Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSP nin yenisi mi Nintendo DSI mi?

Anelor

Öne çıkan mesajlar

nintendoları bilemeyeceğim de psp de internet için çok başarılı değil. Paticik'e girer, bilgisayar olmayan arkadaşının evinde modem varsa yemeksepeti'ne girer. (edit: ayrıca msne de girer ebuddy gibi sayfalardan, çok can sıkıntılı zamanlarımda yardımcı olmuştu da pek hızlı yazılamıyor haliyle yön tuşlarıyla) Bu saydıklarım da tatminkar oluyor ama bol resimli, animasyonlu sayfalarda kasıyor. Alette 64mb ram olsa bile browser 16mb kadarını kullanıyor diye biliyorum. Bu dediklerim cracksiz psp için geçerli, homebrew browserlarda durumun nasıl olduğunu bilmiyorum.

Hayal kırıklığı olmasın diye yazdım.

UMD'yle ilgili olarak; yeni psp umdsiz olacağından eğer orijinal oyun satın alırım ben zaten dersen eski oyunları da psn'e koyacaklardır, yeniler de kesin olarak hem umd formatında hem de psn'de satılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekipman Gibi

DsLite yanına;
Ds oyunları için R4 ve benzeri kart,

Gameboy Advance oyunları için SuperCard,

Güzel mi güzel bir koruma çantası,

Kopmak için ise Guitar Hero paketi.[Spotu Kadıköy'de 40 lira.R4'teki oyunla çalışıyor.]

Hatta paran varsa, bir çok oyun için çok şahane kitler var.
Sosyal ağlarda paylaş

psp'den memnunum, film oynatmaktan müziğe kadar her işi yapıyor. oyun beğenip seçip alırsan güzel oyunlar var, daha salon konsolu gibi oyunlar genelde. grafikleri de iyi. ds ile gördüğüm kadarıyla ps3 vs wii gibi farklar sözkonusu aşağı yukarı. psp'nin en çok satan oyunu işte mmo gibi yüzlerce saat oturulup boss kesilen monster hunter freedom serisi. ds beni hiç cezbetmedi ekran konsepti olsun, donanımının kapasitesi olsun doğrusu. merak ettiğim oyunu da yoktu. kararını verirken özellikle ilgilendiğin oyunlar neler olabilir diye bir bakın derim.

internet olarak ben pc bozukken paticik'e mesaj bile attım psp ile ama ipod yanında maalesef ilkel o bakımdan biraz. ama kullanılır yani grafikte ağır olmayan sitelerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Monster Hunter Freedom nedir ya? Eğlenceli bir şeye benziyordu. Demosu çıkınca hevesle indirdim hatta. Hiç sarmadı. Berbat kamera açıları. Yanımdaki arkadaşım sayesinde hemen baymadan devam ettik, hırs yaptık da beceremedik yine de oynamayı. Yanındaki yardımcının da çıkarttığı sesler ayrı bir sinir bozukluğu. Bir şeyler becerip item düşürebilsem, 4 kişi oynansa belki daha zevklidir de... Benim için olmadığı kesin.

Echochrome demosuna sardım bu ara. Defalarca oynuyorum, satın da alacağım büyük ihtimalle. Perspektif ile alakalı, çok basit çizimli bir oyun. (:
Sosyal ağlarda paylaş

psp oyunlarinin hemen hemen hepsini ps1 de ve ps2 de veya ikisinin emulatoruyle oynuyorsun

joypadi tak ohh hemde daha buyuk ekran

DS oyunlari ise microfonu olsun dokunmatik ekran olsun cok daha ozgun

zelda var misal gesture larla oynaniyor, emulatorde mousele oynayin bakalim ayni zevki aliyormusunuz

iki alette var bende fanboy filanda degilim ama emulator olayi DS icin yalan, psp cok daha yalan bir alet o konuda

online olarak nintendo bariz daha iyi el konsollarinda ama ps3 vs wii online derseniz psn bariz daha ustun, psp nin online ozelliklerine kasmamis tembel sony
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamamen senin ne oynamak istediğine bağlı.Benim okul biraz ewime uzakta olduğundan servisle gidip geliyorum.Yolda sıkıldığım için nintendo ds almıştım.İlk 3 ay cıvarı çok eğlendim ama daha sonra sıkmaya başladı.Bende aldığımla aynı fiyata satıp psp aldım.2 yıldır kullanıyorum ve hala harika bir alet.Tekken ve guilty gear butun dövüş oyunu isteğimi karşılıyor.Onun dışında çok fazla action oyunu var.
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

abi ben pspde oynayacigim oyunu ps3umde daha kral oynarim gibi geliyo ds alip mesela yolda saatlerce pokemon oynamak aa gelmisiz lan demek istiyorum

iste onun yerine final fantasy vii oynuyorum ben.aaa gelmişiz diyorum sonra yetmiyo bide crisis core oynuyorum üstüne:D.aaa geçmişiz diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...