Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski oyunculara çağrı - Dönün ! =) (ss ler başlıkta )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hala aktif oynayan var mı bu oyunu?
ewde swg buldum :D ne zaman almışım veya hediye mi edilmiş hiç bi fikrim yok ama 3expansion paketini içeren bi box var elimde :D

deli gibi canım sıkılyordu bu aralar, başliyim diyorum ama kafama takılan sorular var bi yardım eli plzz...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar hoşgeldiniz Chimaera da Tyronian'ın valilik yaptığı bir Türk şehrimiz var. Oyundaki niklerim

Arcillea (genelde bunda olurum ),
Zanders ve
Archie'

bu niklerden bana yada

Osskta
igoki

niklerinden Tyronian a ulaşabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa yardıma hazırız.
Mesaj tarihi:
yok yaf bişi yok arkada torrenti fln kapattım zaten. bi 90lara çıkıyor sonra yine 30lara iniyor fln anlayamadım

neyse 2 -2.5 saat bişi kaldı. aranızdayim ondan sonra :)

bu arada aklıma gelmişken sorayım. oyunun ticaret sistemi sandboxmu hala (sandbox deniyordu galiba o terime hani eve gibi, tüm ticareti oyuncular döndürüyor)
Mesaj tarihi:
Bu galakside ticaret bizden sorulur!

Galaksinin en çok yırtınmış ama "Kina" adı verilen hatun yüzünden bir şey yapamamış olan zanaatkarı.

Ya kadın 10k lık şeyleri 2-3k ya satıyor. Sonrada ekonomi diyoruz. :( Tabi yapamayız satış filan! :(
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu arada girdim oyuna, ilk qları fln yaptım biraz alışayım diye, hud'u fln bayağı güzel yapmışlar alışmak kolay oyuna, gerçi q ları gösteren waypoint topu iice bebe işi olmuş :)

direk jedi seçtim oyuna girer girmez, hevesimi alıyım diye :)
yalnız jedi'nin direk seçilebilir olmasını pek beğenmedim, keşke ne bileyim bayağı bir lvl sonra jedi olabilseydik, tüm server jedi kaynıyordur şimdi.

birde statları biz veremiyoruz galiba? lvl3 oldum oyun hep kendi atadı statları.

neyse akşam bayağı bir oynarım, şimdi nası bişiymiş diye girdim. Bu arada uzayda dolaşmakta zevkli olmuş...
  • Yeni Oluştur...