander Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 peki nedir bu heroic olayı anlatabilecek olan varmı ?
HalukHakanKaan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba :) yazilanlari okudum azcikta ben bilgi vereyim istedim :) Soran arkadasin biri icin yaziyorum oyunda end game diye birsey yok cunku online game :D Ayrica heroicler ve surekli eklenen seyler oyunun sonunu getirmeyi engelliyor.Heroicler kisaca soyle: Oyun icinde toplam 5 heroic instance var.Bunlar IG,Axva Min,Tusken King,ISD(Stardestroyer),ve son olarak instancelarin en eylenceli ve azcikta nub lar icin zor olani Exar Kun :).Butun heroicler birer prequest ile acilmaya basliyor.Tum prequestleri aurillian village dan aliniyor.Hepsi ayri eylenceli questler ve cok zaman da almiyor yaparken bir an once bitse de su instance lara girsem diye dusunebilirsiniz :)Her instance bitirildiginde 1 Token sahibi oluyorsunuz bu tokenlari village da yaptiginiz kisa bir gorev ile aldiginiz token box a depoluyorsunuz.Yine village da bulunan bir NPC bu tokenlarla satin alabileceginiz uzerinde professiona gore hazirlanmis muhtesem statli jevellery setler veriyor.Ornegin her professionun alabilecegi bir heroizm set var ki ben butun toonlarinda kullaniyorum toplamda 150xAgility/precision/strengh/consution/stamina/luck tum statslarinizi yukselten bir 5 parcali jevel setiniz oluyor.Buna benzer her ayri profession icin 4 ayri set olmak uzere seciminiz olan oyun sekline gore setlerinizi bu heroic instance lari yaparak topluyorsunuz ayrica buralardan dusen rare lootlarlada para ve silah ihtiyaclarinizi da karsiliyorsunuz.Sunu belirtmek isterim ki instancelardan dusen silah sematicleri hala oyundaki en iyi silahlardir.her biri ozelligi ayird edilmeksizin +2 Attack bonus veren silahlar sadece bu instancelardan :.. Acikca soyleyebilirim ki ben butun zamanimi PVP ve BF(battlefield)lerle gecirmekteyim cunku oyun icinde ihtiyacim diyebilecegim hic birsey yok..Tum silah ve armorlara sahibim ayrica 1 toonum weaponsmith oldugu icin silahla ilgili butun her seyimi kendim yapiyorum(fakat yeni sistemde guzel silah elde etmek gercekten zor).Silahlarda cap(max) yapmak oyun icindeki luck ile baglantili oldugu icin her zaman cap silah yapmak ta zor.Ama imkansiz degil :)Ben de su aralar cok sık olarak online olamasamda arada girip pvp ile rank lerimi yani rank buff larimi koruyorum.Contact icin mail atabilirsiniz arkadaslar bu sekilde iszleri arkdas listeme eklerim ve online oldugumuzda birbirimizle irtibata daha kolay geceriz. benim toonlardan bazilari 'haluk haluk' hakan' kaan' sezen Herkese iyi oyunlar eylenceli zamanlar dilerim :) Haluk.
Tyronian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Haluk abi ellerine sağlık, gayet açıklayıcı bir yazı olmuş :) +rep :D :D :D
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 HalukHakanKaan said: Soran arkadasin biri icin yaziyorum oyunda end game diye birsey yok cunku online game :D end game bir online oyun terimidir. ama bu terim "game over" anlamını taşımaz. end game derken, bir karakter level veya skill açısından ulaşılabilecek maksimum seviyeye veya yakınına gelip ekipman olarak da üst seviye ekipmanları aldıktan sonraki durum kastedilir. yani "end game'de durum nedir?" diye sorulduğunda "e peki kastık maxladık, en iyisini giydik, sonrasında oynamak için hala sebep oluyor mu yoksa çoğu oyun gibi sıkılıp oyunu bırakma aşamasına mı geliniyor" gibi şeyler kastedilir. tunch da zaten onu sormuş. pvp dışında end game ne vaad ediyor?
mir-ally Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Yahu herkes Chimeradayız şöyle güzel böyle eğleniyoruz yazmış ama son bir haftadır her gün Chimera'da açtığım bir karakter ile uğruyorum, nicklerinizi ekledim ama 1 kişiyi bile online bulamadım. Ayrıca Chimera halkının da çok yardımsever olmadığını farketmem de uzun sürmedi.. Ben yine Mirally olarak Eclipse'de takılıyorum. Eclipse'in Communitysi kesinlikle çok daha seviyeli ve yardımsever... Ayrıca bazı ihtiyarları da etrafta görecek olmanın heyecanı var içimde.. :)
Tyronian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Hocam ben uzun bir süredir oyuna giremiyorum ve sanırım bundan sonra uzun bir süre de giremeyeceğim.. Planlandığı gibi gitmedi hiç bir şey. Şehiri yıkma kararı aldım. Kısaca oyunu bırakmak üzereyim diyebilirim.. Ama olsun, başka oyun, başka galaksi aynı ad. Igoki ve Osskta adında SWTOR da olacağım elbette! :)
Levent Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Merhaba arkadaşlar, SWGye ilk başlayanlardan biriydim bende, ismim Enaxa idi. Üzerinden bayaga zaman geçti ve çok şey değişmiş galiba, şimdi oyuna dönmeyi düşünüyorum ama bir sorum olacak, benim için en güzel olan şey o zamanın inanılmaz craft sistemiydi, mesela herkes x silahını yapabiliyordu ama kullandığı madene göre kalitele değişiyordu gibi.. böyle inanılamz unique craft sistemi devam ediyor mu ? yoksa WoW daki gibi kullanılmaz iğrenç bir hale mi getirdiler?
mir-ally Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Craft sistemi devam ediyor. NGE'den sonra baya bir updateler gelmiş daha da karmaşık ve güzel bir hale gelmiş gibi görünüyor. Eclipse'deyiz. Rebeliz. Mirally, Niomir ve Miris benim nicklerim.
Öne çıkan mesajlar