Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Girerim bu akşam, muhtemelen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Daha da gelmem swg'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Oyun içi adım Oweele Jizn Random gençliği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archillea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Spy For The Win =) http://img269.imageshack.us/img269/350/screenshot0103.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 rebel for the lose(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 rebel for the win derim :) Bugün o kontrol çakan inspectorların kafasına sıkmak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 For The Alliance :) Rebel yandaşlarımız fazlalaşıyor! .. *Arkadan Stormtrooperların yürüme ve konuşma sesleri gelir* Politikacıyım ben işim olmaz Rebelİmperal ile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta oyunda olamayacağım. Süre uzayabilir ve ya kısalabilir, haber veririm size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 1 hafta dedigin 40 level eder,seni gecersem kusuruma bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Elimden geldiği kadar erken geleceğim, bu gün yarın gelirim umarım :) Yetişirim yani sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bende kasıyorum 1 haftada 40'ı görürmüyüm bilmemde 30 görürüm gibime geliyor. Malum sosyal hayat :) Şimdilik 14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ben en son geçen yaz oynamıştım galiba account duruyomudur karakter falan /bide bu site baya değişmiş çözemedim ben yeni expansion falan çıkmış galiba ben yeni bi expansiona para vermek istemiyorum sadece accountu açtırıcam, nerden yapıyoruzki onu /bide oyunu nerden indirebilirim yau cd si falan kayıp normal olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Geri geliyorum inşallah bu akşam :) Kredi kartı ile ilgili bazı problemler çıktı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 EagleEye said: ben en son geçen yaz oynamıştım galiba account duruyomudur karakter falan Duruyordur tabi, bir dene istersen. Ama 1 aylık bedava dün bitti yanılmıyorsam. En azından benimkisi. Bir dene istersen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 oha 1 ay bedavamı vardı /nerdeydi o bi ay bedava bende bakim bitmemiştir belki :) bide en son oyunda para sıçıyodum ben param duruyomudur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Evet (:D İstersen dene bir daha girmeyi oyuna. 2 Tane Türk Şehri var, hemen herşey hazır sizin için. Gelin Artık oyuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 EagleEye said: oha 1 ay bedavamı vardı /nerdeydi o bi ay bedava bende bakim bitmemiştir belki :) bide en son oyunda para sıçıyodum ben param duruyomudur :P Hehe oyuna girerken sorun çıkmıyorsa 1 ay bedava devam ediyor demektir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 23 ünde bitmiş ta be ya bide ben hangi serverda olduğumu unuttum bi yazsanıza çok oyuncunun olduğu serverları hatırliim heheh /karakteri swgnin sitesinden görebiliyomuyuz ya accounttaki karakteri işte hangi serverda vs diye uoda vard ıya öle bişi /bria daydım ben galiba yanlış hatırlamıyosam bu arada. hala kalabalıkmı oralar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 EagleEye said: ... /bide bu site baya değişmiş çözemedim ben yeni expansion falan çıkmış galiba ben yeni bi expansiona para vermek istemiyorum sadece accountu açtırıcam, nerden yapıyoruzki onu /bide oyunu nerden indirebilirim yau cd si falan kayıp normal olarak :) Yeni gördüm bunları anlatayım; Expansionlar Rage of Wookies, ve Trials Of Obi-Wan (Jump to Lighspeed' i saymıyorum. Kendisi geliyor zaten) Accountu nereden açarım; SWG nin sitesine gir, yukarda station sony nin bi sekmesi var, oradan My Account'u bul ve subcription info gibi bir sey var, ona tıkla, accont adı ve şifresi isteyecektir. Ardından, Altta SWG vardır, eğer bu accountla baska SOE oyunu oynadıysan diğer oyunlarda çıkar. Ben Planetside ve EQ2 ye bakmıştım mesala dallamalar Planetside'i 45 gün açmışlar, keşke swg açılsaymış. Neyse oradan SWG yi seç ve Subscribe de. Get MORE for an additional $15.00/mo* with Station Access! Diye reklamını yapıyor SOE altında YES ve NO var, NO yap. :D Bu reklamı yapılan şey tüm soe oyunlarında bir fiyat altına oynamak için yanılmıyorsam. Açılan pencerede ek paketler çıkar. Varsa istediğin seç, yoksa Continue de, Devamı kolay zaten. Sıradan :D Ne kadar hesabını açmak istiyorsan onu seç. Tekrar Cont. ve kredi kartı bilgileri vs. Kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 EagleEye said: 23 ünde bitmiş ta be ya bide ben hangi serverda olduğumu unuttum bi yazsanıza çok oyuncunun olduğu serverları hatırliim heheh /karakteri swgnin sitesinden görebiliyomuyuz ya accounttaki karakteri işte hangi serverda vs diye uoda vard ıya öle bişi /bria daydım ben galiba yanlış hatırlamıyosam bu arada. hala kalabalıkmı oralar hehe Bildiğim kadarı ile karakterler görünmüyor siteden. Biz Chimaera dayız. İmzamda ve bu konuda baya bir Türk oyuncu listesi var. Su anda Starsider ve Chimaera kalabalık. Biz Chimaera dayız dediğim gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 oraya geçmek için paramı ödüyoruz bide geçmem para ödeniyosa hiç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 EagleEye said: oraya geçmek için paramı ödüyoruz bide geçmem para ödeniyosa hiç :P Bilmiyorum tam, bir ara bedava transfer vardı. Arka sayfalarda bilgi vardı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Hatta şu anda bildiği ve oyunda olan Türk oyuncuları yazayım :) Ben Osskta Igoki Erlis Co'oc Bunlar asıl kullandıklarım bir de diğer zibidiler var; Vurdumduymaz Albeni Archillea Archillea Iza'el HalukHakanKaan Haluk' Hakan' Kaan' Sezen 'Haluk F Fossas Mowwes Dregoth Oweele Jizn Aquila Moxaida sadATS2 sadness' Şu anda Pati den oynayanlar bunlar. Bunun dışında; Aleyna Kreon Bardal Valentine Ve birkaç kişi daha var, bazılarınızı atlamış olabilirim. Özür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sony station şeysini kurdum ama oyunu nerden download ediyoruz önce accountu aktifmi etmem gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 EagleEye said: sony station şeysini kurdum ama oyunu nerden download ediyoruz önce accountu aktifmi etmem gerekiyo Bak işte onu bilmiyorum :/ Bendeki Station Launchpad yok, Direk SWG nin launchpad i var. Çok değiştirdiler. İçine etmediği bir Launchpad var dı onu ya yaptılar :/ En güzeli eskisiydi. Her şeyin. Launchpad inde oyununda. Bir araştırayım onu bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar