Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abi aletin olayi oyun zaten onu herturlu karsilicam ben yanindaki getirilere gore bi belirgec yapmaya calisiyorum dsi fiyatinin hakkini veriyo mu yoksa ds lite yeterli midir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 dsi 500 milyon türkiye'de yazık günah o paraya. İnternet'e giricem diyorsan psp al. hic bulasma Film'de izlersin psp'den amma velakin bildiğim kadarıyla yeni psp'ler kırılmıyor (korsan oyun yok) Umd'den oynamak'ta işkence değil ölüm........ Daha fazla pil yemeside cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Abi mütiş pahalı. Direk 600 lira gibi fiyata satıyorlar sıfırı. Spot'ta yeni ürün için çok tehlikeli. Sen en iyisi güzel bir dslite al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nintendoları bilemeyeceğim de psp de internet için çok başarılı değil. Paticik'e girer, bilgisayar olmayan arkadaşının evinde modem varsa yemeksepeti'ne girer. (edit: ayrıca msne de girer ebuddy gibi sayfalardan, çok can sıkıntılı zamanlarımda yardımcı olmuştu da pek hızlı yazılamıyor haliyle yön tuşlarıyla) Bu saydıklarım da tatminkar oluyor ama bol resimli, animasyonlu sayfalarda kasıyor. Alette 64mb ram olsa bile browser 16mb kadarını kullanıyor diye biliyorum. Bu dediklerim cracksiz psp için geçerli, homebrew browserlarda durumun nasıl olduğunu bilmiyorum. Hayal kırıklığı olmasın diye yazdım. UMD'yle ilgili olarak; yeni psp umdsiz olacağından eğer orijinal oyun satın alırım ben zaten dersen eski oyunları da psn'e koyacaklardır, yeniler de kesin olarak hem umd formatında hem de psn'de satılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 dsi i zaten amerikadan getirtecem daha makul bi fiyata ds lite da karar kirarsam gider direk alirim abi ucuzmus lite 250-300 ytl falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Ekipman Gibi DsLite yanına; Ds oyunları için R4 ve benzeri kart, Gameboy Advance oyunları için SuperCard, Güzel mi güzel bir koruma çantası, Kopmak için ise Guitar Hero paketi.[Spotu Kadıköy'de 40 lira.R4'teki oyunla çalışıyor.] Hatta paran varsa, bir çok oyun için çok şahane kitler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 psp'den memnunum, film oynatmaktan müziğe kadar her işi yapıyor. oyun beğenip seçip alırsan güzel oyunlar var, daha salon konsolu gibi oyunlar genelde. grafikleri de iyi. ds ile gördüğüm kadarıyla ps3 vs wii gibi farklar sözkonusu aşağı yukarı. psp'nin en çok satan oyunu işte mmo gibi yüzlerce saat oturulup boss kesilen monster hunter freedom serisi. ds beni hiç cezbetmedi ekran konsepti olsun, donanımının kapasitesi olsun doğrusu. merak ettiğim oyunu da yoktu. kararını verirken özellikle ilgilendiğin oyunlar neler olabilir diye bir bakın derim. internet olarak ben pc bozukken paticik'e mesaj bile attım psp ile ama ipod yanında maalesef ilkel o bakımdan biraz. ama kullanılır yani grafikte ağır olmayan sitelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Monster Hunter Freedom nedir ya? Eğlenceli bir şeye benziyordu. Demosu çıkınca hevesle indirdim hatta. Hiç sarmadı. Berbat kamera açıları. Yanımdaki arkadaşım sayesinde hemen baymadan devam ettik, hırs yaptık da beceremedik yine de oynamayı. Yanındaki yardımcının da çıkarttığı sesler ayrı bir sinir bozukluğu. Bir şeyler becerip item düşürebilsem, 4 kişi oynansa belki daha zevklidir de... Benim için olmadığı kesin. Echochrome demosuna sardım bu ara. Defalarca oynuyorum, satın da alacağım büyük ihtimalle. Perspektif ile alakalı, çok basit çizimli bir oyun. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 monster huntera harciycagim zamanla oturur pearl/diamond da sifirdan 4-5 pokemonla adam gibi roster kasar attacklarina statlarina filan ince ayar cekip nette turnuvalara akarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Nintendo online oyun konusunda iyi mi genel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bence daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 PSP'de sadece fifa'09 deneyebildim, onda da 1 maç bile tamamlayamadım. İnsanlar çıkıyor falan herhalde. Başka da internet üzerinden oynanacak oyunum yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bende PSP mi, DS mi ikilemindeyim. Aşırı seyahat ediyorum ve aşırı sıkılıyorum. İkisinden birini alıcam bu aralar ama karar veremedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 psp (tu). DS oyunları aslında baya zevkli gibi ama cogunu emulatorde oynayabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 emultör hiç stabil değil. ayrca pcde oynadıktan sonra ne anlamı kalıyo mobil konsolun :) . ki dokunmatik ekran olmadıktan sonra ne anladm ds oyundan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 psp oyunlarinin hemen hemen hepsini ps1 de ve ps2 de veya ikisinin emulatoruyle oynuyorsun joypadi tak ohh hemde daha buyuk ekran DS oyunlari ise microfonu olsun dokunmatik ekran olsun cok daha ozgun zelda var misal gesture larla oynaniyor, emulatorde mousele oynayin bakalim ayni zevki aliyormusunuz iki alette var bende fanboy filanda degilim ama emulator olayi DS icin yalan, psp cok daha yalan bir alet o konuda online olarak nintendo bariz daha iyi el konsollarinda ama ps3 vs wii online derseniz psn bariz daha ustun, psp nin online ozelliklerine kasmamis tembel sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ya tamamen senin ne oynamak istediğine bağlı.Benim okul biraz ewime uzakta olduğundan servisle gidip geliyorum.Yolda sıkıldığım için nintendo ds almıştım.İlk 3 ay cıvarı çok eğlendim ama daha sonra sıkmaya başladı.Bende aldığımla aynı fiyata satıp psp aldım.2 yıldır kullanıyorum ve hala harika bir alet.Tekken ve guilty gear butun dövüş oyunu isteğimi karşılıyor.Onun dışında çok fazla action oyunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 abi ben pspde oynayacigim oyunu ps3umde daha kral oynarim gibi geliyo ds alip mesela yolda saatlerce pokemon oynamak aa gelmisiz lan demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 bence bunun için nintendo alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Anelor said: abi ben pspde oynayacigim oyunu ps3umde daha kral oynarim gibi geliyo ds alip mesela yolda saatlerce pokemon oynamak aa gelmisiz lan demek istiyorum iste onun yerine final fantasy vii oynuyorum ben.aaa gelmişiz diyorum sonra yetmiyo bide crisis core oynuyorum üstüne:D.aaa geçmişiz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 ehe :) benim canim acaip pokemon zelda civil age of falan oynamak istiyo bide ben ps den giriyorum video acilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 abi aleti aldim R4 kart midir nedir onsuz jsponca bu meret ingilizce yapamiyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 tamam yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 psp ile programing languages dersine çalışıp geçmişliğim var, homebrew app ler baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar