Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi cep telefonu hatını tavsiye edersiniz?

MD

Öne çıkan mesajlar

Uzun yıllar boyunca Trkcell kullandım fakat son günlerde yaşadığım saçmalıklardan sonra trcell'i bırakmaya geçtim,şu an çeşitli araştırmalar yapıyorum hangi hatta geçsem diye. Aklımda bir kaç soru var, mesala bütün hatlar aynı şekilde mi çekiyor yoksa farklı?
Sosyal ağlarda paylaş

avea kullanıyom ama sadece ucuz olduğu için, yoksa en basitinden yurt dışına açtırmak ve faturalıya çevirmeye niyet ettiğimde karşılaştığım fiyaskodan sonra en yakın zamanda bırakcam avea'yı. (yurt dışı açtırmak istedim kredi kartının 2 yönlü fotokopisini istediler, faturalıya geçmek istediğimde kontörünüz çok fazla geçiremeyiz dediler (tu)tu)(tu))

"Turkcellli ile konuşmanın en ucuz yolu Turkcell" dediğinden beri Turkcell'den de umudum yok :D

galiba bi vodafon kaldı ama onu hiç kullanmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

bütün hatlar aynı şekilde çekmiyor. avea rezalet. çok ucuz ama rezalet. gerçi artık diğerleri de ucuz. avea alma.

tcell sevmiyorsan vodafone al, aveadan kat kat daha iyi kesinlikle.

genel muduru degistiginden beri avea sacmalıyor.ayrıca kapsama alanı da öle reklamlardaki gibi 93% fln degil.eskisehir veya afyonun gobeginde cekmedigine kac kez sahit oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben avea kullaniyorum kontorlu hatti. en son 5000 avea ici 500 avea disi 39 kontore kampanyasi vardi bir de patlican cart curt var birde ayda 150 kontor yuklersem ben 100 kontor de bnedava geliordu her yone bir de avea ici konsumalar 10 dakkasi 2 kontormuydu neydi.... arkadaslarin felan aveaysa (ki benim tandiigm herkes olyle) cok ucuz

simdi de kotu yanlari
10 dakkasi 2 kontor ama bazen 5 dakka sonra kesiliyor ve gene 2 kontor gidiyor sonra birdaha araman gerkiyor 2 kontor daha falan bence kasti yapilan bir sey:D

bir de arada bazen bisiler oluyor telefonum acik olmasina ragmen ulasilamniyorum mesaj gelmiyor vs bazen 2 3 dakka bazen birkac saat
Sosyal ağlarda paylaş

10 yıla yakın süredir türkcell müşterisiyim, numaram hiç değişmedi... Hazırkart'tım ama numara taşınma olayını kullanarak faturalıya geçtim, şimdi tekrar hazırkarta dönüyorum. Zamanında 2. hat olarak avea kullanıyordum ama Turkcell'in uzun vadede daha avantajlı olduğunu gördüğüm için sadece Turkcell kullanıyorum şu anda
Sosyal ağlarda paylaş

Şirketlerin içini dışını bilmiyorum ama reklamlardan şu sonucu çıkardım:

Avea: rezalet, verdiği hizmet yetersiz.
Turkcell: eskiden iyiydi ama şimdi kalitesi gittikçe düştü.
Vodafone: oldukça hızlı bir şekilde lige girdi, kaliteli hizmet veriyor.

Gazetelerdeki röportajlardan felan da Vodafone oldukça olumlu bir hava veriyor. Bu yüzden Vodafone diyorum.

Hiç birini kullanmıyorum, Kıbrısta KKTCell kullanıyorum, zaten faturam 6 ytl geliyor ^^
Sosyal ağlarda paylaş

avea o kadar mükemmel bir hat ki, yatarken sol tarafa dönüp telefonu alırsam tek diş anca çekiyo. sağ taraf ise full. bilgisayarın başına koltuk çektim, sol kol dayama yerine(özel bi adı vardır bu kısmın gerçi fds) telefonu koyarsam kesinlikle tek diş bile çekmiyo. 1metre yan taraftaki sağ kol dayama yerine koyarsam full.

bi arkadaşımın evinde yerden 1 metre yüksek tutmazsanız çekmiyo, yükseldikçe ise güç giderek artıyo. asıl garip olan da bi üst katta da aynı durumun olması. böyle garip bi hat avea. ha kullanıyorum ben, ama sadece arkadaşlarımda falan var diye.
Sosyal ağlarda paylaş

turkcell en iyisi tabiki Türkiye de, ben avea kullanıyorum kendi hattımda çok sıkıntı yaşamadım, iş hattı vf, onla da sıkıntı yok. vf dünya genelinde çok büyük bir şirket, özellikle 3g için öncü, Türkiye de de yakında başlayacaklar ama çok umutlu olmayın vf 3g den, alt yapıları çok yeterli değil. Ayrıca vf kötü gidiyor, bu günkü açıklamalara göre 2009 q1 de 1.24 m kullanıcı kaybetmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

hat olaylarından anlamam, saatlerce telefon başında da konuşmuyorum zaten, kısa mesaj olayına hala daha alışamadım.
Ama türkcell'i bi 10yıldır kullanıyorum. Şimdiye kadar çekmesi gereken yerde çekmemezlik, kesilme fln yapmadı. Gerçi max 1dk konuştuğum için kesilmiyordur hiç telefonum :D

Türkcell diyorum o yüzden, en köklü firma olduğu için en sağlam altyapı ondadır zaten.

Bide skype'ile fln konuşun evde iseniz. Çok daha ucuz telefonlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:

Dragonmax said:

pahalı ama trcell MAALESEF :/

Not : TRCELL TK tarafından belirlenen kurallar dahilinden ne olursa olsun AVEA ve VF dan aşağı fiyat veremez. Tekelleşeceği gerekçesi ile yasaktır. Yani kısaca amaç kazıkçı olmak değildir. Yasadır :)

avea ve vodafon muaf mı bu yasadan? aveanın turkcell'den kat kat uygun uygun tarifeleri var :D
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

KKTCell'i nasıl okuyorsunuz yav?

kaka turkcell diye mi, keke turkcell diye mi, kuzey kıbrıs turkcell diye mi?

kıprız turkcell diye mi?

kktcell söylerken açık söyleniyor.Yazılırkende genelde açık yazılıyor (reklarmlarda vs.)

Kuzey Kıbrıs Turk Cell

edit2: Birde Turkcell kullanılıyor zaten.Yani kıbrıslılara sorduğunda hattın hangisi diye "Turkcell" der.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...