Tyronian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Ortak senin yeni char ın adı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 hala aktif oynayan var mı bu oyunu? ewde swg buldum :D ne zaman almışım veya hediye mi edilmiş hiç bi fikrim yok ama 3expansion paketini içeren bi box var elimde :D deli gibi canım sıkılyordu bu aralar, başliyim diyorum ama kafama takılan sorular var bi yardım eli plzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Tabiki oynayanlar var :) Sor sorularını, cevaplayalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archillea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 http://img441.imageshack.us/img441/9658/screenshot0178.jpg Yeni Armor =) nasıl olmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Tineyc Mutant Ninca Törtıls ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yaf bişi daha sorcam şimdi ben son expansiyonu almasam yine oynayabilirim demi? şu 1 aylık bedava süresini deneyim bi son expansiyonu almadan diyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bide benim şu an elimdeki laptopta ati x800 kart var, lowda fln çalıştırır demi oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 İki soruya da evet :D Server Europe Chimaera bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yüklüom la oyunu tutmayın beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bende biraz önce açtım accountu... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ya 30günlük süreyi kullanmak için de subscribe etmek lazım değil mi wow gibin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 lazımmış eeth :) neyse başladı patchleri kurmaya. 6yıllık bir oyun olduğunu düşünürsek bayağı bekliyecem patchleri sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Oo çok güzel 2 yeni oyuncu daha oyuna geldi :) Oyuna girdiğinizde isimlerinizi yazarsanız sevinirim. Chimaera da sizi bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archillea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Arkadaşlar hoşgeldiniz Chimaera da Tyronian'ın valilik yaptığı bir Türk şehrimiz var. Oyundaki niklerim Arcillea (genelde bunda olurum ), Zanders ve Archie' bu niklerden bana yada Osskta igoki niklerinden Tyronian a ulaşabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa yardıma hazırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 yalnız patchler çok yavaş yükleniyor... 15le çekiyorum sony'nin serverlarından. daha tahmini 30saat var diyor pofff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ya şu patchleri yapmanın başka bir yolu yok mu? 6kb'lerle indiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archillea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 6 kb ile indiğini nerden görüyorsun bende yazmıyo patch yaparken :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 netlimiter vs vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Station launchpadi kapatıp aç birdaha, bazen öyle donmalar filan oluyor, kaldığı yerden devam eder zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 netlimiter var eeth :) launchpad'i kapatıp bi daha açtım da pek değişmedi bi son yarım saattir 30la fln çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Eğer arkada herhangi bir program çalışıyorsa o bile etkiliyor olabilir. :) Hele bir download programı ise hemen kapat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 yok yaf bişi yok arkada torrenti fln kapattım zaten. bi 90lara çıkıyor sonra yine 30lara iniyor fln anlayamadım neyse 2 -2.5 saat bişi kaldı. aranızdayim ondan sonra :) bu arada aklıma gelmişken sorayım. oyunun ticaret sistemi sandboxmu hala (sandbox deniyordu galiba o terime hani eve gibi, tüm ticareti oyuncular döndürüyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archillea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Evet oyunda ekonomi oyuncular üzerine kurulu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Bu galakside ticaret bizden sorulur! Galaksinin en çok yırtınmış ama "Kina" adı verilen hatun yüzünden bir şey yapamamış olan zanaatkarı. Ya kadın 10k lık şeyleri 2-3k ya satıyor. Sonrada ekonomi diyoruz. :( Tabi yapamayız satış filan! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 arkadaşlar bu arada girdim oyuna, ilk qları fln yaptım biraz alışayım diye, hud'u fln bayağı güzel yapmışlar alışmak kolay oyuna, gerçi q ları gösteren waypoint topu iice bebe işi olmuş :) direk jedi seçtim oyuna girer girmez, hevesimi alıyım diye :) yalnız jedi'nin direk seçilebilir olmasını pek beğenmedim, keşke ne bileyim bayağı bir lvl sonra jedi olabilseydik, tüm server jedi kaynıyordur şimdi. birde statları biz veremiyoruz galiba? lvl3 oldum oyun hep kendi atadı statları. neyse akşam bayağı bir oynarım, şimdi nası bişiymiş diye girdim. Bu arada uzayda dolaşmakta zevkli olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar