BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yanıyor ortalık adada yaprak kımıldamıyor normalde burası rüzgarlıdır hep.. o değil yat yarışı başyalacak balon yelkenleri işişrecek akdar bile hava yok yarına ertelenecek galiba çıkışlar yer: bozcaada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 oha çanakkalede bile rüzgar yok mu? ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 hiç bi halt anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 SARIAA bursa da cok sicak ya bugun 2 bucuk gibi o gunesi yasamak zorunda kaldim cidden gozum basim karardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 İSTANBUL ÇOK SICAK. yağmur falan yağsın ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yer: antalya acaip rüzgarlı BÖYLE RÜZGARIN ALLAH BELASINI VERSİN YÜZÜNE VURSA GÖZLERİN KAVRULUR ÖLÜRSÜN KAPADIM EVDE BÜTÜN KAPI PENCERE NE VARSA of çok sinirlendiriyo bu sıcak hava beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 marmara bölgesi kopmle zyvayı yedş o zaman bursa istanbul çanakkale ulan dory ne işin var bursa da bursalı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 sufle said: İSTANBUL ÇOK SICAK. yağmur falan yağsın ay. ay ne lan.çok feminensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 BURSALI MISIN KADİFELİ DORY? çaydan mı geçtiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 münih soguk. inanilir gibi degil lan 15 derece birden düstü. firtina-yagmur. ama evin icinde cocuklarin pesinden kosturmaktan terliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kuzey kutbu çok soğuk saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Hayvanlar bizden rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yer: ofis klima var çok güzel lan burası eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 inşallah klima bozulur hayaların terler orhancıım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yok yok bişi olmaz topic açtım git orda bana yardımcı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 SICAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK adana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 GwindonSurion said: SICAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK adana aha. sçmışsın olm sen. geçen yaz bi gittim de oraya... hayatımda böle sıcak görmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 2 cepheden klimayı kökledim 19 enseme 20 gobeeme diye takılıyorum ne havuz ne deniz yasasın klima. evden cıkmak akıl işi değil valla calısmasam bütün yaz eve kapatırım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ya bi git allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ankara süper lan abi üstüme battaniye çekmişim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bence nil default türk mahallesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bir ara bir ara bir daha sor kreuzberg cityi kottbusa sooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 angarada da daha bugun gunes actı akc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 herkes asi olmuş aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 BURSA gG oldu adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar